ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος – Απίστευτο: Συνέλαβαν γυναίκα επειδή… τραγουδούσε (vid)

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Ρόδο, με άνδρες της αστυνομίας να συλλαμβάνουν γυναίκα επειδή... τραγουδούσε.
Ρόδος – Απίστευτο: Συνέλαβαν γυναίκα επειδή… τραγουδούσε (vid)

Ρόδος: Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Ρόδο, με άνδρες της αστυνομίας να συλλαμβάνουν γυναίκα επειδή… τραγουδούσε.

Ρόδος: Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που… σοκάρει και δημοσιεύτηκε στο tiktok, στο οποίο φαίνεται η αστυνομία να συλλαμβάνει με τη βία μία γυναίκα.

Συγκεκριμένα, φαίνεται οι άνδρες της αστυνομίας στη Ρόδο να συλλαμβάνουν μία γυναίκα και να τη βάζουν με τη βία στο περιπολικό. Όσοι πολίτες βρίσκονταν στο σημείο, άρχισαν να χειροκροτούν ειρωνικά τα όργανα της τάξης.

Όπως περιγράφουν στο εν λόγω βίντεο, η αιτία ήταν πως η γυναίκα… τραγουδούσε.

«Μπράβο συγχαρητήρια. Συγχαρητήρια λύσατε το έγκλημα» ακούγεται να λέει ένας άντρας. Η γυναίκα από την πλευρά της έλεγε προς τους αστυνομικούς «Ντροπή σας για την Ελλάδα. Εφόσον δεν έκανα τίποτα δεν έχετε το δικαίωμα να με πιάνετε».

@dimitra.in.greek.islands

##greece ##rhodes ##rhodesisland ##police ##policemen ##viral ##fyp ##foryou ##spreadtotheworld ##greekpolice ##greecetiktok ##covid19 ##rules ##innocent ##woman

♬ original sound – 🤍

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα 10 άτομα στα οποία έχει εστιάσει η Αστυνομία για τη δολοφονία της Καρολάιν

Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Πως γίνεται η έκδοση του

Κορονοϊός: Αύξηση του ιικού φορτίου σε πέντε περιοχές – Πού σημειώνεται πτώση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρόδος – Απίστευτο: Συνέλαβαν γυναίκα επειδή… τραγουδούσε (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.