ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φολέγανδρος: Από πνιγμό προήλθε ο θάνατος της Γαρυφαλλιάς – Σοκάρουν τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας

Σοκ προκαλούν τα πρώτα ευρήματα της νεκροψίας αναφορικά με τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιά από τον 30χρονο σύντροφο της. Από πνιγμό προήλθε ο θάνατος της.
Φολέγανδρος: Από πνιγμό προήλθε ο θάνατος της Γαρυφαλλιάς – Σοκάρουν τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας

Φολέγανδρος: Σοκ προκαλούν τα πρώτα ευρήματα της νεκροψίας αναφορικά με τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιά από τον 30χρονο σύντροφο της. Από πνιγμό προήλθε ο θάνατος της.

Φολέγανδρος: Στη δημοσιότητα ήρθαν τα πρώτα στοιχεία από τη νεκροψία που διενήργησε ιατροδικαστής στην 26χρονη Γαρυφαλλιά, την δολοφονία της οποίας ομολόγησε ο 30χρονος σύντροφος της στην Ελληνική Αστυνομία.

Ο θάνατος της 26χρονος Γαρυφαλλιάς που εντοπίστηκε νεκρή την Παρασκευή 16 Ιουλίου στην Φολέγανδρο, προήλθε από πνιγμό, όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας-νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής.

Όπως είπε στην ομολογία του, ο 30χρονος σύντροφος της δολοφονημένης Γαρυφαλλιάς, τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι είχε συχνούς καυγάδες, ένας τέτοιος καυγάς – σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του – ξέσπασε την ώρα που βρίσκονταν στο όχημά τους το απόγευμα της Παρασκευής.

Την ώρα της λογομαχίας τους, ο 30χρονος, όπως περιέγραψε στους άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών, έβγαλε εκτός δρόμου το αυτοκίνητο και το έριξε σε βραχώδη πλαγιά.

Η 26χρονη βγήκε από το όχημα – όπως είχαν δηλώσει και οι αυτόπτες μάρτυρες – την ακολούθησε ο δολοφόνος της και την έσπρωξε στα βράχια. Είπε, πως χτύπησε σε κάποια βράχια και στη συνέχεια το σώμα της κατέληξε στη θάλασσα. Ο ίδιος – σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζεται – βούτηξε στη θάλασσα για να την βοηθήσει, αλλά την βρήκε αναίσθητη και τράπηκε σε φυγή.

Διαβάστε επίσης:

Φολέγανδρος: Ο Αλέξης Κούγιας συνήγορος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς

Survivor – Σπαλιάρας: «Θα το συζητούσα να ξαναπάω – Δεν έχω επαφή με τον Ντάνο»

Χόλιντεϊ για Αντετοκούνμπο: «Δεν τον λένε τυχαία Freak» (vid)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φολέγανδρος: Από πνιγμό προήλθε ο θάνατος της Γαρυφαλλιάς – Σοκάρουν τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.