ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη ΑΧΕΠΑ: Με κορονοϊό 7 πλήρως εμβολιασμένοι υγειονομικοί – Φόβοι για προσωπικό και ασθενείς

Στην Θεσσαλονίκη, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, εφτά υγειονομικοί που ήταν πλήρως εμβολιασμένοι είναι θετικοί στον κορονοϊό, με τον φόβο να αυξηθούν τα κρούσματα.
Θεσσαλονίκη ΑΧΕΠΑ: Με κορονοϊό 7 πλήρως εμβολιασμένοι υγειονομικοί – Φόβοι για προσωπικό και ασθενείς

Στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο ΑΧΕΠΑ, εφτά πλήρως εμβολιασμένοι υγειονομικοί νόσησαν γεγονός που έχει επιφέρει έντονη ανησυχία.

Στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, υπάρχει έκδηλη αναστάτωση. Ο λόγος είναι πως εφτά υγειονομικοί, που είχαν κάνει όλες τις δόσεις του εμβολίου, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, το γεγονός αυτό, έγινε γνωστό την περασμένη Κυριακή. Από τα εφτά άτομα μάλιστα που νόσησαν ο ένας φαίνεται πως είναι γιατρός και τα υπόλοιπα άτομα νοσηλεύτριες.

Μάλιστα όλοι μεταφέρθηκαν στο τμήμα λοιμώξεων, επειδή είχαν κάποια συμπτώματα και τα αποτελέσματα τους ήταν θετικά. Έτσι άμεσα απομακρύνθηκαν από τις υπηρεσίες τους, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Όπως είναι εύλογο επικρατεί έντονη ανησυχία, για να το ενδεχόμενο να έχουν κολλήσει και συνάδελφοι τους ή ασθενείς που ήρθαν τις προηγούμενες ημέρες σε επαφή μαζί τους.

Με αποτέλεσμα να επεκταθεί ο ιός και άλλο στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, που είναι ένα από τα πιο κεντρικά στην Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εμβόλια: Χωρίς τέλος τα πλαστα πιστοποιητικά – Κάποιοι κερδοσκοπούν παίζοντας με τον φόβο των πολιτών

Σχολεία: Άκρως επικίνδυνα τα υγειονομικά πρωτόκολλα – Τι καταγγέλλουν οι εκπαιδευτικοί

Ελλάδα – Σουηδία: Παίζει τα ρέστα της για να μείνει στο κόλπο πρόκρισης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη ΑΧΕΠΑ: Με κορονοϊό 7 πλήρως εμβολιασμένοι υγειονομικοί – Φόβοι για προσωπικό και ασθενείς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.