ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε κάτι που δεν γίνεται στην Ελληνική δικονομία!

Συνεχίζει να προκαλεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά τις σκοραριστικές εξελίξεις της υπόθεσης Πάτρα.
Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε κάτι που δεν γίνεται στην Ελληνική δικονομία!

Τη σκληρή της στάση συνεχίζεται να κρατάει η μάνα των τριών παιδιών στην Πάτρα, που συνεχίζει να μην ομολογεί τίποτα από όσα την κατηγορούν.

Η 33χρονη βρίσκεται στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και θα μιλήσει με την ανακρίτρια προκειμένου να απαντήσει σε σημαντικά για την υπόθεση ερωτήματα.

Μάλιστα τονίζεται ότι θα αρνηθεί κάθε ανάμειξη που τη θέλει να δηλητηρίασε με την τοξική ουσία κεταμίνη την 9χρονη Τζωρτζίνα μέσα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Σύμφωνα, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα και δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα ούτε στη Τζωρτζίνα ούτε στα άλλα δύο της παιδιά και μάλιστα ζήτησε να υποβληθεί σε τεστ με ανιχνευτή ψεύδους.

Για όλα αυτά μίλησε στο ΣΚΑΪ η γνωστή δικηγόρος Εβίτα Βαρελά, η οποία ξεκαθάρισε ότι δεν πιστεύει πως η κατηγορούμενη πρόκειται να ομολογήσει.

Από κει και πέρα ρωτήθηκε και για το τεστ με τον ανιχνευτή και αφού ξεκαθάρισε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο, δεν είναι κάτι που γίνεται στην Ελληνική δικονομία.

Το σίγουρο είναι ότι το θρίλερ στην Πάτρα που έχει σοκάρει όλη την Ελλάδα καλά κρατεί!

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε:



Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε κάτι που δεν γίνεται στην Ελληνική δικονομία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.