ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουρισμός για όλους: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα – Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια του προγράμματος

Πλησιάζουν οι μέρες για το άνοιγμα της πλατφόρμας του Τουρισμός για όλους - Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια
Τουρισμός για όλους: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα – Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια του προγράμματος

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το άνοιγμα της πλατφόρμας του επιδόματος «Τουρισμός για όλους» λίγες μέρες αφότου ολοκληρώθηκαν οι αιτήσεις για τον κοινωνικό τουρισμό.

Κάτι τέτοιο, αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες, πριν βγει ο Ιούνιος και η διαδικασία της αίτησης είναι πολύ απλή και εύκολη καθώς γίνεται μόνο με κωδικούς taxisnet και ΑΦΜ ενώ κατόπιν απαιτείται η συμπλήρωση των προσωπικών στοιχείων, δηλαδή διεύθυνση, κινητό τηλέφωνο και email.

Οι αιτήσεις θα γίνονται μέσα από την πλατφόρμα του «vouchers.gov.gr» με τους δικαιούχους να υπολογίζονται στους 200.000.

Με αυτόν τον τρόπο, οι δικαιούχοι του προγράμματος θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν διακοπές, με τη χρήση άυλης χρεωστικής κάρτας, με την οποία θα πληρώσουν ξενοδοχεία και καταλύματα.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για όλους 2023»

Ατομικό εισόδημα (και μονογονεϊκές οικογένειες)

  • Χωρίς τέκνα ορίζεται ως ανώτατο εισόδημα τα 16.000 ευρώ
  • Με 1 τέκνο τα 17.500 ευρώ εισόδημα
  • Με 2 τέκνα τα 19.000 ευρώ εισόδημα
  • Με 3 τέκνα τα 21.000 ευρώ εισόδημα
  • Για τους πολύτεκνους ορίζεται 26.000 ευρώ εισόδημα

Οικογενειακό εισόδημα (Έγγαμοι και σύμφωνο συμβίωσης)

  • Χωρίς τέκνα ανώτατο εισόδημα είναι τα 28.000 ευρώ
  • Με 1 τέκνο τα 29.500 ευρώ εισόδημα
  • Με 2 τέκνα τα 31.000 ευρώ εισόδημα
  • Με 3 τέκνα τα 33.000 ευρώ εισόδημα
  • Πολύτεκνοι 38.000 ευρώ εισόδημα

Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Tageszeitung: Εκρηκτικό άρθρο για τα σκάνδαλα Μητσοτάκη – «Είναι ο νεκροθάφτης της Δημοκρατίας στην Ελλάδα»

Tageszeitung: Εκρηκτικό άρθρο για τα σκάνδαλα Μητσοτάκη – «Είναι ο νεκροθάφτης της Δημοκρατίας στην Ελλάδα»

Κόλαφος από τη γερμανική εφημερίδα - «Ο πρωθυπουργός υπονομεύει το Κράτος Δικαίου - Θα δωροδοκούσε μέχρι και τον... Peanut αν μπορούσε»

Κοινωνία
Κοινωνία: Καίνε τη χώρα μας: ΣΟΚ με εμπρηστικό μηχανισμό σε δάσος στη Δροσιά! – Η κλιματική κρίση τον έβαλε κι αυτόν;

Καίνε τη χώρα μας: ΣΟΚ με εμπρηστικό μηχανισμό σε δάσος στη Δροσιά! – Η κλιματική κρίση τον έβαλε κι αυτόν;

Στο στόχαστρο εμπρηστών η ανατολική Αττική - Πολίτης εντόπισε μηχανισμό με γκαζάκια και ενημέρωσε τις Αρχές!

Κοινωνία
Κοινωνία: Κερατέα: Η ζωή αντιστέκεται μέσα από τις στάχτες – Συγκίνηση με το χελωνάκι που βρέθηκε στα καμένα

Κερατέα: Η ζωή αντιστέκεται μέσα από τις στάχτες – Συγκίνηση με το χελωνάκι που βρέθηκε στα καμένα

Η έκπληξη που περίμενε τους εθελοντές του ΔΙ.Δ.Α.Ζ. - Όσο ο ανθρώπινος παράγοντας σπέρνει την καταστροφή, η φύση συνεχίζει απτόητη να παραδίδει μαθήματα ζωής

Κοινωνία
Κοινωνία: Αλλαγές στα δρομολόγια των ΜΜΜ την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου

Αλλαγές στα δρομολόγια των ΜΜΜ την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου

Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ στην εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Τάσος Ισαάκ – Σολωμός Σολωμού: Αθάνατοι για τους Έλληνες – Αθέατοι μόνο για τους νενέκους

Τάσος Ισαάκ – Σολωμός Σολωμού: Αθάνατοι για τους Έλληνες – Αθέατοι μόνο για τους νενέκους

Η μνήμη είναι το θεμέλιο κάθε χώρας που ποθεί τη λευτεριά - Η κόρη του εθνομάρτυρα Τάσου Ισαάκ συγκλόνισε με την αφυπνιστική ομιλία της

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Αντώνης Σαμαράς: Συγκλονιστικά λόγια στον επικήδειο για την κόρη του – «Ευχαριστώ τον Θεό που μας έδωσε αυτό το δώρο για 34 χρόνια…»

Αντώνης Σαμαράς: Συγκλονιστικά λόγια στον επικήδειο για την κόρη του – «Ευχαριστώ τον Θεό που μας έδωσε αυτό το δώρο για 34 χρόνια…»

«Δεν αποχαιρετούμε σήμερα τη Λένα μας. Μαζί θα είμαστε συνέχεια, δίπλα στο φως το δικό της...»

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Η Λάουρα Κοβέσι «καρφώνει» ξανά την κυβέρνηση Μητσοτάκη – «Αν είχαν γίνει έργα με τα εκατομμύρια για το σιδηρόδρομο, η τραγωδία θα είχε αποφευχθεί»

Τέμπη: Η Λάουρα Κοβέσι «καρφώνει» ξανά την κυβέρνηση Μητσοτάκη – «Αν είχαν γίνει έργα με τα εκατομμύρια για το σιδηρόδρομο, η τραγωδία θα είχε αποφευχθεί»

«Πόσες τραγωδίες πρέπει να ζήσουμε ακόμα για να καταλάβουμε ότι τα οικονομικά εγκλήματα δεν είναι μικροπράγματα;»

Κοινωνία
Κοινωνία: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην εξόδιο ακολουθία της Λένας Σαμαρά

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην εξόδιο ακολουθία της Λένας Σαμαρά

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρευρέθηκε στην κηδεία της Λένας Σαμαρά στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών, αποδίδοντας φόρο τιμής και εκφράζοντας τη στήριξή του στην οικογένεια του Αντώνη Σαμαρά.

Κοινωνία
Κοινωνία: Αργίες: Έρχεται ο Δεκαπενταύγουστος – Ποιες ακολουθούν!

Αργίες: Έρχεται ο Δεκαπενταύγουστος – Ποιες ακολουθούν!

Ποιες είναι οι αργίες που θα μας απασχολήσουν.

Κοινωνία