ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Power Pass πληρωμή: Βγήκαν τα ποσά από την επιδότηση – Πώς θα τα δείτε τι θα πάρετε

Αναρτήθηκαν τα ποσά της επιδότησης του Power Pass για τους δικαιούχους - – Πώς θα ενημερωθείτε για την αίτηση.
Power Pass πληρωμή: Βγήκαν τα ποσά από την επιδότηση  – Πώς θα τα δείτε τι θα πάρετε

Power Pass πληρωμή: Η… μεγάλη στιγμή έφτασε. «Κλείδωσαν» και αναρτήθηκαν τα ποσά που αντιστοιχούν στους δικαιούχους που υπέβαλλαν αίτηση στην πλατφόρμα της επιδότησης για το ηλεκτρικό ρεύμα.

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο επίδομα πέρασε από… σαράντα κύματα. Μέσα από το Sportime είχατε διαβάσει για το μπάχαλο με τις φορολογικές δηλώσεις και τα προστατευόμενα μέλη, αλλά και την αλλαγή στις αιτήσεις μετά την κατακραυγή.

Η ουσία πάντως είναι πως από αύριο 15/7/2022 αρχίζουν οι πληρωμές με μία μεγάλη μερίδα δικαιούχων να έχουν λάβει email πως τα ποσά επιδότησης έχουν αναρτηθεί στην ειδική πλατφόρμα στο gov.gr.

Όλα αυτά φυσικά με τους πολίτες σχεδόν αβοήθητοι να βλέπουν να καλπάζει η ακρίβεια, την ώρα που με λογική απευθείας βγαλμένη από το Χάρβαρντ, ο φόρος στα καύσιμα δεν μειώνεται γιατί οι τουρίστες έχουν «γερά πορτοφόλια».

Power Pass: Πώς θα δείτε το ποσό που θα λάβετε

Για να δείτε το ποσό που θα λάβετε:

  • Επισκεφτείτε στην εφαρμογή στο vouchers.gov.gr.
  • Επιλέγετε το εικονίδιο Power Pass.
  • Συνδέεστε στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας τους κωδικούς Taxisnet.
  • Μόλις συνδεθείτε η εφαρμογή του Power Pass θα δείξει το ΑΦΜ σας (του Δικαιούχου) και θα εμφανίζει την αίτηση ως «Υπό Εκκαθάριση».Παρακάτω, βρίσκεται η Σύνοψη Εκκαθάρισης του Power Pass και το Εκκαθαρισθέν Ποσό.

Όπως θα διαπιστώσει η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, τα χρήματα που επιστρέφονται είναι πραγματικά αστεία μπροστά στις ληστρικές χρεώσεις των παρόχων ενέργειας οι οποίοι πλούτισαν με τις πλάτες της κυβέρνησης, η οποία έβλεπε το τι γίνονταν επί μήνες και δεν έκανε το παραμικρό να το ανατρέψει.

Τέλος να σημειώσουμε πως αν δεν πιστωθούν τα χρήματά στο IBAN που έχετε δηλώσει, η δεν βλέπετε το ποσό της επιστροφής στην καρτέλα σας, τότε μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 210 7000810 (εργάσιμες ημέρες: Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 17:00).

Ειδήσεις τώρα 

Power Pass: ΠΡΟΣΟΧΗ στην μεγάλη απάτη – Τι έχει συμβεί

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Χωρισμός σοκ Ιουλίας-Γιώργη

Σασμός: Ποιος σπουδαίος ηθοποιός μπαίνει στη σειρά;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Power Pass πληρωμή: Βγήκαν τα ποσά από την επιδότηση – Πώς θα τα δείτε τι θα πάρετε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.