ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Giannakis Academy θα πραγματοποιηθεί και φέτος!

Η αγαπημένη ακαδημία μπάσκετ Giannakis Academy ανοίγει για 6η συνεχή χρονιά τις πόρτες της και είναι έτοιμη να υποδεχθεί τόσο τους παλιούς όσο και τους νέους φίλους της. Giannakis Academy: Αθήνα, Χαλκιδική και Κρήτη θα φιλοξενήσουν φέτος τα προγράμματα της ακαδημίας, με πολλές εκπλήξεις και μοναδικές στιγμές να περιμένουν τους συμμετέχοντες. Έχοντας όλοι μαζί διανύσει...
Το Giannakis Academy θα πραγματοποιηθεί και φέτος!

Η αγαπημένη ακαδημία μπάσκετ Giannakis Academy ανοίγει για 6η συνεχή χρονιά τις πόρτες της και είναι έτοιμη να υποδεχθεί τόσο τους παλιούς όσο και τους νέους φίλους της.

Giannakis Academy: Αθήνα, Χαλκιδική και Κρήτη θα φιλοξενήσουν φέτος τα προγράμματα της ακαδημίας, με πολλές εκπλήξεις και μοναδικές στιγμές να περιμένουν τους συμμετέχοντες.

Έχοντας όλοι μαζί διανύσει μια κρίσιμη περίοδο, για την χώρα μας, μένοντας ενωμένοι και επιδεικνύοντας πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση καταφέραμε να περιορίσουμε τον κίνδυνο.

Σε αυτό το πλαίσιο, τηρώντας όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας, με νέες διαδικασίες και ειδικά πρωτόκολλα, αυστηρότερα ακόμη από όσα απαιτούνται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, το Giannakis Academy έχει προσαρμοστεί απόλυτα στις νέες συνθήκες, τροποποιώντας κατάλληλα το πρόγραμμά του.

Έτσι, φέτος η ακαδημία θα καλωσορίσει περιορισμένο αριθμό παιδιών, πάντα με το αίσθημα ασφάλειας και του υψηλού επίπεδου που την χαρακτηρίζει, ενώ δεν θα συμμετάσχουν παιδιά προερχόμενα από το εξωτερικό.

Στο site μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες για τον τρόπο και τις προϋποθέσεις εγγραφής των παιδιών στα προγράμματα, τις ημερομηνίες, τις παροχές και το κόστος συμμετοχής.

Παράλληλα, και στις σελίδες των Social Media, Facebook & Instagram, ενημερώνεστε για νέα και εξελίξεις σχετικά με τη διαδικασία προ-εγγραφών, ημερομηνίες διεξαγωγής, λεπτομέρειες διαδικασίας προσέλευσης/αποχώρησης, προπόνησης, κα.

Το καλοκαίρι ξεκίνησε και το Giannakis Academy υπόσχεται να χαρίσει και πάλι στους φίλους του όλα αυτά τα συναισθήματα που γεννά κάθε χρόνο με την παρουσία του!

Λίγα λόγια για το Giannakis Academy

Το Giannakis Academy είναι ένα basketball camp για παιδιά ηλικίας 7-17 ετών, με στόχο τόσο την υψηλού επιπέδου αθλητική εκπαίδευση όσο και την μεταλαμπάδευση των αξιών που εκφράζει ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος συντονίζει και συμμετέχει στις δράσεις του camp, μεταξύ άλλων εξαίρετων προπονητών και ειδικών στο μπάσκετ και την αθλητική ψυχολογία.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως εξοικείωσης με το άθλημα του μπάσκετ. Στόχος του προγράμματος είναι η ολοκληρωμένη εκπαίδευση των αθλητών γύρω από τρεις άξονες εκπαίδευσης: τεχνική, συναισθηματική, πνευματική. Το Giannakis Academy ξεκίνησε την λειτουργία του το 2015, και πάνω από 3.000 παιδιά έχουν συμμετάσχει στις δράσεις του μέχρι και σήμερα.

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Τραγωδία στο εργοστάσιο «Βιολάντα»: Ανύπαρκτο κράτος – Αχόρταγη παραγωγή – Απανθρακωμένες ζωές

Τραγωδία στο εργοστάσιο «Βιολάντα»: Ανύπαρκτο κράτος – Αχόρταγη παραγωγή – Απανθρακωμένες ζωές

Ανείπωτος θρήνος – Πέντε γυναίκες νεκρές στο νυχτοκάματο ενός εργοστασίου σε μια χώρα που κανένας εργαζόμενος δεν μπορεί να νοιώθει ασφαλής

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Δημογραφικό – SOS: To 2025 η Ελλάδα είχε τις λιγότερες γεννήσεις της νεότερης ιστορίας της – 42% κατάρρευση από το 2010

Δημογραφικό – SOS: To 2025 η Ελλάδα είχε τις λιγότερες γεννήσεις της νεότερης ιστορίας της – 42% κατάρρευση από το 2010

Τραγικά νούμερα για το δημογραφικό - Μόλις 66.532 γεννήσεις είχαμε το 2025 εκ των οποίων μόνο τα 40.000 ήταν ελληνόπουλα

Κοινωνία
Κοινωνία: Φωτιά στο εργοστάσιο Βιολάντα: Σοκ στο πανελλήνιο – 5 νεκρές εργαζόμενες – Πήγαν για το νυχτοκάματο και δεν επέστρεψαν ποτέ

Φωτιά στο εργοστάσιο Βιολάντα: Σοκ στο πανελλήνιο – 5 νεκρές εργαζόμενες – Πήγαν για το νυχτοκάματο και δεν επέστρεψαν ποτέ

Μεροκάματα θανάτου στην Ελλάδα του 2026 - Οι νεκροί θα ήταν περισσότεροι αν δεν είχε γίνει κοπή της βασιλόπιτας το προηγούμενο βράδυ

Κοινωνία
Κοινωνία: Μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: Η Κομισιόν «καρφώνει» την κυβέρνηση Μητσοτάκη – «Ανεπαρκής η πρόοδος – Η Ελλάδα δεν έλαβε τα αναγκαία μέτρα»

Μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: Η Κομισιόν «καρφώνει» την κυβέρνηση Μητσοτάκη – «Ανεπαρκής η πρόοδος – Η Ελλάδα δεν έλαβε τα αναγκαία μέτρα»

Η Κομισιόν επιβεβαιώνει την απαράδεκτη κωλυσιεργία της κυβέρνησης στην ασφάλεια των αερομεταφορών - «Πάμε και όπου βγει» και στον αέρα

Κοινωνία
Κοινωνία: Δηλώσεις ντροπής από Bόζεμπεργκ υπέρ Mercosur – «Η Κομισιόν μπορεί να παρακάμψει το πάγωμα – Η καθυστέρηση χαϊδεύει τα αυτιά των αγροτών»

Δηλώσεις ντροπής από Bόζεμπεργκ υπέρ Mercosur – «Η Κομισιόν μπορεί να παρακάμψει το πάγωμα – Η καθυστέρηση χαϊδεύει τα αυτιά των αγροτών»

Παπαγαλίζοντας τη γραμμή Μερτς, η Ελίζα Βόζεμπεργκ πρόσβαλε τη νοημοσύνη εκατομμυρίων αγροτών λέγοντας ότι είναι «ελλιπώς ενημερωμένοι»

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Ακραία παρακμή: Νόμος ΙΧ για την Όλγα Κεφαλογιάννη – «Πριβέ» τροπολογίες για υπουργούς σε ένα καθεστώς «Τσιφλικοκρατίας»!

Ακραία παρακμή: Νόμος ΙΧ για την Όλγα Κεφαλογιάννη – «Πριβέ» τροπολογίες για υπουργούς σε ένα καθεστώς «Τσιφλικοκρατίας»!

Δημοκρατία ιδιωτικής χρήσεως - Η κυβέρνηση πέρασε «νύχτα» μια τροπολογία για τη συνεπιμέλεια και «όλως τυχαίως» η Όλγα Κεφαλογιάννη ήταν η πρώτη που την αξιοποίησε

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Ανατροπή στην ανατροπή με τη συμφωνία ΕΕ – Mercosur; – Την «πάγωσε» η ευρωβουλή αλλά οι Γερμανοί την ενεργοποιούν με το «έτσι θέλω» από τον Μάρτιο!

Ανατροπή στην ανατροπή με τη συμφωνία ΕΕ – Mercosur; – Την «πάγωσε» η ευρωβουλή αλλά οι Γερμανοί την ενεργοποιούν με το «έτσι θέλω» από τον Μάρτιο!

Ο ευρωπαϊκός θεσμός ολοταχώς σε διάσπαση - Ο Καγκελάριος Μερτς αγνοεί το ευρωκοινοβούλιο και επιβάλλει την ατζέντα της Γερμανίας

Κοινωνία
Κοινωνία: Παραλήρημα Καιρίδη για Τέμπη: Εξίσωσε τον ελληνικό σιδηρόδρομο με το ελβετικό μπαρ που κάηκε στο Κραν Μοντανά

Παραλήρημα Καιρίδη για Τέμπη: Εξίσωσε τον ελληνικό σιδηρόδρομο με το ελβετικό μπαρ που κάηκε στο Κραν Μοντανά

«Υπάρχουν κι άλλες χώρες που γίνονται τέτοια ατυχήματα, όπως η Ελβετία που είναι μια πολύ οργανωμένη χώρα...», είπε ο Δημήτρης Καιρίδης

Κοινωνία
Κοινωνία: Ντροπιαστική κίνηση της UEFA: Κατέβασε πανό με τον Κύπριο αγωνιστή Παλληκαρίδη που η Πάφος έχει στο σήμα της

Ντροπιαστική κίνηση της UEFA: Κατέβασε πανό με τον Κύπριο αγωνιστή Παλληκαρίδη που η Πάφος έχει στο σήμα της

Ενόχλησε UEFA και Τσέλσι ο εκτελεσμένος από τους Άγγλους Κύπριος ήρωας - Την ίδια στιγμή οι Τούρκοι ύψωσαν ανενόχλητοι σημαία του ψευδοκράτους σε αγώνα της Γαλατά!

Κοινωνία