ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Απομονωμένη σε ειδικό κελί η Ρούλα Πισπιρίγκου – Τα στοιχεία που δείχνουν ασφυξία σε Μαλένα και Ίριδα

Ποιες είναι οι εξελίξεις μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό.
Πάτρα: Απομονωμένη σε ειδικό κελί η Ρούλα Πισπιρίγκου – Τα στοιχεία που δείχνουν ασφυξία σε Μαλένα και Ίριδα

Πάτρα: Προφυλακιστέα κρίθηκε χτες από τη 18η ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η απολογία της κατηγορούμενης στηρίχτηκε στο ότι η Κεταμίνη χορηγήθηκε από τους γιατρούς κατά λάθος και ότι υπήρχε στο νοσοκομείο παρότι κάτι τέτοιο διαψεύδεται τόσο από το ίδιο το νοσοκομείο όσο και από τον ΕΟΦ.

Η ίδια δεν δέχτηκε καμία κατηγορία από αυτές που της αποδίδεται και ξέσπασε σε κλάματα, σύμφωνα με τους δικηγόρους της, με την ανακοίνωση της προφυλάκισης καθώς δε το περίμενε.

Μετά την απόφαση για προφυλάκισή της, η 33χρονη οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού σήμερα το πρωί, όπου και θα κρατηθεί σε αυστηρό πλαίσιο απομόνωσης. Η Ρούλα Πισπιρίγκου τοποθετείται, τουλάχιστον για τις πρώτες μέρες, σε ειδική πτέρυγα, σε ειδικό κελί όπου και θα προαυλίζεται μόνη της.

Ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό είναι επειδή υπάρχουν φόβοι για τη σωματική της ακεραιότητα αλλά ακόμη και την ίδια της τη ζωή από τις υπόλοιπες συγκρατούμενες. Το κλίμα είναι βαρύ και εκρηκτικό ακόμη και μέσα στις φυλακές εις βάρος της κατηγορούμενης για παιδοκτονία.

Πάτρα – Γρηγόρης Λέων: Ασφυκτικός ο θάνατος των άλλων δύο παιδιών

Την ίδια ώρα που η μητέρα κατηγορείται για το θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, υπό ενδελεχή εξέταση βρίσκονται και οι συνθήκες του θανάτου των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη που έφυγαν αιφνίδια: της 3χρονης Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Τα στοιχεία για τα δύο παιδιά είναι πολλά και οι αρχές ψάχνουν αν και πώς συνδέονται η μητέρα με το θάνατό τους. Τα ιατροδικαστικά πορίσματα και στις δύο περιπτώσεις φέρεται να έχουν ασάφειες ως προς την ακριβή αιτία θανάτου τους, αν και έχουν καταγραφεί σημαντικά στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν σε διαφοροποίηση των αιτιών θανάτου στα παιδιά (ηπατική ανεπάρκεια στη Μαλένα, αγεννεσία φλεβόκομβου και πνευμονικό οίδημα στην Ίριδα).

Ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρίας, Γρηγόρης Λέων, μιλώντας στο Mega, ισχυρίστηκε πώς ο θάνατος των δύο μικρότερων παιδιών ήρθε και αυτός από εγκληματική ενέργεια.

Όπως ανέφερε, οι τοξικολογικές εξετάσεις των παιδιών είναι καθαρές σε αντίθεση με την Τζωρτζίνα. Ιδιαίτερα στο πρώτο παιδί φέρεται να έγιναν ενδελεχής εξετάσεις όπως στη Τζωρτζίνα που δεν έδειξαν τη χορήγηση ουσίας σα την Κεταμίνη.

Από τη στιγμή όμως που τα παθολογικά αίτια έχουν αποκλειστεί στους δύο θανάτους απομένει μόνο η περίπτωση της εγκληματικής ενέργειας.

«Για την Ίριδα, υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία όπως το πανάκι με το αίμα όπως και τραύματα εντός της στοματικής κοιλότητας», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας για ασφυκτικό θάνατο και στις δύο περιπτώσεις.

Πάτρα: Αυτή είναι η ποινή που θα αντιμετωπίσει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ηχογραφημένες απειλές από την Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε κάτι που δεν γίνεται στην Ελληνική δικονομία!

Ειδήσεις σήμερα

Καιρός: Πότε θα φύγει η αφρικανική σκόνη;

Τηλεθέαση: Και πως να χάσει ο Σασμος;

Μήπως πρέπει αν το σκεφτεί ξανά ο Πογέτ στην Εθνική;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Απομονωμένη σε ειδικό κελί η Ρούλα Πισπιρίγκου – Τα στοιχεία που δείχνουν ασφυξία σε Μαλένα και Ίριδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις