ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρει στη κατάθεση του ο Lamanif-«Ημουν αποφασισμένος να αυτοκτονήσω»!

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης του ράπερ από τη Θεσσαλονίκη, Lamanif. Στην κατάθεση του είπε πως είχε πάρει την απόφαση να αυτοκτονήσει! Οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική.
Σοκάρει στη κατάθεση του ο Lamanif-«Ημουν αποφασισμένος να αυτοκτονήσω»!

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης του ράπερ από τη Θεσσαλονίκη, Lamanif. Στην κατάθεση του είπε πως είχε πάρει την απόφαση να αυτοκτονήσει! Οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

Lamanif: Σε ψυχιατρική κλινική οδηγήθηκε ο ράπερ από τη Θεσσαλονική μετά την πρώτη του κατάθεση έπειτα από τον εντοπισμό του στη περιοχή της Περαίας.

Αποφασισμένος να αυτοκτονήσει ήταν ο 24χρονος ράπερ Lamanif σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε  στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ο 24χρονος- κατά κόσμον Λάμπρος Μανιφάβας δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν είναι σε θέση να αναφερθεί στην εκβίαση που υπέστη με συγκεκριμένο βίντεο και για το οποίο όπως είχε καταγγείλει στο μήνυμά του αναγκαζόταν να δίνει χρήματα.
Ωστόσο, όπως είπε όλα θα τα καταθέσει το επόμενο διάστημα.  Τις επόμενες ώρες αναμένεται να παραγγελθεί η εξέταση της ψυχικής υγείας και κατάστασης του 24χρονου και στη συνέχεια να συνταχθεί σχετική πραγματογνωμοσύνη. Μετά την κατάθεσή του οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική.  Όλο το διάστημα της εξαφάνισή του φιλοξενούνταν σε σπίτι φίλου του. Στην ασφάλεια κατέθεσε και συνεργάτης του 24χρονου, ο οποίος πληροφορήθηκε άμεσα τον εντοπισμό του.

Ο 24χρονος ράπερ βρέθηκε από το τμήμα αναζητήσεων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη. Συνοδεία αστυνομικών ο ράπερ πήγε για προληπτικούς λόγους στο εφημερεύων νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Μετά την ολοκλήρωσή τους οδηγήθηκε στη Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και έδωσε κατάθεση το πρωί του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου σχετικά με την εξαφάνισή του. Για την εξαφάνισή του είχε εκδοθεί Silver Alert από τη Γραμμή Ζωής.

Έρχεται η μητέρα του στη Θεσσαλονίκη από τη Γερμανία

To Σάββατο φτάνει στη Θεσσαλονίκη η μητέρα του από τη Γερμανία, ενώ λεπτομέρειες για το πώς βρέθηκε εκεί και τι ακριβώς συνέβη δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Ο Lamanif εξαφανίστηκε τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου από την περιοχή Ραντάρ, στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης. Ο 24χρονος ράπερ είχε ανεβάσει ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ζητώντας συγνώμη από τους δικούς του ανθρώπους του για ό,τι γίνει, ενώ τόνισε πως έχει πέσει θύμα εκβιασμού. Το βίντεο πάντως κατέβηκε έπειτα από λίγες ώρες.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε επίσης: Lamanif: Συγκλονίζει ο πατέρας του ράπερ 

Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Αντικατασκοπεία made in China; – Για τους «Κινέζους» κατασκόπους μαθαίνουμε τα πάντα αλλά για τους Τούρκους το απόλυτο σκοτάδι

Αντικατασκοπεία made in China; – Για τους «Κινέζους» κατασκόπους μαθαίνουμε τα πάντα αλλά για τους Τούρκους το απόλυτο σκοτάδι

Ο σμήναρχος-κατάσκοπος της Κίνας «βγήκε» στα πρωτοσέλιδα ελέω ΗΠΑ, αλλά για πλήθος άλλων περιπτώσεων δεν συμβαίνει το ίδιο

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Κορωπί: Συγκινητική διάσωση ηλικιωμένων από αστυνομικό που τους έβγαλε από χείμαρρο – «Έπεσα αναίσθητος και μου έλεγε ‘’δεν σε αφήνω’’»

Κορωπί: Συγκινητική διάσωση ηλικιωμένων από αστυνομικό που τους έβγαλε από χείμαρρο – «Έπεσα αναίσθητος και μου έλεγε ‘’δεν σε αφήνω’’»

Το περιστατικό έγινε στις 21 Ιανουαρίου - Ο δρόμος είχε γίνει χείμαρρος και ο αστυνομικός απεγκλώβισε το ζευγάρι ηλικιωμένων με δεμένα σεντόνια

Κοινωνία
Κοινωνία: Επιτέλους κοινή λογική: Η διαφήμιση της ΙΟΝ BREAK που «κολάκευε» τη νεανική παραβατικότητα και η απόφαση να απαγορευτεί στην τηλεόραση

Επιτέλους κοινή λογική: Η διαφήμιση της ΙΟΝ BREAK που «κολάκευε» τη νεανική παραβατικότητα και η απόφαση να απαγορευτεί στην τηλεόραση

Απαγορεύτηκε διαφημιστικό που έδειχνε μια συμμορία νέων να ληστεύουν το εργοστάσιο της ION, διαφεύγοντας με «λεία» τις σοκολάτες

Κοινωνία
Κοινωνία: Συνέλαβαν στρατιωτικό μέσα σε στρατόπεδο για κατασκοπεία υπέρ των Κινέζων

Συνέλαβαν στρατιωτικό μέσα σε στρατόπεδο για κατασκοπεία υπέρ των Κινέζων

Η χρήση ειδικής συσκευής από τον αξιωματικό με λογισμικό καταγραφής και η αποστολή υλικού μέσω φωτογραφιών άφησε ψηφιακά ίχνη.

Κοινωνία
Κοινωνία: Πρόστιμα 300 ευρώ επειδή έβγαλαν τα σκυλιά τους βόλτα χωρίς λουρί και 100 ευρώ για παράληψη άμεσου καθαρισμού

Πρόστιμα 300 ευρώ επειδή έβγαλαν τα σκυλιά τους βόλτα χωρίς λουρί και 100 ευρώ για παράληψη άμεσου καθαρισμού

Επίσης επιβλήθηκαν δύο πρόστιμα των 1000 ευρώ για παράληψη ετήσιου κτηνιατρικού ελέγχου.

Κοινωνία
Κοινωνία: Σύλληψη παλαίμαχου της ΑΕΚ για υπόθεση ναρκωτικών

Σύλληψη παλαίμαχου της ΑΕΚ για υπόθεση ναρκωτικών

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ συνελήφθη στις Αχαρνές για διακίνηση ναρκωτικών μαζί με ακόμη ένα άτομο σύμφωνα με την Αστυνομία

Κοινωνία
Κοινωνία: Πολιτικό «τσουνάμι» στη Βρετανία: Σε δεινή θέση ο Στάρμερ που είχε διορίσει τον φίλο του Επστάιν – Πίτερ Μάντελσον – ως πρέσβη στις ΗΠΑ

Πολιτικό «τσουνάμι» στη Βρετανία: Σε δεινή θέση ο Στάρμερ που είχε διορίσει τον φίλο του Επστάιν – Πίτερ Μάντελσον – ως πρέσβη στις ΗΠΑ

Ο αμήχανος Στάρμερ ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε τίποτα για τις πομπές του Μάντελσον και ζητάει... συγγνώμη σε όλους

Κοινωνία
Κοινωνία: Σωτήρια ανάσα για χιλιάδες «κόκκινους» δανειολήπτες: Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε υπέρ τους για τον υπολογισμό τον τόκων στη μηνιαία δόση

Σωτήρια ανάσα για χιλιάδες «κόκκινους» δανειολήπτες: Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε υπέρ τους για τον υπολογισμό τον τόκων στη μηνιαία δόση

Σωσίβιο σωτηρίας από τον Άρειο Πάγο για τους δανειολήπτες που υπάγονται στο νόμο Κατσέλη - Ήττα για τις αξιώσεις των αδίστακτων funds

Κοινωνία
Κοινωνία: Λάβρος… Λαβρόφ για κυβέρνηση Μητσοτάκη: «Η Αθήνα ήταν από τους πρώτους που έστειλαν όπλα στους Ουκρανούς – Δεν σκέφτηκαν την ελληνική διασπορά»

Λάβρος… Λαβρόφ για κυβέρνηση Μητσοτάκη: «Η Αθήνα ήταν από τους πρώτους που έστειλαν όπλα στους Ουκρανούς – Δεν σκέφτηκαν την ελληνική διασπορά»

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ εξαπέλυσε «κεραυνούς» για την τυχοδιωκτική πολιτική Μητσοτάκη στο Ουκρανικό

Κοινωνία