ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκος Βέρτης: «Λουκέτο» στο μαγαζί του – Πρώτο θέμα κι αυτό όπως και ο Οικονομόπουλος

Νίκος Βέρτης: Πρόστιμο, «λουκέτο» και στη βιτρίνα του… παραδειγματισμού το κέντρο του γνωστού Έλληνα τραγουδιστή.
Νίκος Βέρτης: «Λουκέτο» στο μαγαζί του – Πρώτο θέμα κι αυτό όπως και ο Οικονομόπουλος

Ο Νίκος Βέρτης και το μαγαζί που εμφανίζεται θα παραμείνουν στο… mute για τις επόμενες επτά μέρες. Ο λόγος είναι πέντε πελάτες που δεν είχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού μαζί με κάποιες άλλες παραβάσεις.

Σύμφωνα με το protothema.gr εκτός από τους πελάτες που δεν είχαν πιστοποιητικό, στο «YTON» υπήρχαν κάποιο όρθιοι, ενώ δεν αναγραφόταν πουθενά ο μέγιστος αριθμός ατόμων που επιτρέπονταν να βρίσκονται μέσα στο χώρο. Πρόστιμο λοιπόν και κλειστές πόρτες για τις επόμενες επτά ημέρες.

Δεν γνωρίζουμε βέβαια αν είχαν μαζί τους κάποιοι test. Λίγες μέρες μετά την είδηση για τη προληπτική νοσηλεία του Νίκου Οικονομόπουλου, γίνεται πρώτη είδηση και βαρύνουσας σημασίας και το κλείσιμο στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Είναι στα σκαριά άλλωστε η ΚΥΑ για τους κλειστούς χώρους που θα είναι προνόμιο μόνο όσων επέλεξαν να εμβολιαστούν, αποκλείοντας όλους όσους είναι ακόμα υπό σκέψη, ή δεν επιθυμούν να κάνουν το εμβόλιο. Δύο ευρείας αποδοχής καλλιτέχνες έπαιξαν «δυνατά» στα μέσα προκειμένου να καταδείξουν τη νέα πραγματικότητα που έρχεται.

Αυτή αφορά τον τρόπο διασκέδασης σε κλειστούς χώρους που όπως φαίνεται η Κυβέρνηση αναμένεται να είναι αμείλικτη στους ελέγχους της.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Οικονομόπουλος: Ρίχνουν λάσπη σε έναν άνθρωπο που δοκιμάζεται – Πήραν πάλι μπρος οι «μηχανές» διαδικτυακού λιντσαρίσματος

Θεσσαλονίκη: Σοκ άνδρας σκότωσε σκύλο με μαχαίρι – Συνελήφθη από τις Αρχές

Σκληρές απαγορεύσεις για τους ανεμβολίαστους- Ποια τα μέτρα που έρχονται τον Σεπτέμβριο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίκος Βέρτης: «Λουκέτο» στο μαγαζί του – Πρώτο θέμα κι αυτό όπως και ο Οικονομόπουλος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!