ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακίστηκε ο 35χρονος προπονητής τένις: «Έκανα ένα λάθος»

Εισαγγελέας και Ανακριτής συμφώνησαν και διέξανα να κρατηθεί προσωρινά ο 35χρονος προπονητής τένις
Προφυλακίστηκε ο 35χρονος προπονητής τένις: «Έκανα ένα λάθος»

Την πόρτα των φυλακών πέρασε ο 35χρονος προπονητής τένις, με τον εισαγγελέα να διατάσσει την προφυλάκισή του με την κατηγορία της αποπλάνησης των δύο ανήλικων μαθητριών του.

Το πρωί της Τρίτης (09/11), ο 35χρονος προπονητής τένις οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, έπειτα από τις καταγγελίες σε βάρος του για αποπλάνηση δύο ανηλίκων αθλητριών του.

Ο εν λόγω προπονητής παρέδιδε μαθήματα σε ακαδημία τένις των βορειοδυτικών προαστίων και κάθε μέρα ερχόταν σε επαφή με δεκάδες νεαρές αθλήτριες. Επειτα όμως από τις καταγγελίες μιας 16χρονης και μιας 20χρονης αθλήτριάς του, η αστυνομία εντατικοποίησε τις έρευνες και προχώρησε στη σύλληψή του.

Παράλληλα, στην είδηση της σύλληψής του και των κατηγοριών εις βάρος του γιου του, ο πατέρας του προπονητή δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έγινε.

Προπονητής τένις – Η Απολογία

Η απολογία του προπονητή δεν έπεισε τον εισαγγελέα και τον ανακριτή, οι οποίοι διέταξαν την προσωρινή του κράτηση και προφυλάκιση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι έκανε ένα λάθος επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι δεν αποδέχεται το κατηγορητήριο, αλλά αποδέχεται να πληρώσει γι’αυτά που ο ίδιος υποστηρίζει ότι έκανε.

Ο δικηγόρος του 35χρονου, Χριστόδουλος Φίλιας, δήλωσε:

«Ο κατηγορούμενος προφυλακίστηκε και κατηγορείται για τρία κακουργήματα, τα δύο δεν υπάρχουν και η τρίτη κατηγορία είναι πλημμεληματική. Είχε μια σχέση με την πρώτη κοπέλα, από την ηλικία των 17 έως τα 21 έτη, δεν ήταν προπονητής της, δεν έχει υπάρξει καμία παράβαση. Με την άλλη κοπέλα παραδέχεται ότι είχε σχέση, δεν ήταν προπονητής της, το κορίτσι είχε συμπληρώσει τα 14 έτη και η παράβαση είναι πλημμεληματική».

Την ίδια ώρα, συνελήφθηκε στην Κρήτη ο 47χρονος που ευθύνεται για τον βιασμό μιας ακόμα ανήλικης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προφυλακίστηκε ο 35χρονος προπονητής τένις: «Έκανα ένα λάθος»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.