ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα Αποκλειστικό – Μητέρα Ρούλας: Η κόρη μου έφαγε μπουνιές – Οι αστυνομικοί την έβριζαν

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου καταγγέλλει ότι η κόρη της έχει κακοποιηθεί από τους αστυνομικούς.
Πάτρα Αποκλειστικό – Μητέρα Ρούλας: Η κόρη μου έφαγε μπουνιές – Οι αστυνομικοί την έβριζαν

 

Πάτρα Αποκλειστικό – Μητέρα Ρούλας: Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star και αγανακτισμένη δήλωσε πως η κόρη της είναι χτυπημένη καθώς έχει υποστεί χτυπήματα από τους αστυνομικούς οι οποίοι την βρίζουν.

Κατά τη χτεσινή επίσκεψή της στην ΓΑΔΑ στην Αθήνα, η ίδια είδε τη κόρη της με μελανιές ενώ κατήγγειλε επίσης πως η κόρη της δε τρώει και δεν κοιμάται. Η μητέρα δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Όταν τη συλλάβανε ήμουν σπίτι. Τη είπανε το βράδυ θα την έχουν αφήσει από τη ασφάλεια. Δεν έγινε κάτι τέτοιο. Ανέβηκα στην Αθήνα και είδα το παιδί μου χτυπημένο. Στο πρόσωπο είχε φάει μπουνιές. Τα πλευρά της είναι κατάμαυρα δε μπορεί να σταθεί. Δε κοιμάται δε τρώει. Τι συμπεριφορά είναι αυτή και από ποιόν. Γιατί; Της τραβάγανε τα μαλλιά και τη λέγανε “π….α ομολόγησε”.»

Η μητέρα της κατηγορούμενης από τη Πάτρα, για τη δολοφονία του 9χρονου παιδιού της με κεταμίνη, στηρίζει τη κόρη της και ισχυρίζεται από χτες ότι αυτή είναι αθώα, όπως κάνει και η αδερφή της.

«Τη ρωτήσαμε αν την χτύπησαν, από φόβο δεν μας απαντούσε αλλά έδειχνε με τα μάτια τα σημεία γιατί φοβόταν τους αστυνομικούς. Εγώ θα το κυνηγήσω μέχρι τέλους.», συμπλήρωσε εννοώντας πως θα κινηθεί και νομικά.

Όλα αυτά ενώ πολλά ερωτήματα δημιουργούνται για τον εξαφανισμένο πατέρα τον παιδιών για τον οποίο η Ρούλα είχε στείλει μήνυμα μετά τον θάνατο των 2 παιδιών σε γνωστή παρουσιάστρια εμφανιζόμενη ως μάνατζερ, για να τον βοηθήσει στη καριέρα του.




 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα Αποκλειστικό – Μητέρα Ρούλας: Η κόρη μου έφαγε μπουνιές – Οι αστυνομικοί την έβριζαν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.