ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Tο έντυπο που θα λαμβάνουν όσοι κάνουν το εμβόλιο

Το πιστοποιητικό εμβολιασμού που θα λαμβάνουν όσοι κάνουν το εμβόλιο
Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Tο έντυπο που θα λαμβάνουν όσοι κάνουν το εμβόλιο

Πιστοποιητικό εμβολιασμού θα λαμβάνει όποιος πολίτης κάνει το εμβόλιο. Ποιο θα είναι το έντυπο που θα λαμβάνουν και ψηφιακά.

Τα πρώτα εμβόλια στη χώρα μας έφτασαν, με τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, Μάριος Θεμιστοκλέους να διευκρινίζει πως όσοι κάνουν το εμβόλιο, τότε θα λαμβάνουν σε ψηφιακή μορφή πιστοποιητικό, το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιούν σε διάφορες περιπτώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σχολεία: Η επικρατέστερη ημερομηνία για το άνοιγμά τους και οι σκέψεις

Στο πιστοποιητικό θα αναγράφεται η ημερομηνία της πρώτης δόσης, αλλά και το ραντεβού για τη δεύτερη, καθώς και ο χώρος που αυτός θα γίνει.

Στην βεβαίωση εκτός από το ονοματεπώνυμο του εμβολιαζόμενου θα υπάρχει ο ΑΜΚΑ και η εταιρεία του εμβολίου.

Στις 20 Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί του γενικού πληθυσμού στη χώρα μας.

Στο πιστοποιητικό θα αναγράφεται πότε έγινε η πρώτη δόση του εμβολίου, καθώς επίσης το ραντεβού για την επόμενη δόση, ο χώρος και η ώρα που θα γίνεται ο εμβολιασμός.

Στην βεβαίωση εκτός από το ονοματεπώνυμο του εμβολιαζόμενου θα υπάρχει ο ΑΜΚΑ και η εταιρεία του εμβολίου.

Πιστοποιητικό εμβόλιο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Tο έντυπο που θα λαμβάνουν όσοι κάνουν το εμβόλιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.