ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρση μέτρων: Έρχονται οι βοηθοί επιβατών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Ποιος ο ρόλος τους
Άρση μέτρων: Έρχονται οι βοηθοί επιβατών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Βοηθοί επιβατών: Θα βρίσκονται σε ακυρωτικά μηχανήματα του μετρό αλλά και σε περίπου 40 στάσεις λεωφορείων που στο παρελθόν υπήρξε αυξημένη κίνηση.

Υποχρέωσή τους είναι να καθοδηγούν το επιβατικό κοινό με συμβουλές και οδηγίες, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να τηρούνται τα μέτρα ασφάλειας.

Βοηθοί επιβατών – Τι είπε ο διευθυντής της ΟΣΥ κ. Νίκογλου: «Θα προσπαθούν να ενημερώνουν τον κόσμο και το επιβατικό κοινό, που βρίσκεται στις στάσεις, ώστε κατά την διάρκεια της παραμονής τους εκεί να κρατούν τις σωστές αποστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τελευταία ημέρα sms – Από Δευτέρα δεν θα υπάρχουν

Επίσης θα ενημερώνουν το επιβατικό κοινό ώστε να χρησιμοποιούν και να έχουν στην κατοχή τους την μάσκα προστασίας ώστε να επιβιβάζονται στα οχήματα με ασφάλεια. Οι βοηθοί θα κατανέμουν τον κόσμο ώστε να επιβιβάζονται με ασφάλεια και αποστάσεις στις πόρτες των λεωφορείων ώστε να μην συνωστίζονται μπροστά από αυτές για τα καθίσματα.

Εμείς πέρα από τα σημεία που έχουμε εντοπίσει ότι υπάρχει μεγάλη επιβατική κίνηση, τα οποία είναι 80 σε ολόκληρο το κτίριο λειτουργούμε παράλληλα με το επιβατικό κοινό. Το πρωί θα έχουμε συνεργάτες στα τέρματα και σε αφετηρίες και σε στάσεις που είναι στην περιφέρεια και κατά την διάρκεια της ημέρας αυτή θα μετακινούνται προς το κέντρο ούτως ώστε να εξυπηρετούν τον κόσμο που γυρίζει στα σπίτια του».

Οι βοηθοί επιβατών θα ξεχωρίζουν, καθώς θα φορούν ειδικό γιλέκο με τα διακριτικά της εταιρείας, προκειμένου να τους αντιλαμβάνεται το επιβατικό κοινό.

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με τον απαρηγόρητο τσοπάνη – Σκοτώνουμε τα πρόβατά μας για να μας ταΐσουν «πολτό» πολυεθνικών

Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με τον απαρηγόρητο τσοπάνη – Σκοτώνουμε τα πρόβατά μας για να μας ταΐσουν «πολτό» πολυεθνικών

Το ελληνικό κράτος αφανίζει με αδίστακτο τρόπο το ζωικό κεφάλαιο της χώρας - «Είναι σαν να μας σκοτώνουν τα παιδιά μας ένα - ένα...»

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Στρατηγική έκθεση – βόμβα από Τραμπ: Η ΕΕ αυτοκτονεί διαγράφοντας τον πολιτισμό της – Σε 20 χρόνια θα αφανιστεί αν συνεχίσει έτσι

Στρατηγική έκθεση – βόμβα από Τραμπ: Η ΕΕ αυτοκτονεί διαγράφοντας τον πολιτισμό της – Σε 20 χρόνια θα αφανιστεί αν συνεχίσει έτσι

Κάλεσμα προς τα πατριωτικά κόμματα πραγματοποιούν οι ΗΠΑ, αλλιώς «σε λίγες δεκαετίες οι ευρωπαίοι θα γίνουν μειοψηφία στις χώρες τους»

Κοινωνία
Κοινωνία: Ποια Ελλάδα θέλουμε;

Ποια Ελλάδα θέλουμε;

Θέλουμε έναν πολίτη που ελέγχει την τεχνολογία ή μια τεχνολογία που ελέγχει τον πολίτη;

Κοινωνία
Κοινωνία: Γαλαντόμος ο Βασίλης Κικίλιας: «Δέχομαι τη διαμαρτυρία των αγροτών αλλά να πάνε στην άκρη του δρόμου»

Γαλαντόμος ο Βασίλης Κικίλιας: «Δέχομαι τη διαμαρτυρία των αγροτών αλλά να πάνε στην άκρη του δρόμου»

Απίστευτες δηλώσεις - Ο Βασίλης Κικίλιας κάνει τη... χάρη στους αγρότες να διαδηλώσουν αλλά τους λέει να κάνουν στην... άκρη για να μην ενοχλούν

Κοινωνία
Κοινωνία: Θεσσαλονίκη: Ανάπηρος έχτισε ράμπα μόνος του και έδειξε τι σημαίνει να είσαι ΑμεΑ στην τριτοκοσμική Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ανάπηρος έχτισε ράμπα μόνος του και έδειξε τι σημαίνει να είσαι ΑμεΑ στην τριτοκοσμική Ελλάδα

Τη δουλειά που όφειλε να κάνει ο δήμος εδώ και χρόνια, την έκανε με μια ακτιβιστική πράξη ο Κωσταντίνος Τσιφτσόπουλος

Κοινωνία
Κοινωνία: Εξοργιστικό: Χάρτης της Κομισιόν δείχνει τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με τα χρώματα της Τουρκίας!

Εξοργιστικό: Χάρτης της Κομισιόν δείχνει τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με τα χρώματα της Τουρκίας!

Τον κατάπτυστο χάρτη που κυκλοφορεί σε επίσημο φυλλάδιο, κατήγγειλε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης

Κοινωνία
Κοινωνία: Κάλεσμα στους αγρότες από τη Μαρία Καρυστιανού: «Ίδια η ρίζα του κακού για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ  –  Όλοι μαζί μέχρι τη δικαίωση!»

Κάλεσμα στους αγρότες από τη Μαρία Καρυστιανού: «Ίδια η ρίζα του κακού για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ – Όλοι μαζί μέχρι τη δικαίωση!»

«Οι πολιτικοί υπεύθυνοι παραμένουν ΠΑΝΤΑ εκτός κάδρου, ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ!, προστατευμένοι από το άρθρο 86»

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Άρχισαν να διαφημίζουν τις «ευτυχισμένες» φυλακές του μέλλοντος – Τα Γιάννενα παρουσιάζονται ως πόλη των 15 λεπτών!

Άρχισαν να διαφημίζουν τις «ευτυχισμένες» φυλακές του μέλλοντος – Τα Γιάννενα παρουσιάζονται ως πόλη των 15 λεπτών!

Τα «κλουβιά» γίνονται θελκτικά εάν έχουν χρυσά κάγκελα - Διαφημίζουν τα Γιάννενα ως την πιο ευτυχισμένη πόλη των 15 λεπτών

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Πορτοσάλτε: «Η ακρίβεια στα σούπερ μάρκετ περιέχει τη βελτίωση» – Κανάκης: «Ούτε ο Μητσοτάκης τέτοιο επιχείρημα»

Πορτοσάλτε: «Η ακρίβεια στα σούπερ μάρκετ περιέχει τη βελτίωση» – Κανάκης: «Ούτε ο Μητσοτάκης τέτοιο επιχείρημα»

O Άρης Πορτοσάλτε εμφάνισε την ακρίβεια ως... ανάπτυξη και ο Αντώνης Κανάκης δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο

Κοινωνία