ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΟΚ! Συνελήφθη τζιχαντιστής στην Αθήνα – Κατηγορείται και για ανθρωποκτονία!

Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής έπεσε 27χρονος τζιχαντιστής που κατηγορείται ότι ως μέλος του ISIS συμμετείχε σε τρομοκρατικές ενέργειες και ανθρωποκτονίες. Διαβάστε αναλυτικά.
ΣΟΚ! Συνελήφθη τζιχαντιστής στην Αθήνα – Κατηγορείται και για ανθρωποκτονία!

Σε τρομοκρατικές ενέργειες και ανθρωποκτονίες φέρεται να συμμετείχε ένας 27χρονος τζιχαντιστής, ο οποίος έπεσε στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής.

Ο νεαρός Σύρος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της 19ης Νοεμβρίου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ένταξη και συμμετοχή ως μέλος στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS/DAESH.

Επίσης για τρομοκρατικές πράξεις άμεσης συνδρομής σε ανθρωποκτονία με δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, από κοινού και κατά συρροή.

Ο συλληφθείς, ο οποίος εισήλθε στην Ελλάδα στις 28-03- 2018, εξεταζόμενος σχετικά αποδέχτηκε τις σε βάρος του αποδιδόμενες κατηγορίες και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγείται ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τούρκος Ναύαρχος: Ετοιμάζουμε έκπληξη στην Ελλάδα – Ξέρουμε που είναι οι Exoset

Toύρκοι: Προσφορά στην Ελλάδα για 4 βρετανικές φρεγάτες Type 31

Κατά τη διενέργεια έρευνας, που πραγματοποιήθηκε σε οικίσκο ανοιχτής δομής φιλοξενίας αλλοδαπών (Ελαιώνας) όπου διέμενε, ανευρέθηκαν ψηφιακά πειστήρια, τα οποία θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά Εργαστήρια για διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο εβδομάδες είχε συλληφθεί κι άλλος 27χρονος για διασυνδέσεις με τον ISIS:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα τελευταία νέα

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Φόβοι για ντόμινο εκρηκτικής ακρίβειας στην ενέργεια – Πώς επηρεάζεται η Ελλάδα

Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Φόβοι για ντόμινο εκρηκτικής ακρίβειας στην ενέργεια – Πώς επηρεάζεται η Ελλάδα

Τι θα προκαλέσει το παρατεταμένο «κλείσιμο» των Στενών του Ορμούζ - Στο μάτι του κυκλώνα εκατοντάδες ελληνικά δεξαμενόπλοια

Κοινωνία
Κοινωνία: Σάλος με τραπεζικό σκάνδαλο: Οι τράπεζες έφτιαξαν άτυπο «Τειρεσία» και φακελώνουν Έλληνες μέσω του εξωδικαστικού συμβιβασμού!

Σάλος με τραπεζικό σκάνδαλο: Οι τράπεζες έφτιαξαν άτυπο «Τειρεσία» και φακελώνουν Έλληνες μέσω του εξωδικαστικού συμβιβασμού!

«Σουρωτήρι» τα οικονομικά στοιχεία των Ελλήνων - Οι τράπεζες «κοκκίνιζαν» ΑΦΜ ακόμα και πολιτών που μπήκαν διερευνητικά στην πλατφόρμα!

Κοινωνία
Κοινωνία: Επίτιμος δημότης Θεσσαλονίκης ο Σαββίδης

Επίτιμος δημότης Θεσσαλονίκης ο Σαββίδης

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης εισηγείται την ανακήρυξη του Ιβάν Σαββίδη σε επίτιμο δημότη για την επιχειρηματική και κοινωνική του προσφορά στην πόλη.

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Τέμπη – 3 χρόνια μετά: Αδικαίωτο αίμα, προδομένη εμπιστοσύνη, συλλογική κραυγή

Τέμπη – 3 χρόνια μετά: Αδικαίωτο αίμα, προδομένη εμπιστοσύνη, συλλογική κραυγή

Τρία χρόνια μετά, το έγκλημα των Τεμπών παραμένει ένα συλλογικό τραύμα που αιμορραγεί από την αδιάκοπη βία της ατιμωρησίας

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Τέμπη: Συνταρακτικές μνήμες από επιζήσασα – «Ακούγαμε τις κραυγές αλλά δεν μπορούσαμε να βοηθήσουμε»

Τέμπη: Συνταρακτικές μνήμες από επιζήσασα – «Ακούγαμε τις κραυγές αλλά δεν μπορούσαμε να βοηθήσουμε»

«Είναι σαν να έχει πεθάνει ένα κομμάτι μας στα Τέμπη» είπε συγκινημένη η Αλεξάνδρα Τσακίρη που βρισκόταν στο 5ο βαγόνι τη μοιραία νύχτα

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Συγκλονιστική μαρτυρία από οπερατέρ που βρέθηκε πρώτος στο σημείο – «Πάγωσε το αίμα μου – Δεν ήξερα τι έπρεπε να δείξω και τι όχι»

Τέμπη: Συγκλονιστική μαρτυρία από οπερατέρ που βρέθηκε πρώτος στο σημείο – «Πάγωσε το αίμα μου – Δεν ήξερα τι έπρεπε να δείξω και τι όχι»

«Σημαδεύτηκε η ζωή μου για πάντα» είπε ο οπερατέρ του Open, Δημήτρης Αλεξάκης, αποκαλύπτοντας ότι η κόρη του παραλίγο να επιβιβαζόταν στο μοιραίο τρένο

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Συγκλονιστικό μήνυμα από τον πατέρα του Γεράσιμου – «Το Σάββατο οι προσευχές όλων να γίνουν η φωνή του παιδιού μου»

Τέμπη: Συγκλονιστικό μήνυμα από τον πατέρα του Γεράσιμου – «Το Σάββατο οι προσευχές όλων να γίνουν η φωνή του παιδιού μου»

«3 χρόνια μετά η πληγή παραμένει ανοιχτή κι αιμορραγούσα - Η Ανάσταση του Κυρίου ας φέρει και την ανάσταση του Γεράσιμου»

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Φοιτητές και μαθητές φώναξαν «παρών» στον αγώνα της δικαίωσης – Έγραψαν ξανά με κόκκινη μπογιά τα ονόματα των θυμάτων

Τέμπη: Φοιτητές και μαθητές φώναξαν «παρών» στον αγώνα της δικαίωσης – Έγραψαν ξανά με κόκκινη μπογιά τα ονόματα των θυμάτων

Ο παλμός της νεολαίας χτύπησε ζωντανός στα συλλαλητήρια μνήμης για τα Τέμπη - «Το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα συγκαλυφθεί»

Κοινωνία
Κοινωνία: Σκάνδαλο υποκλοπών: Ποινή φυλάκισης 126 έτη σε 4 ιδιώτες – Ξετυλίγεται το νήμα αλλά παραμένουν εκτός κάδρου οι πολιτικοί αυτουργοί

Σκάνδαλο υποκλοπών: Ποινή φυλάκισης 126 έτη σε 4 ιδιώτες – Ξετυλίγεται το νήμα αλλά παραμένουν εκτός κάδρου οι πολιτικοί αυτουργοί

Ιστορική απόφαση επιβεβαιώνει το έγκλημα - Όμως μοιάζει αδύνατο να παρακολουθούσαν τη μισή χώρα μόνο 4... ιδιώτες και μάλιστα αυτοβούλως

Κοινωνία