ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόνο εμβολιασμένοι σε εστιατόρια και θέατρα τον χειμώνα υπόσχεται ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε για τον εμβολιασμό και τόνισε πως μόνο όσοι έχουν κάνει και τις δύο δόσεις θα μπορούν να μπουν τον χειμώνα σε κλειστούς χώρους. 
Μόνο εμβολιασμένοι σε εστιατόρια και θέατρα τον χειμώνα υπόσχεται ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε για τον εμβολιασμό και τόνισε πως μόνο όσοι έχουν κάνει και τις δύο δόσεις θα μπορούν να μπουν τον χειμώνα σε κλειστούς χώρους.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, έριξε τη δική του «βόμβα» αναφορικά με όσους δεν κάνουν άμεσα το εμβόλιο κατά του covid 19.

Μιλώντας στην Όλγα Τρέμη και το Newsbomb.gr, μίλησε για τον εμβολιασμό και τα… «προνόμια» που θα έχουν όσοι έχουν κάνει και τις δύο δόσεις.

«Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι αυτοί που είναι πλήρως εμβολιασμένοι θα μπορούν να κινούνται με άνεση σε εσωτερικούς χώρους, ενώ αυτοί που δεν είναι δεν θα μπορούν να μπουν. Το χειμώνα, σε ένα κλειστό θέατρο σίγουρα δεν θα μπορεί να μπαίνει ένας μη εμβολιασμένος. Το ίδιο και σε ένα εστιατόριο. Στον κλειστό του χώρο δεν θα μπορεί να μπει ένας ανεμβολίαστος, δεν μπορεί να γίνει αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν θεωρεί ότι είναι διχασμός της κοινωνίας αυτός, είπε ότι κανένας δεν υποχρεώνει κάποιον να κάνει το εμβόλιο, αλλά ο καθένας διαλέγει τον δρόμο του. «Το αν επιλέξεις να μείνεις ανεμβολίαστος είναι δικός σου λογαριασμός. Εγώ δεν σου λέω να μείνεις ανεμβολίαστος, εσύ το αποφάσισες αυτό. Από την ώρα που είναι δική σου απόφαση δεν υπάρχει καμία τιμωρία. Επιλέγεις τον δρόμο σου. Στη ζωή δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Η ιδέα του να τα έχουμε όλα δεν παίζει, δεν γίνεται», τόνισε.

Αναφορικά με τους εργαζόμενους και τι ακριβώς θα γίνει με αυτούς, σημείωσε πως όλα είναι υπό συζήτηση και προχώρησε σε διαχωρισμό δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων. «Αν μιλάμε για δημοσίους υπαλλήλους, η απόλυση απαγορεύεται από το σύνταγμα. Αν μιλάμε για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους το πράγμα αλλάζει».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρεται και σε όλα τα μεγάλα και ανοιχτά πολιτικά θέματα: Λέει ότι δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές «διότι η Ελλάδα γίνεται μια σοβαρή, δυτική ευρωπαϊκή χώρα», χαρακτηρίζει τη Νέα Δημοκρατία «κεντροδεξιό κόμμα», ενώ δηλώνει με νόημα ότι «οι δεξιοί της ΝΔ έχουν εμένα για να εκπροσωπούνται».

«Η πορεία των χρόνων απέδειξε ότι η ΝΔ έκανε λάθος και πως ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο Καρανίκας είχαν δίκιο», παραδέχθηκε αναφορικά με την φαρμακευτική κάνναβη την οποία επέκρινε όσο ήταν στην αντιπολίτευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετάλλαξη Δέλτα: Πόσο μας καλύπτουν Pfizer, Moderna, Astrazeneca

Μετάλλαξη Δέλτα: Θα κυριαρχήσει μέχρι τέλος Αυγούστου – Πιθανό νέο lockdown

Survivor: Η Καρολίνα προσπαθεί ακόμη να συνέλθει – Αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μόνο εμβολιασμένοι σε εστιατόρια και θέατρα τον χειμώνα υπόσχεται ο Άδωνις Γεωργιάδης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.