ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυγμάχος στο Χαλάνδρι χτύπησε με γκλοπ αστυνομικό

Απίστευτο περιστατικό στο Χαλάνδρι με θύτη έναν πυγμάχο και θύμα έναν αστυνομικό, που ήρθαν στα χέρια, με άσχημη κατάληξη.
Πυγμάχος στο Χαλάνδρι χτύπησε με γκλοπ αστυνομικό

Απίστευτο περιστατικό στο Χαλάνδρι με θύτη έναν πυγμάχο και θύμα έναν αστυνομικό, που ήρθαν στα χέρια, με άσχημη κατάληξη.

Αδιανόητο σκηνικό έγινε το βράδυ της Τρίτης στο Χαλάνδρι, με πρωταγωνιστή έναν μποξέρ που χτύπησε τη μητέρα του και επιτέθηκε σε αστυνομικό με γκλοπ.

Συγκεκριμένα, ο πυγμάχος ήταν σε κατάσταση αμόκ και άρχισε να χτυπάει τη γυναίκα με λαβές, κάτι που έκανε τους γείτονες να φωνάξουν την αστυνομία.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν άντρες της ΕΛ.ΑΣ, που προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν, ωστόσο αυτός τούς απειλούσε πως αν τον πλησιάσουν θα τους χτυπήσει.

Ο πυγμάχος βρέθηκε ξαφνικά με ένα γκλοπ στο χέρι, το οποίο πιθανολογείται ότι απέσπασε από άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ και άρχισε να τους χτυπά.

Έτσι ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στο κεφάλι και διακομίσθηκε στο 401 ΓΣΝ για τις πρώτες βοήθειες.

Διαβάστε επίσης:

Ηλεία: Της επιτέθηκε ο σύζυγος, αλλά την έσωσε η πεθερά της

Έγκλημα στη Κατερίνη: Έδεσαν και έκαψαν 45χρονο

Tι απάντησε ο ερημίτης όταν τον ρώτησαν αν έχει δουλειά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πυγμάχος στο Χαλάνδρι χτύπησε με γκλοπ αστυνομικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.