ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Σκληρή και άκαμπτη η 33χρονη στη ΓΑΔΑ

Σκληρή και άκαμπτη παραμένει η 33χρονη στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.
Πάτρα: Σκληρή και άκαμπτη η 33χρονη στη ΓΑΔΑ

Πάτρα: Tο «θρίλερ» με τον θάνατο των τριών παιδιών συνεχίζεται, με τη Ρούλα Πιρπισρίγκου να παραμένει άκαμπτη, σκληρή και ψύχραιμη.

Η 33χρονη βρίσκεται ενώπιον της ανακρίτριας, εκεί όπου θα κληθεί να απαντήσει σε σειρά ερωτημάτων, στην πρώτη επίσημη τοποθέτησή της.

Εκεί, αναμένεται να αρνηθεί την κατηγορία που την θέλει να έχει δηλητηριάσει με την τοξική ουσία κεταμίνη την 9χρονη Τζωρτζίνα μέσα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Παράλληλα, θα χρειαστεί να δικαιολογήσει την κρίσιμη ώρα που το παιδί άρχισε να εμφανίζει πτώση στους σφυγμούς του, δεν «χτύπησε» στους γιατρούς το οξύμετρο, το οποίο φαίνεται να ήταν αποσυνδεδεμένο.

Γενικότερα, η ίδια παραπονείται ότι παλεύει μόνη της όλο αυτό το χρονικό διάστημα για να αποδείξει τι συνέβη και οδήγησε σε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί πως όπως διαβάσατε στο Sportime είδαν το φως της δημοσιότητας τα παραπλανητικά μηνύματα που έστελνε η Ρούλα στους γιατρούς, τη στιγμή που ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρει πως δεν είχε όφελος να σκοτώσει τη σπιτονυκοκυρά.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Σκληρή και άκαμπτη η 33χρονη στη ΓΑΔΑ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.