ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Video ντοκουμέντο – Ένα από τα πάρτυ στην παραλιακή που ήταν η αφορμή για τα νέα μέτρα

Νέα μέτρα ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς για τη νυχτερινή διασκέδαση και μία από τις αφορμές ήταν πάρτυ που έγιναν στην παραλιακή.
Video ντοκουμέντο – Ένα από τα πάρτυ στην παραλιακή που ήταν η αφορμή για τα νέα μέτρα

Νέα μέτρα ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς για τη νυχτερινή διασκέδαση και μία από τις αφορμές ήταν πάρτυ που έγιναν στην παραλιακή.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε νέα μέτρα αναφορικά με τη νυχτερινή διασκέδαση, μετά την έκρηξη των κρουσμάτων.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας γνωστοποίησε ότι από σήμερα (7/7) όλοι οι χώροι εστίασης και διασκέδασης θα λειτουργούν αποκλειστικά με καθήμενους και αυστηρά με τους κανόνες χωρητικότητας που έχουν οριστεί.

Αφορμή για τα νέα μέτρα, στάθηκαν κάποια πάρτυ που έγιναν στην παραλιακή και όχι μόνο. Εκεί, φαίνεται πως παραβιάστηκαν τα μέτρα που ήταν σε ισχύ, με υπεράριθμο κόσμο, κάτι που φαίνεται και από βίντεο ντοκουμέντο που ανέβηκε στα Social Media.

Επιπλέον, Ο Νίκος Χαρδαλιάς έκανε λόγο για βαριά πρόστιμα σε όσες επιχειρήσεις δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα, κάνοντας λόγο και για αναστολή της λειτουργίας από την επόμενη κιόλας ημέρα.

Με την πρώτη παράβαση θα επιβάλλεται πρόστιμο 5.000 ευρώ και 7 ημέρες αναστολή λειτουργίας. Στη δεύτερη παράβαση 15 ημέρες αναστολή λειτουργίας. Στην τρίτη παράβαση θα αφαιρείται η άδεια λειτουργίας.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο καθώς και το σχόλιο που το συνοδεύει:

@eimaihighhh#foryou #club #greece

♬ original sound – 🍃

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΜΒΑ για Χαρδαλιά! Πέρασαν χωρίς έλεγχο 4 μέλη της Φενέρμπαχτσε με πυρετό – Πέντε μέρες μετά πρώτο κρούσμα κορονοϊού στον ΠΑΟ

Άλιμος: Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις σε γνωστό beach bar

Survivor: Δεν την παλεύει καθόλου ο Τζέιμς Καφετζής – Δείτε τι ανέβασε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Video ντοκουμέντο – Ένα από τα πάρτυ στην παραλιακή που ήταν η αφορμή για τα νέα μέτρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.