ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομία: «Βλέπει» οπαδικά κίνητρα πίσω από τους πυροβολισμούς στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Το θύμα είχε απασχολήσει την Αστυνομία για ναρκωτικά, εξύβριση, ενώ είχε εμπλακεί και σε οπαδικά επεισόδια
Αστυνομία: «Βλέπει» οπαδικά κίνητρα πίσω από τους πυροβολισμούς στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Αστυνομία: Εκτενή έρευνα έχει ξεκινήσει για να διαλευκάνει την υπόθεση με τους πυροβολισμούς που οδήγησαν στον τραυματισμό ενός 32χρονου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάσταση του Ρώσου ομογενούς είναι ελεγχόμενη, αλλά το παρελθόν του δημιουργεί υποψίες στhn Αστυνομία για τα κίνητρα της επίθεσης.

Ο ίδιος είχε απασχολήσει τις Αρχές για ναρκωτικά, εξύβριση, ενώ είχε εμπλακεί και σε οπαδικά επεισόδια. Σημειωτέον ότι είχε αποφυλακιστεί πριν λίγο καιρό.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο 32χρονος που περπατούσε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, περικυκλώθηκε από 6-7 άτομα δεχόμενος τα πυρά τους. Μια από τις σφαίρες τον χτύπησε στην πλάτη σωριάζοντάς τον στο έδαφος τραυματισμένο.

Αμέσως, αφότου του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο ΙΚΑ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και εισήλθε άμεσα για να χειρουργηθεί.

Από την ΕΛ.ΑΣ λοιπό, εξετάζεται ως ένα πολύ σοβαρό περιστατικό οπαδικής βίας και έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα, ενώ αυτός που τον πυροβόλησε φέρεται να έχει παρόμοιο παρελθόν με τον Ρώσο ομογενή.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να συλλέξουν υλικό από κάμερες ασφαλείας από τους γύρω δρόμους, ώστε να έχουν μια πιο πλήρη εικόνα για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η επίθεση.

 

Διαβάστε επίσης:

Καρυπίδης για το -6: «Στο τέλος θα ανατραπεί η απόφαση»

Πολωνία – Αγγλία: Η Τζούλια Σκρότζκα… σκόραρε από τις κερκίδες (PIC)

Ρονάλντο: «Δεν ήρθα για να κάνω διακοπές»

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Κυριάκος Πιερρακάκης: Επική επιτυχία – Έχουμε τον πιο φτωχοποιημένο λαό της Ευρώπης και 1 πρόεδρο Eurogroup!

Κυριάκος Πιερρακάκης: Επική επιτυχία – Έχουμε τον πιο φτωχοποιημένο λαό της Ευρώπης και 1 πρόεδρο Eurogroup!

Μας καλούν να πανηγυρίσουμε για τον ψηφιακό «τσάρο» που θέλει να μας κάνει αριθμούς και φέρνει το τέλος των μετρητών; - Έλεος!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ραγδαίες εξελίξεις με τη σύλληψη του αγροτοσυνδικαλιστή Μύρωνα Χιλετζάκη – Ο Αυγενάκης τον εκθείαζε ως υπόδειγμα ηθικής

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ραγδαίες εξελίξεις με τη σύλληψη του αγροτοσυνδικαλιστή Μύρωνα Χιλετζάκη – Ο Αυγενάκης τον εκθείαζε ως υπόδειγμα ηθικής

Ο Μύρωνας Χιλετζάκης έκανε και δημόσιες παρεμβάσεις το 2020 για να μη φύγει από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ο Βορίδης

Κοινωνία
Κοινωνία: «Ο Φραπές έγινε λάτε μακιάτο ντεκάφ» – Πανζουρλισμός στο «Χ» με την παρωδία της Εξεταστικής – Γελοιοποιήθηκε πλήρως ο θεσμός

«Ο Φραπές έγινε λάτε μακιάτο ντεκάφ» – Πανζουρλισμός στο «Χ» με την παρωδία της Εξεταστικής – Γελοιοποιήθηκε πλήρως ο θεσμός

Viral έγινε το σόου του «Φραπέ» με τις πλάτες της ΝΔ - Οι Έλληνες το ρίχνουν στο χιούμορ για να μην τρελαθούν με αυτά που ακούνε

Κοινωνία
Κοινωνία: Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Αδιανόητο «τουπέ» ο «Φραπές» – Έκλεισε το μάτι απειλητικά στον Ηλιόπουλο – «Και να είχα νούμερα τζόκερ σε εσένα θα τα έδινα;»

Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Αδιανόητο «τουπέ» ο «Φραπές» – Έκλεισε το μάτι απειλητικά στον Ηλιόπουλο – «Και να είχα νούμερα τζόκερ σε εσένα θα τα έδινα;»

Με την κάλυψη της ΝΔ ο Ξυλούρης ή «Φραπές» ή... «Τζίτζης» εξευτέλισε πλήρως τον θεσμό της Εξεταστικής Επιτροπής

Κοινωνία
Κοινωνία: Η ακρίβεια που συντηρεί η κυβέρνηση είναι η πραγματική βία και όχι οι αγρότες – 20% ακριβότερο φέτος το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Η ακρίβεια που συντηρεί η κυβέρνηση είναι η πραγματική βία και όχι οι αγρότες – 20% ακριβότερο φέτος το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Μίνιμουμ 186 ευρώ χρειάζεται μια 4μελής οικογένεια για να προμηθευτεί τα απαραίτητα - Απλησίαστες οι τιμές για κρέας και τυροκομικά

Κοινωνία
Κοινωνία: Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο «Φραπές» που θα έφερνε… στοιχεία, επικαλέστηκε δικαίωμα στη σιωπή – «Άλλος μιλούσε με το κινητό μου»

Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο «Φραπές» που θα έφερνε… στοιχεία, επικαλέστηκε δικαίωμα στη σιωπή – «Άλλος μιλούσε με το κινητό μου»

«Γαλάζια» κοροϊδία στο πανελλήνιο - Ο Ξυλούρης που έλεγε ότι θα φέρει ντοσιέ με... φορτωτή, τελικά δεν απαντά σε τίποτα!

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Ψηφιακός κλοιός μέσω των social media: Η Αυστραλία φέρνει την ταυτοποίηση ηλικίας – Οι ΗΠΑ θεσπίζουν «διαβατήριο» φρονημάτων!

Ψηφιακός κλοιός μέσω των social media: Η Αυστραλία φέρνει την ταυτοποίηση ηλικίας – Οι ΗΠΑ θεσπίζουν «διαβατήριο» φρονημάτων!

Δούρειος ίππος τα social media - Η Αυστραλία φέρνει την ψηφιακή ταυτοποίηση από την πίσω πόρτα - Οι ΗΠΑ απαιτούν το ιστορικό 5 χρόνων από τους τουρίστες!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Κινητοποιήσεις αγροτών: Εξοργιστικό σκηνικό στο Ρίο – Αστυνομική βία, χημικά και κλούβες να μπλοκάρουν ακόμα και ασθενοφόρα!

Κινητοποιήσεις αγροτών: Εξοργιστικό σκηνικό στο Ρίο – Αστυνομική βία, χημικά και κλούβες να μπλοκάρουν ακόμα και ασθενοφόρα!

Ξεφεύγει η άγρια καταστολή - Αδιανόητο περιστατικό στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου με τις κλούβες να διακινδυνεύουν ακόμα και ζωές ασθενών

Κοινωνία
Κοινωνία: Θεία Λειτουργία υπέρ των αθλητών, προπονητών και παραγόντων των ολυμπιακών αθλημάτων

Θεία Λειτουργία υπέρ των αθλητών, προπονητών και παραγόντων των ολυμπιακών αθλημάτων

Κατόπιν εισηγήσεως της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Αθλητισμού, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος αποφάσισε την κατ’ έτος τέλεση της Θείας Λειτουργίας υπέρ των αθλητών, των προπονητών και των αθλητικών παραγόντων όλων των ολυμπιακών αθλημάτων.

Κοινωνία