ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Δύο νεκροί από τη φωτιά στο κέντρο! (vids)

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με θύματα ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από την πυρκαγιά, που ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής στο διαμέρισμά τους στο κέντρο της πόλης. Η ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή στο μπαλκόνι 4ου ορόφου στο κέντρο της πόλης μετά από πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στο διαμέρισμα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε 23χρονο που «έσπασε»...
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Δύο νεκροί από τη φωτιά στο κέντρο! (vids)

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με θύματα ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από την πυρκαγιά, που ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής στο διαμέρισμά τους στο κέντρο της πόλης.

Η ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή στο μπαλκόνι 4ου ορόφου στο κέντρο της πόλης μετά από πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στο διαμέρισμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε 23χρονο που «έσπασε» την καραντίνα (vid)

Οι άντρες της πυροσβεστικής λίγο αργότερα εντόπισαν και τον σύζυγό της νεκρό στο σαλόνι του σπιτιού.

Από την πυρκαγιά το διαμέρισμα καταστράφηκε ολοσχερώς. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Δύο νεκροί από τη φωτιά στο κέντρο! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.