ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Survivor 2: Νικητής ο Γκότσης (vds)

Επικράτησε της Κατερίνας Δαλάκα και κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ, στον τελικό που φιλοξενήθηκε στο Άλσος Βεΐκου
Survivor 2: Νικητής ο Γκότσης  (vds)

Ο Ηλίας Γκότσης είναι ο θριαμβευτής του φετινού Survivor, καθώς επικράτησε στην τελευταία «μονομαχία», αυτή τη φορά στο Αλσος Βεΐκου, της Κατερίνας Δαλάκα.

Η μονομαχία έγινε ανάμεσα σε  δύο δυνατούς παίκτες, οι οποίοι από την αρχή είχαν δείξει ότι μπήκαν για τον τίτλο και ότι θα το πολεμούσαν με όλες τους τις δυνάμεις. Έτσι, κατάφεραν μετά από πολλαπλές νίκες και ψηφοφορίες να φτάσουν στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού.

Στο αυτοσχέδιο πλατό που στήνεται κάθε χρόνο στο Αλσος Βεΐκου η Κατερίνα και ο Ηλίας υποδέχθηκαν την ετυμηγορία του κοινού λίγο πριν τη μία και μισή τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Στο άκουσμα της απόφασης του τηλεοπτικού κοινού που με την ψήφο του έχρισε τον Ηλία Γκότση survivor 2018, ο μεγάλος νικητής πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του, μέσα σε έναν πανζουρλισμό χειροκροτημάτων. Λίγα λεπτά πριν, ο ίδιος είχε δηλώσει πάντως ότι την αξία της νίκης μεγαλώνει ο άξιος αντίπαλος και τέτοιος ήταν η Κατερίνα.

https://www.youtube.com/watch?v=62gTBrNqXos

O Tούρκος δημιουργός και παραγωγός του παιχνιδιού Ατζούν Ιλιτζαλί μπήκε στο πλατό του Άλσους Βεϊκου λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Η Κατερίνα Δαλάκα έσπευσε να τον αγκαλιάσει, ενώ θερμά τον χαιρέτησε ο Σάκης Τανιμανίδης. Όπως είπε στη συνέχεια ο Σάκης Τανιμανίδης ο Ιλιτζαλί βρισκόταν στην Αμερική και ταξίδευσε στην Ελλάδα ειδικά για τον τελικό του παιχνιδιού.

Ξεκινώντας τον χαιρετισμό του στο κοινό, ο Τούρκος παραγωγός είπε «καλησπέρα» στα ελληνικά και εξέφρασε τη χαρά του για την πορεία του παιχνιδιού. Η σύζυγός του πάντως επέλεξε τη Μύκονο από το Άλσος Βεϊκου.

Αναστάτωση από την έφοδο νεαρών

Αναστάτωση επικράτησε λίγα λεπτά μετά τις εννέα στο Άλσος Βεϊκου, καθώς ομάδα περίπου 40 νεαρών που φορούσαν κράνη έκανε έφοδο στο χώρο όπου διεξάγεται ο τελικός του Survivor, πριν από λίγα λεπτά και ενώ η μετάδοση  είχε διακοπεί για να μεταδοθούν διαφημίσεις.

Οι νεαροί άρχισαν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα και να πετάνε μπουκάλια με νερό και άλλα αντικείμενα στο κοινό.

Οι θεατές άρχισαν να κινούνται προς την έξοδο του θεάτρου ενώ οι υπάλληλοι της εταιρείας security έσπευσαν να απομακρύνουν τους νεαρούς, αλλά και να προστατεύσουν τον κόσμο.

Οι νεαροί απομακρύνθηκαν και ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Ενώ η τηλεόραση του ΣΚΑΙ μετέδιδε διαφημιστικά μηνύματα, ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε στο πλατό και σχολίασε το συμβάν απευθυνόμενος στο κοινό που βρισκόταν στο χώρο, λέγοντας, ότι «δύο πράγματα είναι απέραντα: Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία».

Όταν τα πράγματα ηρέμησαν το παιχνίδι βγήκε ξανά στον αέρα με τον παρουσιαστή και τους δύο μονομάχους να εμφανίζονται εξαιρετικά ψύχραιμοι- σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Κατάμεστο το Άλσος Βεϊκου
Ο χώρος που διεξήχθη ο τελικός στο Άλσος Βεϊκου ήταν κατάμεστος: Λίγο πριν τις 21:00 οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης άνοιξαν τις πόρτες και έβαλαν μέσα όσους δεν είχαν πρόσκληση, προκειμένου να γεμίσει το θέατρο και να παρακολουθήσουν και εκείνοι από κοντά την όλη διαδικασία.

Οι συμμετέχοντες του παιχνιδιού βρέθηκαν από νωρίς στο Γαλάτσι. Μαχητές και Διάσημοι μοίρασαν χαμόγελα και selfies στο κοινό που βρέθηκε στο Άλσος για να τους γνωρίσει από κοντά και να παρακολουθήσει τον τελικό.
Πηγή: protothema.gr

«Ντου» οπαδών στον τελικό του Survivor 2 (vid)

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Τέσσερα νησιά ενώνουν δυνάμεις για λύση στη στεγαστική κρίση

Τέσσερα νησιά ενώνουν δυνάμεις για λύση στη στεγαστική κρίση

Τα ακίνητα θα παραχωρούνται με συμβολικό ενοίκιο για τον διορισμό εκπαιδευτικών και γιατρών.

Κοινωνία
Sportime BET: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Κυψέλη – 2 συλλήψεις και κατάσχεση 21 υπολογιστών

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Κυψέλη – 2 συλλήψεις και κατάσχεση 21 υπολογιστών

Έφοδος σε λέσχη στην Κυψέλη όπου διεξαγόταν παράνομα τυχερά παίγνια απο΄άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Συνέλαβαν δύο άτομα για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Sportime BET
Ελευθέριος Ανδρώνης: Τα κόμπλεξ του Έντι Ράμα ξεχείλισαν: «Έλληνες δεν είστε απόγονοι του Πλάτωνα» – Η «νεκρική» σιγή της Αθήνας τον αποθράσυνε εντελώς

Τα κόμπλεξ του Έντι Ράμα ξεχείλισαν: «Έλληνες δεν είστε απόγονοι του Πλάτωνα» – Η «νεκρική» σιγή της Αθήνας τον αποθράσυνε εντελώς

«Ξεσαλώνει» ο Έντι Ράμα με την ανοχή της κυβέρνησης Μητσοτάκη αφού «όργωσε» ανενόχλητος για 2 χρόνια την Ελλάδα για εθνικιστικές φιέστες

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Eurostat: Η Ελλάδα ανάμεσα στις χειρότερες θέσεις σε όλους τους δείκτες φτώχειας

Eurostat: Η Ελλάδα ανάμεσα στις χειρότερες θέσεις σε όλους τους δείκτες φτώχειας

Η φτωχοποίηση των Ελλήνων «ξεχειλίζει» στη στατιστική γλώσσα της Eurostat - Ουραγός παντού η Ελλάδα επί διακυβερνήσεως Μητσοτάκη

Κοινωνία
Κοινωνία: Παλαμήδης, ο άριστος των Αχαιών

Παλαμήδης, ο άριστος των Αχαιών

Ο Παλαμήδης ήταν Έλληνας ήρωας του Τρωικού Πολέμου. Το όνομα του είναι σύνθετο, βγαίνει από τις λέξεις παλάμη + μήδομαι → «αυτός που με τα έργα των χεριών του (παλάμη) εκδηλώνει την ευφυΐα/τέχνη (μήδομαι)

Κοινωνία
Κοινωνία: Μεσοβέζικη συγγνώμη Ανεστίδη για την off camera χυδαιολογία κατά Μητσοτάκη: «Ζητάω συγγνώμη – Εξέφρασα αυτό που λένε όλοι οι Έλληνες»

Μεσοβέζικη συγγνώμη Ανεστίδη για την off camera χυδαιολογία κατά Μητσοτάκη: «Ζητάω συγγνώμη – Εξέφρασα αυτό που λένε όλοι οι Έλληνες»

«Ήταν μία έκφραση εκ παραδρομής - Την προσωπική επίθεση δεν την ξεκίνησα εγώ» είπε ο Κ. Ανεστίδης - Ανεπιθύμητος πλέον από το Μαξίμου ο αγροτοσυνδικαλιστής

Κοινωνία
Κοινωνία: Εργασιακή γαλέρα η Ελλάδα για όφελος του κράτους – Το 2025 εργαστήκαμε 177 ημέρες για φόρους και εισφορές!

Εργασιακή γαλέρα η Ελλάδα για όφελος του κράτους – Το 2025 εργαστήκαμε 177 ημέρες για φόρους και εισφορές!

Παραπάνω από το μισό χρόνο, δουλεύουμε για το κράτος - Ιδιαίτερα οι έμμεσοι φόροι προκαλούν μια μόνιμη «αφαίμαξη» για τα νοικοκυριά

Κοινωνία
Κοινωνία: Ντελίριο Άδωνι Γεωργιάδη: «Τα μπλόκα είναι αηδιαστικά και φασιστικά – Η ΝΔ είναι το κόμμα των αγροτών»

Ντελίριο Άδωνι Γεωργιάδη: «Τα μπλόκα είναι αηδιαστικά και φασιστικά – Η ΝΔ είναι το κόμμα των αγροτών»

Εξοντωτικά πρόστιμα και νομικές συνέπειες ζήτησε για τους αγρότες ο Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός έχει «μεγάλη υπομονή»

Κοινωνία
Κοινωνία: Δημοσκόπηση Real Polls: Προοπτική πρωτιάς Καρυστιανού παρά τον ανηλεή πόλεμο που δέχεται – Το 27,6% θα στήριζε το κόμμα της

Δημοσκόπηση Real Polls: Προοπτική πρωτιάς Καρυστιανού παρά τον ανηλεή πόλεμο που δέχεται – Το 27,6% θα στήριζε το κόμμα της

Οι δημοσκοπικές επιδόσεις Καρυστιανού τρομάζουν το Μαξίμου - Οι πολίτες αγνοούν την προπαγάνδα εναντίον της Μαρίας Καρυστιανού

Κοινωνία