ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στη Νίκαια: Μεγαλείο ψυχής από τον πατέρα της 7χρονης – «Συγχωρώ τον οδηγό»

Μεγαλείο ψυχής επέδειξε ο πατέρας της 7χρονης Παναγιώτας που έχασε τη ζωή της χθες στη Νίκαια.
Τραγωδία στη Νίκαια: Μεγαλείο ψυχής από τον πατέρα της 7χρονης – «Συγχωρώ τον οδηγό»

Τραγωδία στη Νίκαια: Μεγαλείο ψυχής επέδειξε ο πατέρας της 7χρονης Παναγιώτας που έχασε τη ζωή της χθες στη Νίκαια.

Τραγωδία στη Νίκαια: Σοκ προκάλεσε η χθεσινή τραγωδία που διαδραματίστηκε στη Νίκαια με θύμα ένα 7χρονο κορίτσι που παρασύρθηκε από νταλίκα.

Απαρηγόρητος εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο πατέρας του μικρού άτυχου κοριτσιού, που έδειξε μεγαλοκαρδία συγχωρώντας τον οδηγό που στέρησε την ζωή της κόρης του.

«Συγχωρώ τον οδηγό, ήταν ένα αγγελούδι, ήταν τόσο όμορφο που ο Θεός το πήρε μαζί του. Δεν ξέρω αν ο οδηγός είχε οικογένεια» είπε.

Επισήμανε ωστόσο ότι η επιθυμία του να δώσει τα όργανά της μικρής δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα καθώς, όπως του είπε η γιατρός, η δωρεά μπορεί να γίνει μόνο όταν ο ασθενής είναι διασωληνωμένος. «Μεταμορφώθηκε σε άγγελο» είπε για την 7χρονη Παναγιώτα μιλώντας στο T Live.

Στα δικαστήρια Πειραιά μεταφέρθηκε νωρίτερα ο οδηγός του φορτηγού που παρέσυρε και σκότωσε την 7χρονη. Ο οδηγός ήταν κρατούμενος στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού μετά το τραγικό δυστύχημα. Ο άνδρας μεταφέρθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής αφέθηκε ελεύθερος.

«Συγγνώμη» ακούστηκε να λέει στις κάμερες στην είσοδο των δικαστηρίων.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Νίκαια: Καρέ καρέ το σοκαριστικό περιστατικό (vid)

Euro 2020: Μπέρδεμα με την παρουσία των Ιταλών στις κερκίδες του Γουέμπλεϊ για τον τελικό

Κορονοϊός: Νέα μέτρα στην εστίαση – Έρχεται εμβολιασμός εφήβων με αλλαγές στα ραντεβού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στη Νίκαια: Μεγαλείο ψυχής από τον πατέρα της 7χρονης – «Συγχωρώ τον οδηγό»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.