ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξέσπασμα του κουμπάρου – Τι απαντά για την ερωτική τους σχέση

Όλα όσα απάντησε ο κουμπάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τα σενάρια ερωτικής σχέσης.
Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξέσπασμα του κουμπάρου – Τι απαντά για την ερωτική τους σχέση

Ρούλα Πισπιρίγκου: Συνεχίζουν να συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών, με τον κουμπάρο της και νονό της Μαλένας να διαψεύδει τα περί ερωτικής σχέσης μεταξύ τους.

Την ώρα που η 33χρονη βιώνει μια νέα πραγματικότητα στο κελί της στον Κορυδαλλό, ο ίδιος μέσω του δικηγόρου αποποιείται οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση.

Σύμφωνα με δήλωση του συνηγόρου του, πρόκειται «για άθλια στοχοποίησή του, που σε κάθε περίπτωση αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας και καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα και την αλήθεια».

Ο συνήγορός του μάλιστα κάνει λόγο για «καθημερινή βάναυση βεβήλωση της προσωπικότητας» του πελάτη του, αποκαλύπτοντας ότι δέχεται «απειλές από αυτόκλητους εκδικητές, που βλέπουν τον εαυτό τους ως εισαγγελέα και ανακριτή μαζί» και ζητά την επέμβαση των δικαστικών αρχών και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπαίτιοι.

Όλα αυτά τη στιγμή που όπως διαβάσατε στο Sportime, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ή εμφανίζονταν να έχει μπλέξει νεότερη με κύκλωμα μαύρης μαγείας.

Ειδήσεις σήμερα

Τηλεθέαση: Τα σάρωσε όλα το Survivor – Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε!

ΦΩΣ στο τούνελ: Η Αγγελική Νικολούλη έγινε playmobil!

Αθλητικό παρασκήνιο: Ντόρτμουντ για Μαυροπάνο – Ο μπαμπάς του Λύρατζη – Μουρμούρες στον Άρη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξέσπασμα του κουμπάρου – Τι απαντά για την ερωτική τους σχέση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα