ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεπιμέλεια ανηλίκου τέκνου: Απόφαση σταθμός από το εφετείο Λαμίας

Σε μία πολύ σημαντική απόφαση προχώρησε το Εφετείο Λαμίας αναφορικά με την επιμέλεια ενός ανήλικου παιδιού.
Συνεπιμέλεια ανηλίκου τέκνου: Απόφαση σταθμός από το εφετείο Λαμίας

Την απόφαση για συνεπιμέλεια ανηλίκου τέκνου εξέδωσε το Εφετείο Λαμίας κάτι το οποίο σημαίνει ότι η επιμέλεια μεταξύ πατέρα και μητέρας θα γίνεται χρονικά. Η απόφαση για συνεπιμέλεια έφερε τη μεγάλη ανατροπή στη πρωτόδικη απόφαση για αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού από τη μητέρα του.

Το ρεπορτάζ μεταφέρει το lamianow.gr και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πληρεξούσια δικηγόρος του πατέρα , Νάντια Β. Γώγουλου , Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω , PhD(c) , MSc , υπ. Διδάκτωρ Ιονίου Πανεπιστημίου ,MSc Πολιτικής Δικονομίας Νομικής Παν/μίου Αθηνών , Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια Υπουργείου Δικαιοσύνης ο οποίος πλέον έχει την συνεπιμέλεια του ανηλίκου τέκνου του , δήλωσε πως πρόκειται για μία υποδειγματική απόφαση , με ρηξικέλευθα στοιχεία , με έμφαση στο πραγματικό συμφέρον του τέκνου , που αποτελεί πάντα την ύψιστη προτεραιότητα .

Μάλιστα η κα Γώγουλου , σημειώνει πως το ιστορικό της απόφασης είναι εξαιρετικά δομημένο με τεκμηριωμένα επιχειρήματα και με επίκληση και ευρωπαϊκών κατευθύνσεων και πλούσιας νομολογίας.

Πρόκειται για έναν εκσυγχρονισμό της νομοθεσίας μας στο χώρο του οικογενειακού δικαίου , που ανοίγει τον δρόμο, όπως δήλωσε στο LAMIANOW η κα Γώγουλου Β. Νάντια , ώστε να εξισορροπείται το λειτούργημα της επιμέλειας εποικοδομητικά ανάμεσα στους γονείς με γνώμονα την ισόρροπη επαφή του με τους γονείς του και την ομαλή ανάπτυξή του σε όλα τα επίπεδα.

Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Κυριάκος Πιερρακάκης: Επική επιτυχία – Έχουμε τον πιο φτωχοποιημένο λαό της Ευρώπης και 1 πρόεδρο Eurogroup!

Κυριάκος Πιερρακάκης: Επική επιτυχία – Έχουμε τον πιο φτωχοποιημένο λαό της Ευρώπης και 1 πρόεδρο Eurogroup!

Μας καλούν να πανηγυρίσουμε για τον ψηφιακό «τσάρο» που θέλει να μας κάνει αριθμούς και φέρνει το τέλος των μετρητών; - Έλεος!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ραγδαίες εξελίξεις με τη σύλληψη του αγροτοσυνδικαλιστή Μύρωνα Χιλετζάκη – Ο Αυγενάκης τον εκθείαζε ως υπόδειγμα ηθικής

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ραγδαίες εξελίξεις με τη σύλληψη του αγροτοσυνδικαλιστή Μύρωνα Χιλετζάκη – Ο Αυγενάκης τον εκθείαζε ως υπόδειγμα ηθικής

Ο Μύρωνας Χιλετζάκης έκανε και δημόσιες παρεμβάσεις το 2020 για να μη φύγει από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ο Βορίδης

Κοινωνία
Κοινωνία: «Ο Φραπές έγινε λάτε μακιάτο ντεκάφ» – Πανζουρλισμός στο «Χ» με την παρωδία της Εξεταστικής – Γελοιοποιήθηκε πλήρως ο θεσμός

«Ο Φραπές έγινε λάτε μακιάτο ντεκάφ» – Πανζουρλισμός στο «Χ» με την παρωδία της Εξεταστικής – Γελοιοποιήθηκε πλήρως ο θεσμός

Viral έγινε το σόου του «Φραπέ» με τις πλάτες της ΝΔ - Οι Έλληνες το ρίχνουν στο χιούμορ για να μην τρελαθούν με αυτά που ακούνε

Κοινωνία
Κοινωνία: Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Αδιανόητο «τουπέ» ο «Φραπές» – Έκλεισε το μάτι απειλητικά στον Ηλιόπουλο – «Και να είχα νούμερα τζόκερ σε εσένα θα τα έδινα;»

Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Αδιανόητο «τουπέ» ο «Φραπές» – Έκλεισε το μάτι απειλητικά στον Ηλιόπουλο – «Και να είχα νούμερα τζόκερ σε εσένα θα τα έδινα;»

Με την κάλυψη της ΝΔ ο Ξυλούρης ή «Φραπές» ή... «Τζίτζης» εξευτέλισε πλήρως τον θεσμό της Εξεταστικής Επιτροπής

Κοινωνία
Κοινωνία: Η ακρίβεια που συντηρεί η κυβέρνηση είναι η πραγματική βία και όχι οι αγρότες – 20% ακριβότερο φέτος το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Η ακρίβεια που συντηρεί η κυβέρνηση είναι η πραγματική βία και όχι οι αγρότες – 20% ακριβότερο φέτος το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Μίνιμουμ 186 ευρώ χρειάζεται μια 4μελής οικογένεια για να προμηθευτεί τα απαραίτητα - Απλησίαστες οι τιμές για κρέας και τυροκομικά

Κοινωνία
Κοινωνία: Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο «Φραπές» που θα έφερνε… στοιχεία, επικαλέστηκε δικαίωμα στη σιωπή – «Άλλος μιλούσε με το κινητό μου»

Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο «Φραπές» που θα έφερνε… στοιχεία, επικαλέστηκε δικαίωμα στη σιωπή – «Άλλος μιλούσε με το κινητό μου»

«Γαλάζια» κοροϊδία στο πανελλήνιο - Ο Ξυλούρης που έλεγε ότι θα φέρει ντοσιέ με... φορτωτή, τελικά δεν απαντά σε τίποτα!

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Ψηφιακός κλοιός μέσω των social media: Η Αυστραλία φέρνει την ταυτοποίηση ηλικίας – Οι ΗΠΑ θεσπίζουν «διαβατήριο» φρονημάτων!

Ψηφιακός κλοιός μέσω των social media: Η Αυστραλία φέρνει την ταυτοποίηση ηλικίας – Οι ΗΠΑ θεσπίζουν «διαβατήριο» φρονημάτων!

Δούρειος ίππος τα social media - Η Αυστραλία φέρνει την ψηφιακή ταυτοποίηση από την πίσω πόρτα - Οι ΗΠΑ απαιτούν το ιστορικό 5 χρόνων από τους τουρίστες!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Κινητοποιήσεις αγροτών: Εξοργιστικό σκηνικό στο Ρίο – Αστυνομική βία, χημικά και κλούβες να μπλοκάρουν ακόμα και ασθενοφόρα!

Κινητοποιήσεις αγροτών: Εξοργιστικό σκηνικό στο Ρίο – Αστυνομική βία, χημικά και κλούβες να μπλοκάρουν ακόμα και ασθενοφόρα!

Ξεφεύγει η άγρια καταστολή - Αδιανόητο περιστατικό στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου με τις κλούβες να διακινδυνεύουν ακόμα και ζωές ασθενών

Κοινωνία
Κοινωνία: Θεία Λειτουργία υπέρ των αθλητών, προπονητών και παραγόντων των ολυμπιακών αθλημάτων

Θεία Λειτουργία υπέρ των αθλητών, προπονητών και παραγόντων των ολυμπιακών αθλημάτων

Κατόπιν εισηγήσεως της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Αθλητισμού, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος αποφάσισε την κατ’ έτος τέλεση της Θείας Λειτουργίας υπέρ των αθλητών, των προπονητών και των αθλητικών παραγόντων όλων των ολυμπιακών αθλημάτων.

Κοινωνία