ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε ξαφνικά ο διευθυντής της κλινικής Covid-19 στη Καλαμάτα, Νίκος Γραμματικόπουλος

Σοκ προκάλεσε στην Καλαμάτα πως ο Νίκος Γραματικόπουλος εντοπίστηκε νεκρός ενώ είχε πάει για κυνήγι!
Πέθανε ξαφνικά ο διευθυντής της κλινικής Covid-19 στη Καλαμάτα, Νίκος Γραμματικόπουλος

Σε ηλικία μόλις 54 ετών βρέθηκε νεκρός ο διευθυντής της κλινικής Covid στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, πνευμονολόγος Νίκος Γραμματικόπουλος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τις Αρχές, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και ο θάνατος του επιστήμονα οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Όπως έγινε γνωστό ο Νίκος Γραμματικόπουλος είχε βγει για κυνήγι στην περιοχή της Καζάρμας το απόγευμα της Τρίτης (12/10).

Ο γιατρός άργησε να επιστρέψει με αποτέλεσμα η οικογένειά του να ανησυχήσει κι έτσι κάλεσε την Αστυνομία η οποία άρχισε έρευνες για τον εντοπισμό του. Αρχικά εντοπίστηκε το όχημα του 54χρονου άνδρα και εν συνεχεία ο ίδιος που ήταν νεκρός.

Όπως αναφέρουμε και πιο πάνω ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια, ωστόσο η ακριβή αιτία θανάτου του θα δοθεί μετά την ιατροδικαστική εξέταση στην οποία θα υποβληθεί.

Ο Νίκος Γραμματικόπουλος ήταν πνευμονολόγος-εντατικολόγος και είχε καθοριστική συμβολή ώστε να στηθεί και να λειτουργήσει σωστή η κλινική για τον κορονοϊό, περιθάλποντας πάμπολους ασθενείς.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Καρυστιανού και Γκανίδου – 2 μανάδες των Τεμπών κατακεραυνώνουν το προκλητικό υπόμνημα Καραμανλή: «Ανθρωπάκι…»

Καρυστιανού και Γκανίδου – 2 μανάδες των Τεμπών κατακεραυνώνουν το προκλητικό υπόμνημα Καραμανλή: «Ανθρωπάκι…»

«Όσο και αν προσπαθήσεις να κρυφτείς... στα αυτιά σου θα ακούγονται πάντα οι κραυγές των παιδιών που καίγονταν ζωντανά»

Κοινωνία
Κοινωνία: Αιγύπτιος λαθρομετανάστης μιλά για τους διακινητές της Λιβύης – Έδωσε 3.500 ευρώ για να τον μεταφέρουν στην Κρήτη

Αιγύπτιος λαθρομετανάστης μιλά για τους διακινητές της Λιβύης – Έδωσε 3.500 ευρώ για να τον μεταφέρουν στην Κρήτη

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το κύκλωμα - Μασκοφόροι με καλάσνικοφ συνοδεύουν τους λαθρομετανάστες μέχρι τα ελληνικά χωρικά ύδατα

Κοινωνία
Κοινωνία: Εισβολή λαθρομεταναστών στην Κρήτη: «Αλά τούρκα» ανοίγει την κάνουλα και η Λιβύη – Ανίκανη η κυβέρνηση να περιορίσει την εθνική απειλή

Εισβολή λαθρομεταναστών στην Κρήτη: «Αλά τούρκα» ανοίγει την κάνουλα και η Λιβύη – Ανίκανη η κυβέρνηση να περιορίσει την εθνική απειλή

Λαθρομεταναστευτική «ασφυξία» στο πιο στρατηγικό νησί της χώρας μας - Κομπάρσος η Αθήνα στον υβριδικό πόλεμο Λιβύης - Τουρκίας

Κοινωνία
ExtraTime: Στο επίκεντρο της Ε.Ε. τα νησιά: Τουριστική πολιτική με νησιωτική ταυτότητα ζητά η Ελλάδα

Στο επίκεντρο της Ε.Ε. τα νησιά: Τουριστική πολιτική με νησιωτική ταυτότητα ζητά η Ελλάδα

Ο Ηλίας Κικίλιας, γενικός διευθυντής του ΙΝΣΕΤΕ, έθεσε το θέμα της νησιωτικότητας στον τουρισμό στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής πολιτικής, σε εκδήλωση στις Βρυξέλλες υπό τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

ExtraTime
ExtraTime: Απαλλαγή από ΦΠΑ: Γιατί παραμένει ανενεργή μια τόσο σημαντική διάταξη για τις μικρές επιχειρήσεις;

Απαλλαγή από ΦΠΑ: Γιατί παραμένει ανενεργή μια τόσο σημαντική διάταξη για τις μικρές επιχειρήσεις;

Το ΥΠΟΙΚ φέρνει με νόμο την απαλλαγή μικρών επιχειρήσεων από τον ΦΠΑ, όμως η εφαρμογή της μένει στα χαρτιά — με εμπόδια, γραφειοκρατία και παράλογες προϋποθέσεις.

ExtraTime
Κοινωνία: Αμαλιάδα: Μητρότητα, προδοσία και θάνατος

Αμαλιάδα: Μητρότητα, προδοσία και θάνατος

Φέρεται να δολοφόνησε τρία βρέφη – δύο δικά της και ένα παιδί φίλης της – και να αποπειράθηκε να δολοφονήσει μία ενήλικη γυναίκα, επίσης φίλη της, όταν ακόμη ήταν ανήλικη.

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Απόφαση – σταθμός στις ΗΠΑ αναγνωρίζει το δικαίωμα στους γονείς να προστατεύουν τα παιδιά τους από τη ΛΟΑΤΚΙ+ προπαγάνδα στα σχολεία

Απόφαση – σταθμός στις ΗΠΑ αναγνωρίζει το δικαίωμα στους γονείς να προστατεύουν τα παιδιά τους από τη ΛΟΑΤΚΙ+ προπαγάνδα στα σχολεία

Μια απόφαση - καταλύτης για το Αμερικανικό κράτος έρχεται να βάλει τέλος στον woke «γενιτσαρισμό» στον χώρο της δημόσιας εκπαίδευσης

Ελευθέριος Ανδρώνης
ExtraTime: Πε και παι…

Πε και παι…

Πέσε και παίρνε Έλληνα. Έχουμε καταντήσει να έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν.

ExtraTime
Κοινωνία: Σερβία: Οι φοιτητές «σαρώνουν» την κυβέρνηση – Στους δρόμους για τα δικά τους «Τέμπη»

Σερβία: Οι φοιτητές «σαρώνουν» την κυβέρνηση – Στους δρόμους για τα δικά τους «Τέμπη»

Μετά την τραγωδία στον σιδηροδρομικό σταθμό του Νοεμβρίου, η φοιτητική οργή διογκώθηκε και πλέον απειλεί ευθέως την κυβέρνηση Βούτσιτς. Μαζικές κινητοποιήσεις, αποκλεισμοί δρόμων και άγρια επεισόδια στο Βελιγράδι.

Κοινωνία