ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Power Pass Πληρωμή: Προσοχή – Έτσι θα γίνει – Δείτε αν έχει εγκριθεί αίτηση

Έτσι θα ενημερωθούν οι πολίτες για την κατάθεση του επιδόματος του Power Pass.
Power Pass Πληρωμή: Προσοχή – Έτσι θα γίνει – Δείτε αν έχει εγκριθεί αίτηση

Power Pass Πληρωμή: Ξεκινά σε λίγες μέρες – χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμη η ακριβής ημερομηνία – η διαδικασία πληρωμής για το επίδομα του Power Pass.

Οι δικαιούχοι προς το παρόν μπορούν να μπαίνουν στην πλατφόρμα για να δουν αν έχει προχωρήσει η αίτησή τους και σε ποιο ακριβώς στάδιο βρίσκεται.

Μάλιστα σύμφωνα με το ΦΕΚ που έχει δημοσιευτεί, οι ενημέρωση των πολιτών για το εάν η αίτηση τους «πληρώθηκε» ή «απορρίφθηκε» θα γίνει στο email που έχουν δηλώσει στην φόρμα της αίτησης.

Power Pass πληρωμή: Τι σημαίνουν τα μηνύματα που βγαίνουν στην πλατφόρμα

Όποιος μπει στην πλατφόρμα του gov.gr https://vouchers.gov.gr/powerpass θα παρατηρήσει στην καρτέλα του τις παρακάτω ενδείξεις:

«Προς αποστολή στο τραπεζικό ίδρυμα»: Το πόσο που δικαιούται ο πολίτης έχει δρομολογηθεί προς αποστολή στην τράπεζα που έχει δηλώσει.

«Προς επεξεργασία από τραπεζικό ίδρυμα»: Τα χρήματα «έχουν φύγει» από το κράτος και είναι ήδη στην τράπεζα που έχει επιλέξει ο κάθε πολίτης, η οποία αναμένεται να τα καταθέσει άμεσα.

«Εγκριθείσα»: Τα χρήματα έχουν ήδη κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλωθεί και ο πολίτης θα πρέπει να τσεκάρει αν όντως του έχουν μπει τα λεφτά.

Και ο εμπαιγμός συνεχίζεται…

Είναι πραγματικά θλιβερό σε μια εποχή γενικευμένης ενεργειακής κρίσης η κυβέρνηση να μην κάνει το παραμικρό για να θωρακίσει τα νοικοκυριά από ληστρικές πρακτικές των παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας.

Από την άλλη είναι εξίσου θλιβερή η πεισματική άρνηση μείωσης των φόρων καύσιμα με o, τι αυτό συνεπάγεται.

Μάλιστα σημερινά δημοσιεύματα ακόμη και σε φιλοκυβερνητικά sites μιλούν για ενεργειακό έμφραγμα το οποίο είναι προ των πυλών από το φθινόπωρο, μιας και τα κράτη μέλη της Ε.Ε. όπως αποδεικνύεται έγιναν θλιβερός κομπάρσος των επιλογών τους, με την Ρωσία και τον Πούτιν να είναι ξεκάθαρα οι μεγάλοι νικητές του ενεργειακού και γεωπολιτικού παιχνιδιού, ειδικά στο κομμάτι του φυσικού αερίου.

Δείτε επίσης:

Power Pass: ΠΡΟΣΟΧΗ στην μεγάλη απάτη – Τι έχει συμβεί

Power Pass πληρωμή: Βγήκαν τα ποσά από την επιδότηση – Πώς θα τα δείτε τι θα πάρετε – Τι θα κάνετε αν δεν σας πιστωθούν στην τράπεζα

Επίδομα 200 ευρώ: Ποιοι το δικαιούνται – Πότε θα δοθεί

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Χωρισμός σοκ Ιουλίας-Γιώργη

Σασμός: Ποιος σπουδαίος ηθοποιός μπαίνει στη σειρά;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Power Pass Πληρωμή: Προσοχή – Έτσι θα γίνει – Δείτε αν έχει εγκριθεί αίτηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.