ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνατος παιδιών στη Πάτρα: Συγκλονίζει η ζωγραφιά της Τζωρτζίνας λίγο πριν πεθάνει

Συνεχίζεται η προσπάθεια για τη διαλεύκανση της υπόθεσης με τα τρία νεκρά παιδιά στη Πάτρα με νέα στοιχεία να έρχονται συνεχώς στο φως.
Θάνατος παιδιών στη Πάτρα: Συγκλονίζει η ζωγραφιά της Τζωρτζίνας λίγο πριν πεθάνει

Θάνατος παιδιών στη Πάτρα: Είναι μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Τα τρία αδερφάκια κοριτσάκια από τη Πάτρα έχασαν τη ζωή τους σε λιγότερο από τρία χρόνια και τα ερωτήματα που έχουν γεννηθεί είναι πολλά.

Καθημερινά έρχονται στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση η οποία βρίσκεται πλέον στα χέρια των αρχών. Οι αρχές εξετάζουν ήδη τα στοιχεία από την αρχή για τους θανάτους και των τριών κοριτσιών ηλικίας 6 μηνών, 3,5 ετών και 9 ετών.

Εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας με τα στοιχεία να ανατριχιάζουν. Οι γιατροί που έχουν παρακολουθήσει τα παιδιά όλα αυτά τα χρόνια συνεχίζουν τις καταθέσεις τους προβάλλοντας μια πολύ καλή κλινική εικόνα των παιδιών. Οι αντιφάσεις είναι πολλές σε σχέση με τα γεγονότα και το τι υποστηρίζουν οι γονείς.

Επιστημονική εξήγηση προς το παρόν για τον αιφνίδιο θάνατο των τριών ανήλικων παιδιών δεν υπάρχει με τις έρευνες να βρίσκονται φυσικά ακόμη σε εξέλιξη και να εξετάζονται όλα τα στοιχεία.

Το Φως στο τούνελ και η Αγγελική Νικολούλη, όπως και άλλες εκπομπές και δημοσιογράφοι της τηλεόρασης, συνεχίζουν να κρατάνε το θέμα στο προσκήνιο κάνοντας τις δικές τους έρευνες. Σύμφωνα με το τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο στο Φως στο τούνελ, στο φως έρχεται τώρα μία ζωγραφιά της 9χρονης Τζωρτζίνας που ήταν και η τελευταία από τα παιδιά που έφυγε από τη ζωή.

Όπως λέει και η ίδια η μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, η μικρή φέρεται να έχει κάνει μία ζωγραφιά με τρία αγγελάκια προμηνύοντας τι θα γίνει η οποία ανατριχιάζει.

Θάνατος παιδιών στη Πάτρα: Οι σπασμοί, οι εκδορές και τα κοινά στοιχεία στους θανάτους

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται και βίντεο που έχει καταγράψει η μητέρα με τους σπασμούς της Τζωρτζίνας μετά από παρότρυνση των γιατρών καθώς ήταν η μόνη που τους είχε παρατηρήσει.

Την ίδια ώρα πολλά είναι τα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί με τις εκδορές που βρέθηκαν στο πρόσωπο της μικρής Μαλένας οι οποίες δεν είχαν ληφθεί υπόψη ως κάτι σημαντικό κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ακόμη, ιατροδικαστές δηλώνουν πως βλέπουν κοινά στοιχεία στους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας. Στις ιατροδικαστικές εκθέσεις και των δύο παιδιών υπάρχουν ενδείξεις «πνευμονικού οιδήματος» το οποίο μπορεί να προκληθεί από ασφυξία.

Όλα μένουν ανοιχτά προς το παρόν στην υπόθεση και άπαντες αναμένουν τα συμπεράσματα των αρχών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θάνατος παιδιών στη Πάτρα: Συγκλονίζει η ζωγραφιά της Τζωρτζίνας λίγο πριν πεθάνει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις