ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οπαδική βία: Επίθεση σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στο Μαρούσι! (vid)

Οπαδική Βία: Οπαδοί επιτέθηκαν σε Σύνδεσμο Φιλάθλων του Παναθηναϊκού που βρίσκεται στο Μαρούσι
Οπαδική βία: Επίθεση σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στο Μαρούσι! (vid)

Οπαδική βία: Οπαδοί επιτέθηκαν στον Σύνδεσμο Φιλάθλων του Παναθηναϊκού που βρίσκεται στο Μαρούσι πριν από λίγες ώρες.

Οπαδική βία: Περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε σήμερα (8/2) στο Μαρούσι, όταν οπαδοί επιτέθηκαν με ξύλα, πέτρες και φωτοβολίδες σε Σύνδεσμο Φιλάθλων του ΠΑΟ που βρίσκεται στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για περίπου 40 άτομα, μερικοί εκ των οποίων έφεραν διακριτικά του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σύνδεσμος δεν ήταν άδειος, καθώς μέσα σε αυτόν βρίσκονταν περίπου 10 οπαδοί των «Πράσινων».

Θυμίζουμε ότι τις τελευταίες ημέρες γίνονται όλο και πιο έντονα τα εν λόγω περιστατικά, καθώς αρκετά παρόμοια επεισόδια οπαδικής βίας απασχόλησαν αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, όπως οι πυροβολισμοί σε κεντρικό δρόμο που σόκαραν άπαντες, η μολότοφ μέσα σε ανοιχτή πιτσαρία, αλλά και ο ξυλοδαρμός 14χρονου από οκτώ άτομα που σύμφωνα με τις μαρτυρίες οφειλόταν σε οπαδικές διαφορές.

Αναφορικά με το πρώτο περιστατικό, οι δράστες της επίθεσης ήταν δύο άτομα. Πέρασαν με το όχημα στο οποίο επέβαιναν από τη συμβολή των οδών Κ. Καραμανλή και 28ης Οκτωβρίου. Αντιλήφθηκαν την παρουσία τριών οπαδών αντίπαλης ομάδας.

Στάθμευσαν το αυτοκίνητο και κινήθηκαν με τα πόδια προς το μέρος τους. Μετά από μία σύντομη λεκτική αντιπαράθεση ο ένας εκ των δύο ατόμων που κατέβηκαν από το αυτοκίνητο τράβηξε πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί κατά των τριών οπαδών. Οι δράστες επέστρεψαν στο αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή. Οι δύο από τους τρεις οπαδούς είχαν τραύματα στα πόδια από τις σφαίρες. Οι δυο νεαροί, φερόμενοι ως δράστες ταυτοποιήθηκαν σχεδόν άμεσα από τους αστυνομικούς της Αθλητικής Βίας.

Λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Κυριακής (24/1) άγνωστoι μπήκαν σε ανοιχτή πιτσαρία και πέταξαν μολότοφ, φωνάζοντας «θα καείτε όλοι».

Ιωνικός: Η «θέση» για τους οπαδούς στην Πάτρα

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι συλληφθέντες οπαδοί του Άρη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οπαδική βία: Επίθεση σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στο Μαρούσι! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.