ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Τι είπε η 33χρονη στους αστυνομικούς

Οι πρώτες δηλώσεις της μητέρας των τριών παιδιών που πέθαναν στη Πάτρα στους αστυνομικούς.
Πάτρα: Τι είπε η 33χρονη στους αστυνομικούς

Τα τρία νεκρά παιδιά στη Πάτρα είναι μία ιστορία που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Η μητέρα των παιδιών κατηγορείται πλέον ότι σκότωσε την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα με το φάκελο και των άλλων δύο παιδιών να ανοίγει επίσης.

Η εύρεση της ουσίας κεταμίνης στον οργανισμό του παιδιού επίσπευσε τις διαδικασίες καθώς σύμφωνα με τους γιατρούς δεν υπήρχε λόγος να της χορηγηθεί τέτοια βαριά ουσία την ώρα και που χρονικά η δράση της κεταμίνης συνάδει με τη παρουσία της 33χρονης στο δωμάτιο.

Έτσι, 33χρονη μητέρα των παιδιών, συνελήφθη και βρίσκεται πλέον κατηγορούμενη συγκλονίζοντας τη κοινή γνώμη. Η μητέρα και η αδερφή της πάντως συνεχίζουν να τη στηρίζουν και να υποστηρίζουν ότι είναι αθώα.

Πάτρα: Η συνομιλία με τους αστυνομικούς

Ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας, παραιτήθηκε από την υπόθεση όταν έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών. Σε επικοινωνία που είχε μαζί της ο δικηγόρος της ανέφερε ότι «βρέθηκε ουσία στο σώμα της, ποιος ήθελε να της κάνει κακό; οι γιατροί;», με την ίδια να μην απαντάει ποτέ.

Από την άλλη άκρως ομιλητική φέρεται να ήταν με τους αστυνομικούς οι οποίοι την οδήγησαν από το σπίτι της στη Πάτρα στην Αθήνα, σύμφωνα με όσα μετέφερε η εκπομπή «Σήμερα» στο ΣΚΑΪ. Η ίδια αρχικά νόμιζε πως οι αστυνομικοί ήθελαν κάποιες διευκρινίσεις και κατάλαβε ότι τα πράγματα σοβαρεύουν όταν έφυγαν από την Πάτρα για να μεταβούν στην Αθήνα.

Μεταξύ της μητέρας και των αστυνομικών φέρεται να ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Μητέρα: Με ποια ιδιότητα με φέρατε εδώ;

Αστυνομικοί: Δες το ένταλμα..

Μ: Ψάξτε αλλού, δεν έχω κάνει τίποτα. Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα εμένα ήρθατε να πάρετε;

Α: Έδωσες  εσύ κεταμίνη στο παιδί;

Μ: Όχι δεν έδωσα.

Α: Πιστεύεις ότι υπάρχει κεταμίνη στο παιδί;

Μ: Δεν είμαι σίγουρη ότι συμφωνώ με τα αποτελέσματα. Θέλω επανεξέταση. Την ώρα που μου χτυπήσατε τη πόρτα, γκούγκλαρα να μάθω τι είναι η ουσία κεταμίνη…

Πάτρα: Όλοι μας πρέπει να έχουμε τύψεις για αυτές τις ψυχούλες

Πάτρα: Γίναμε «Ισλάμ» και δεν το ξέραμε; Οι ψυχές των παιδιών δεν έχουν ανάγκη από εξαγριωμένους όχλους!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Τι είπε η 33χρονη στους αστυνομικούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.