ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Power Pass – Έξτρα 250 ευρώ: Αυτοί τα δικαιούνται

Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα επιπλέον 250 ευρώ του επιδόματος ρεύματος
Power Pass – Έξτρα 250 ευρώ: Αυτοί τα δικαιούνται

Power Pass – Έξτρα 250 ευρώ: Σε απόγνωση βρίσκονται οι Έλληνες πολίτες από τους φουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος, με την Ελληνική Κυβέρνηση να προσπαθεί να βρει λύση για ακόμη μια φορά, μέσω επιδόματος.

Βέβαια οι δικαιούχοι του επιδόματος ρεύματος – power pass θα είναι εξαιρετικά λίγοι και θα εισπράξουν ένα επίδομα που θα ξεκινάει από τα 18 ευρώ και θα φτάνει μέχρι και τα 600 ευρώ.

Έξτρα όμως επιδότηση ρεύματος ύψους 250 ευρώ θα δοθεί στους φοιτητές για το διάστημα Ιανουαρίου – Μαΐου οι οποίοι και θα δούνε το συνολικό ποσό να φτάνει στα 850 ευρώ.

Power Pass – Έξτρα 250 ευρώ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Τέσσερα θα είναι τα κριτήρια σύμφωνα με τα οποία θα γίνεται οι επιλογή των δικαιούχων του επιδόματος ρεύματος και αυτά θα είναι τα εξής:

  • Ο καταναλωτής θα πρέπει να έχει ετήσιο εισόδημα έως 45.000 ευρώ
  • Ακόμη, θα πρέπει να είναι φορολογικός κάτοικος Ελλάδας
  • Ο λογαριασμός ρεύματος που έχει έρθει, θα πρέπει να έχει συνολική αύξηση τουλάχιστον πάνω από 30 ευρώ
  • Η αναδρομική επιδότηση αφορά μόνο σε αυτούς που χρησιμοποιούν το ακίνητο ως κύρια κατοικία

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίον μπορούν οι δικαιούχοι να υποβάλλουν την αίτηση τους, αυτή θα γίνεται μέσα από το gov.gr με την χρήση των κωδικών Taxisnet ενώ κάθε νοικοκυριό μπορεί να κάνει μόνο μια αίτηση μέσω αποκλειστικά ενός εκπροσώπου.

Την στιγμή που η κυβέρνηση δημιούργησε τις προϋποθέσεις, ώστε οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας να υπερπλουτίσουν βάζοντας πρόσθετες – ληστρικές – χρεώσεις στους λογαριασμούς, τώρα επιστρέφει ψίχουλα στους πολίτες…

Η πλήρης ιδιωτικοποίηση στην ενέργεια, αντί να τονώσει τον ανταγωνισμό προσφέροντας φθηνότερες λύσεις…το μόνο που τόνωσε είναι την ανάπτυξη καρτέλ και τον ανταγωνισμό…στις αυξήσεις τιμών…

Οι καταναλωτές έχουν βγάλει συμπεράσματα…

Ειδήσεις τώρα:

Power Pass – Προσοχή: Αυτά είναι τα επικίνδυνα σημεία της αίτησης!

Ευλογιά των πιθήκων: Κι όμως εξετάζουν εμβολιασμό πολιτών παρά τις «χαλαρές» δηλώσεις

Survivor: Χώρισε πασίγνωστη παίκτρια – Αυτή είναι!

Δείτε σχετικό ρεπορτάζ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Power Pass – Έξτρα 250 ευρώ: Αυτοί τα δικαιούνται», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.