ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Με απειλές την υποδέχτηκαν συγκρατούμενες – Διαψεύδονται φήμες ότι αυτοτραυματίστηκε

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση φέρεται να είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την υποδοχή που έλαβε μέσα στις φυλακές.
Ρούλα Πισπιρίγκου: Με απειλές την υποδέχτηκαν συγκρατούμενες – Διαψεύδονται φήμες ότι αυτοτραυματίστηκε

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε στις φυλακές του Κορυδαλλού σήμερα το πρωί όπου έλαβε «άγριας» υποδοχής από τις συγκρατούμενές της οι οποίες την υποδέχτηκαν με βρισιές και απειλές.

Οι κρατούμενες στις γυναικείες φυλακές είχαν ήδη απειλήσει ότι θα κάνουν κακό στη 33χρονη η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε την 9χρονη κόρη της, ενώ εξετάζεται και ο αιφνίδιος θάνατος και των άλλων δύο παιδιών της.

Έτσι, για τη δική της ασφάλεια, μεταφέρθηκε σε ειδικό κελί σε απομονωμένη πτέρυγα όπου θα προαυλίζεται μόνη της προκειμένου να αποτραπούν επεισόδια.

Πράγματι κατά τη μεταφορά της στο κελί της, φέρεται να επικράτησε μεγάλη ένταση μέσα στις φυλακές. Οι υπόλοιπες κρατούμενες, πολλές απο τις οποίες κρατούνται για ειδεχθή εγκλήματα, την υποδέχτηκαν με βρισιές και απειλές για τη ζωή της.  Το ενδεχόμενο να μεταφερθεί σε άλλο σωφρονιστικό ίδρυμα μένει αυτή τη στιγμή ανοιχτό.

Να σημειωθεί ότι αρχικά ήταν καθορισμένο να μεταφερθεί στις φυλακές Ελαιώνα όμως απορρίφτηκε μετά τις αντιδράσεις από τις κρατούμενες. Έτσι επιλέχτηκε ο Κορυδαλλός καθώς η ίδια είναι πολύ πιθανό να κληθεί να δώσει σύντομα εξηγήσεις και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Σε άσχημα ψυχολογική κατάσταση αλλά πλήρως συνεργάσιμη στο «VIP» κελί

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ξέσπασε σε κλάματα και φώναζε μη μπορώντας να πιστέψει που βρίσκεται μετά τη μεταφορά της στο κελί.

Ένα κελί από το οποίο ωστόσο μπορούν να της παρασχεθούν άμεσα ιατρικές βοήθειες αν το χρειαστεί. Ακόμη στο κελί της υπάρχει ατομικό καρτοκινητό από το οποίο θα μπορεί να συνομιλεί με τους δικηγόρους της χωρίς να έρθει σε επαφή με άλλες κρατούμενες.

Λόγω της κατάστασής της, η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε προληπτικά στο αναρρωτήριο με τις φήμες ότι προσπάθησε να κάνει κακό στον εαυτό της χτυπώντας το κεφάλι της στον τοίχο να διαψεύδονται. Η αδερφή της Δήμητρα διέψευσε τις φήμες μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ωστόσο επιβεβαίωσε ότι τις πήραν αντικείμενα από κοντά της προκειμένου μη τυχόν προσπαθήσει να κάνει κακό στον εαυτό της.

Μάλιστα, η κατηγορούμενη παραμένει συνεργάσιμη με τους αστυνομικούς την ώρα που έχει ήδη ζητήσει να μπει τηλεόραση στο κελί της.

Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ηχογραφημένες απειλές από την Ρούλα Πισπιρίγκου

Ειδήσεις σήμερα

Καιρός: Πότε θα φύγει η αφρικανική σκόνη;

Τηλεθέαση: Και πως να χάσει ο Σασμος;

Μήπως πρέπει αν το σκεφτεί ξανά ο Πογέτ στην Εθνική;

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρούλα Πισπιρίγκου: Με απειλές την υποδέχτηκαν συγκρατούμενες – Διαψεύδονται φήμες ότι αυτοτραυματίστηκε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.