ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νάρκωσαν και βίασαν 24χρονη στην Ομόνοια

Οι καταγγελίες για βιασμούς τείνουν να γίνουν καθημερινότητα της κοινωνίας μας. Αυτή τη φορά μία 24χρονη προχώρησε σε καταγγελία για βιασμό και νάρκωση.
Νάρκωσαν και βίασαν 24χρονη στην Ομόνοια

Νέα σοκαριστική υπόθεση βιασμού στην Ομόνοια, όπου σύμφωνα με 24χρονη δύο άντρες αφού τη νάρκωσαν προχώρησαν στον βιασμό της μέσα σε σπίτι.

Τις τελευταίες ημέρες βροχή πέφτουν οι ειδήσεις σεξουαλικής κακοποίησης. Είτε πρόκειται για τον προπονητή τένις ο οποίος εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά δύο ανήλικα κορίτσια είτε για την σύλληψη 33χρονου για απόπειρα βιασμού 15χρονης, οι ανατριχιαστικές καταγγελίες συνεχίζονται.

Αυτή τη φορά, η καταγγελία έρχεται από 24χρονη αλλοδαπή κοπέλα. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η ίδια, πριν από πέντε μέρες βρέθηκε στο σπίτι ενός άντρα στην Ομόνοια τον οποίο γνώριζε. Εκεί όμως ακολούθησε ένας εφιάλτης για αυτή.

Συγκεκριμένα, η κοπέλα αναφέρει ότι στο σπίτι βρισκόταν άλλος ένας άντρας. Οι τρεις τους άρχισαν να πίνουν ωστόσο μετά από ένα ποτήρι με αλκοόλ το οποίο ισχυρίζεται πως ήταν το μέσο για να τη ναρκώσουν, η ίδια βρέθηκε αναίσθητη. Τότε ένας από τους δύο άντρες προχώρησε στον βιασμό της.

Η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Οι αρχές του Αστυνομικού Τμήματος Ομονοίας εντόπισαν τους δύο Έλληνες άντρες και προχώρησαν στη σύλληψή τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νάρκωσαν και βίασαν 24χρονη στην Ομόνοια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.