ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββας Πούμπουρας: Η απάντηση μετά την θύελλα αντιδράσεων στο video του

Την δική του απάντηση για την σκόνη που σήκωσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του, έδωσε ο Σάββας Πούμπουρας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.
Σάββας Πούμπουρας: Η απάντηση μετά την θύελλα αντιδράσεων στο video του

Την δική του απάντηση για την σκόνη που σήκωσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του, έδωσε ο Σάββας Πούμπουρας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Σάββας Πούμπουρας: Σάλος είχε ξεσπάσει μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Σάββας Πούμπουρας αναφορικά με την ανεργία και πως θα έπρεπε να την διαχειριζόμαστε, με τον γνωστό παρουσιαστή να θέλει να δώσει την δική του απάντηση προκειμένου να διορθώσει οποιεσδήποτε παρερμηνείες έχουν διαμορφωθεί.

Για αυτό τον λόγο θέλησε να απαντήσει μέσω νέας ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου ανέφερε τα εξής:

«Φίλοι μου γεια σας θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την δική μου οπτική σχετικά με ένα βίντεο, το οποίο ανέβασα στις 17 Απριλίου στο Instagram. Θα ήθελα να σας μιλήσω για το γιατί της δικής μου προσπάθειας, γιατί κάνω τις ημέρες καριέρας και γιατί θέλω να βοηθήσω νέους ανθρώπους να βρουν εργασία.

Το γιατί μου ξεκινάει από την δική μου αναζήτηση να βρω εργασία σε μικρή ηλικία, να διαχειριστώ τα όποια εμπόδια και να δω αν κάνοντας κάτι παραπάνω από την δική μου πλευρά θα μπορούσα να οδηγηθώ σε ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο.

Άρα το γιατί μου έχει να κάνει με τα δικά μου βιώματα, τις δικές μου εμπειρίες, τις δικές μου δυσκολίες και αυτές μοιράζομαι.

Αν μπορώ να βοηθήσω έστω και έναν άνθρωπο να βρει εργασία μέσα από αυτά, τότε θα είμαι διπλά χαρούμενος και η πρόθεση μου είναι ανιδιοτελής. Θέλω να σας πω ότι τα κίνητρα μου είναι αγνά και θέλω να χρησιμοποιώ το βήμα μου για να που έχω για να βοηθήσω όπου μπορώ.

Θέλω να διευκρινίσω κάποια πράγματα τα οποία δεν επικοινώνησα σωστά και θέλω να ζητήσω συγγνώμη από αυτούς που άθελα μου έθιξα, σε καμία περίπτωση δεν ήταν στις προθέσεις μου.

Θεωρώ ότι ο καθένας από μας, μπορεί να κρίνει την αξία του από μόνος του και να εργαστεί , σε εταιρία η οποία τον σέβεται και είναι σύμφωνη με τα δικά του κριτήρια.

Αυτό θα ήθελα να κρατήσετε απ’ αυτά που είπα εκείνη τη μέρα.

Αν δείτε όλο το βίντεο θα διαπιστώσετε ότι συνομιλούσα και αναφερόμουνα σε παιδιά που μόλις έχουν τελειώσει το σχολείο και η εμπειρία είναι πολύ σημαντική στο ξεκίνημα της καριέρας τους κ θα μπορούσαν να την αποκτήσουν στα πλαίσια για παράδειγμα κάποιας πρακτικής.

Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να γενικεύσω η να ταυτιστώ με καταστάσεις σχετικά με εργασία χωρίς πληρωμή.

Τέλος θα ήθελα να πω ότι κατέβασα το βίντεο διότι ένιωσα ότι δεν εξυπηρετεί τον σκοπό για τον οποίο έγινε. Θα το επαναφέρω όμως, για να έχετε την ευκαιρία να το δείτε όλο και όχι αποσπασματικά ώστε να έχετε όλη την εικόνα της πρόθεσης μου, τώρα που έχετε και την δική μου απάντηση σ όλα τα σχόλια που έχω πάρει.

Mέσα από αυτό που έγινε, το οποίο έφερε σε δύσκολη θέση εμένα και την οικογένεια μου, πήρα σημαντικά μαθήματα. Και θέλω να επικοινωνώ όλα αυτά τα οποία έχω στην καρδιά μου με καλύτερο τρόπο.

Όπως είπα και πριν θέλω να στηρίξω με όποιο τρόπο μπορώ τον σκοπό αυτό, ανιδιοτελώς και χωρίς να έχω τίποτα περαιτέρω στο μυαλό μου.

Αν αυτό είναι να κάνω κ άλλες μέρες καριέρας θα το κάνω, αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος είμαι ανοιχτός να τον ακούσω.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που με ακούσατε. Μην ξεχνάτε ότι όλοι μας είμαστε άνθρωποι. άθελα μας μπορούμε να κάνουμε λάθη. Καλό βράδυ!».

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με τον απαρηγόρητο τσοπάνη – Σκοτώνουμε τα πρόβατά μας για να μας ταΐσουν «πολτό» πολυεθνικών

Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με τον απαρηγόρητο τσοπάνη – Σκοτώνουμε τα πρόβατά μας για να μας ταΐσουν «πολτό» πολυεθνικών

Το ελληνικό κράτος αφανίζει με αδίστακτο τρόπο το ζωικό κεφάλαιο της χώρας - «Είναι σαν να μας σκοτώνουν τα παιδιά μας ένα - ένα...»

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Στρατηγική έκθεση – βόμβα από Τραμπ: Η ΕΕ αυτοκτονεί διαγράφοντας τον πολιτισμό της – Σε 20 χρόνια θα αφανιστεί αν συνεχίσει έτσι

Στρατηγική έκθεση – βόμβα από Τραμπ: Η ΕΕ αυτοκτονεί διαγράφοντας τον πολιτισμό της – Σε 20 χρόνια θα αφανιστεί αν συνεχίσει έτσι

Κάλεσμα προς τα πατριωτικά κόμματα πραγματοποιούν οι ΗΠΑ, αλλιώς «σε λίγες δεκαετίες οι ευρωπαίοι θα γίνουν μειοψηφία στις χώρες τους»

Κοινωνία
Κοινωνία: Ποια Ελλάδα θέλουμε;

Ποια Ελλάδα θέλουμε;

Θέλουμε έναν πολίτη που ελέγχει την τεχνολογία ή μια τεχνολογία που ελέγχει τον πολίτη;

Κοινωνία
Κοινωνία: Γαλαντόμος ο Βασίλης Κικίλιας: «Δέχομαι τη διαμαρτυρία των αγροτών αλλά να πάνε στην άκρη του δρόμου»

Γαλαντόμος ο Βασίλης Κικίλιας: «Δέχομαι τη διαμαρτυρία των αγροτών αλλά να πάνε στην άκρη του δρόμου»

Απίστευτες δηλώσεις - Ο Βασίλης Κικίλιας κάνει τη... χάρη στους αγρότες να διαδηλώσουν αλλά τους λέει να κάνουν στην... άκρη για να μην ενοχλούν

Κοινωνία
Κοινωνία: Θεσσαλονίκη: Ανάπηρος έχτισε ράμπα μόνος του και έδειξε τι σημαίνει να είσαι ΑμεΑ στην τριτοκοσμική Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ανάπηρος έχτισε ράμπα μόνος του και έδειξε τι σημαίνει να είσαι ΑμεΑ στην τριτοκοσμική Ελλάδα

Τη δουλειά που όφειλε να κάνει ο δήμος εδώ και χρόνια, την έκανε με μια ακτιβιστική πράξη ο Κωσταντίνος Τσιφτσόπουλος

Κοινωνία
Κοινωνία: Εξοργιστικό: Χάρτης της Κομισιόν δείχνει τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με τα χρώματα της Τουρκίας!

Εξοργιστικό: Χάρτης της Κομισιόν δείχνει τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με τα χρώματα της Τουρκίας!

Τον κατάπτυστο χάρτη που κυκλοφορεί σε επίσημο φυλλάδιο, κατήγγειλε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης

Κοινωνία
Κοινωνία: Κάλεσμα στους αγρότες από τη Μαρία Καρυστιανού: «Ίδια η ρίζα του κακού για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ  –  Όλοι μαζί μέχρι τη δικαίωση!»

Κάλεσμα στους αγρότες από τη Μαρία Καρυστιανού: «Ίδια η ρίζα του κακού για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ – Όλοι μαζί μέχρι τη δικαίωση!»

«Οι πολιτικοί υπεύθυνοι παραμένουν ΠΑΝΤΑ εκτός κάδρου, ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ!, προστατευμένοι από το άρθρο 86»

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Άρχισαν να διαφημίζουν τις «ευτυχισμένες» φυλακές του μέλλοντος – Τα Γιάννενα παρουσιάζονται ως πόλη των 15 λεπτών!

Άρχισαν να διαφημίζουν τις «ευτυχισμένες» φυλακές του μέλλοντος – Τα Γιάννενα παρουσιάζονται ως πόλη των 15 λεπτών!

Τα «κλουβιά» γίνονται θελκτικά εάν έχουν χρυσά κάγκελα - Διαφημίζουν τα Γιάννενα ως την πιο ευτυχισμένη πόλη των 15 λεπτών

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Πορτοσάλτε: «Η ακρίβεια στα σούπερ μάρκετ περιέχει τη βελτίωση» – Κανάκης: «Ούτε ο Μητσοτάκης τέτοιο επιχείρημα»

Πορτοσάλτε: «Η ακρίβεια στα σούπερ μάρκετ περιέχει τη βελτίωση» – Κανάκης: «Ούτε ο Μητσοτάκης τέτοιο επιχείρημα»

O Άρης Πορτοσάλτε εμφάνισε την ακρίβεια ως... ανάπτυξη και ο Αντώνης Κανάκης δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο

Κοινωνία