Κωσταντίνος Κουκάς Μύκονος: Συνελήφθη ο δήμαρχος του νησιού

Στη σύλληψη του δημάρχου της Μυκόνου, Κωνσταντίνου Κουκά, προχώρησαν οι άνδρες της αστυνομίας.

Μύκονος: Συνελήφθη ο δήμαρχος της Μυκόνου, Κωσταντίνος Κουκάς, πριν από λίγες ώρες και έχει οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Όλα έγιναν μετά από μήνυση επιχειρηματία στο Καλό Λιβάδι και έτσι κινήθηκαν οι διαδικασίες σύλληψης τόσο του δημάρχου, όσο και τους αντιδημάρχους.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τοπικά μέσα, ο Κωνσταντίνος Κουκάς πρωτοστάτησε τα ξημερώματα σε κινητοποιήσεις κατοίκων στις οποίες ζητούσαν να καθαριστούν οι παραλίες από τις αυθαιρεσίες.

Έτσι, τρία σκαπτικά οχήματα του Δήμου γκρέμισαν εγκαταστάσεις που φέρεται να έχτισε ο ξενοδόχος της περιοχής, ο οποίος δεν είχε προχωρήσει στη διάλυσή τους παρά την πενθήμερη προθεσμία που του είχε δοθεί.

Ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι έδωσαν εντολή στις μπουλντόζες να καθαρίσουν τα πάντα υλοποιώντας την «ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου». Ο επιχειρηματίας «απάντησε» με μήνυση κατά του Δημάρχου, με αποτέλεσμα αυτός να συλληφθεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

Εκτός από τον κ. Κουκά, διαδικασία αυτοφώρου έχει κινηθεί και για τους αντιδημάρχους Αλέκο Κουκά, Ιάκωβο Δακτυλίδη και Ντίνα Σαμψουνη που βρέθηκαν στο σημείο.

Πάντως, ολόκληρη η κοινωνία του νησιού, όσο και οι παρατάξεις του δήμου, στέκονται στο πλευρό των συλληφθέντων και εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μύκονος: «Στέρεψε» το νερό – Αδειάζουν και οι πισίνες

Κορονοϊός – Αντισώματα: Τι δείχνει έρευνα για όσους νόσησαν

Τσιτσιπάς: «Θα κάνω το εμβόλιο όταν γίνει υποχρεωτικό»