ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βενζίνη τιμή: ΣΟΚ – Αγγίζει τα 2,60 ευρώ η βενζίνη στην Αθήνα

Στα ύψη συνεχίζεται να βρίσκεται η τιμή στη βενζίνη σε όλη τη χώρα. Κοντά στα 2,60 στην Αττική.
Βενζίνη τιμή: ΣΟΚ – Αγγίζει τα 2,60 ευρώ η βενζίνη στην Αθήνα

Βενζίνη τιμή: Κοντά στα 2,60 έχει φτάσει η τιμή της βενζίνης στην Αττική όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ η οποία εντόπισε πρατήριο που είχε στα 2,53 την βενζίνη.

Σε ιστορικά υψηλά συνεχίζουν να κινούνται οι τιμές σε ολόκληρη τη χώρα με τα νησιά να είναι αυτά τα οποία έχουν τις υψηλότερες τιμές. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ οι τιμές γύρω στο 2,56 είναι οι μεγαλύτερες που εντοπίζονται μέχρι αυτή τη στιγμή.

Η μέση τιμή αυτή τη στιγμή σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα κυμαίνεται περίπου στα 2,40 ευρώ το λίτρο. Στα νησιά η μέση τιμή βρίσκεται στα 2,50 με την μέγιστη να ξεπερνά τα όχι μόνο τα 2,60 ευρώ το λίτρο αλλά και τα 2,70.

Αυτή τη στιγμή η χώρα μας βρίσκεται στην 3η θέση στην Ευρώπη στην ακριβότερη τιμή βενζίνης. Πρώτη είναι η Φινλανδία με 2,56 ευρώ και δεύτερη η Δανία με 2,49 ευρώ το λίτρο.

Αυτό που φυσικά πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι δύο αυτές χώρες έχουν υψηλότερες μισθούς για τους πολίτες από τη στην Ελλάδα.

Βενζίνη τιμή: Οι χαμηλότερες τιμές στην Ευρώπη εντοπίζονται σε Σλοβένια με 1,56 ευρώ το λίτρο και στη Μάλτα με 1,34 ευρώ το λίτρο.

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση έχει κλειδώσει το 2ο fuel pass που θα δοθεί να βρίσκεται στα 80 ευρώ στην ηπειρωτική Ελλάδα και στα 100 στη νησιωτική.

Καφές τιμή: Στα ύψη οι τιμές του καπουτσίνο, του εσπρέσσο και του φραπέ

Νοθευμένη βενζίνη: Τι πρέπει να προσέχουμε




 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βενζίνη τιμή: ΣΟΚ – Αγγίζει τα 2,60 ευρώ η βενζίνη στην Αθήνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.