ΚΟΣΜΟΣ

Δείτε την έγινε στην Αγγλία την πρώτη Παρασκευή χωρίς lockdown

Χιλιάδες Άγγλοι έσπευσαν να πλημμυρίσουν τα κλαμπ!
Δείτε την έγινε στην Αγγλία την πρώτη Παρασκευή χωρίς lockdown

Τη μπάλα έχουν χάσει στην Αγγλία με τον κορονοϊό. Αρχικά οι Άγγλοι ακολούθησαν την ανόητη λογική της Κυβέρνησης Μπόρις Τζόνσον θέλοντας να εφαρμόσουν την ανοσία της αγέλης.

Όταν ο Τζόνσον κατάλαβε ότι η πολιτική αυτή δεν αποδίδει, ήταν αργά καθώς η Αγγλία μετρούσε χιλιάδες πολίτες της άρρωστους με κορονοϊό ή και νεκρούς.

Εν συνεχεία η Κυβέρνηση της χώρας πήγε στο άλλο άκρο καθώς εφάρμοσε σκληρά μέτρα, ενώ στον «αέρα» βρέθηκε και η τελική φάση του πρόσφατου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εθνικών ομάδων που λίγο έλειψε να μην διεξαχθεί επί αγγλικού εδάφους.

Έτσι όταν την Παρασκευή (23/7) τα μέτρα στην Αγγλία χαλάρωσαν επιτρέποντας (μεταξύ άλλων) στον κόσμο να βγει στα κλαμπ, λογικό ήταν να γίνει το… έλα να δεις!

Οπως μπορείτε να δείτε χιλιάδες κόσμου ξεχύθηκαν στους δρόμους του Λονδίνου και άλλων μεγάλων πόλεων στην Αγγλία, σχηματίζοντας ουρές για να μπουν σε ένα νυχτερινό μαγαζί!

Γενικότερα επικράτησε μια κατάσταση «φρενίτιδας» ακόμη και στους δρόμους όπου ο κόσμος διασκέδαζε όπου έβρισκε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα για τη Μεγάλη Βρετανία.

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο τα περίπου 12.000 κλαμπ της χώρας έζησαν… μεγάλες στιγμές από κόσμο που ήταν διατεθειμένος ακόμη και να «στοιβαχτεί» προκειμένου να πιει ένα ποτό μετά από 1,5 έτος lockdown.

Τη μπάλα έχουν χάσει στην Αγγλία με τον κορονοϊό. Αρχικά οι Άγγλοι ακολούθησαν την ανόητη λογική της Κυβέρνησης Μπόρις Τζόνσον θέλοντας να εφαρμόσουν την ανοσία της αγέλης.

Τη μπάλα έχουν χάσει στην Αγγλία με τον κορονοϊό. Αρχικά οι Άγγλοι ακολούθησαν την ανόητη λογική της Κυβέρνησης Μπόρις Τζόνσον θέλοντας να εφαρμόσουν την ανοσία της αγέλης.

Τη μπάλα έχουν χάσει στην Αγγλία με τον κορονοϊό. Αρχικά οι Άγγλοι ακολούθησαν την ανόητη λογική της Κυβέρνησης Μπόρις Τζόνσον θέλοντας να εφαρμόσουν την ανοσία της αγέλης. Τη μπάλα έχουν χάσει στην Αγγλία με τον κορονοϊό. Αρχικά οι Άγγλοι ακολούθησαν την ανόητη λογική της Κυβέρνησης Μπόρις Τζόνσον θέλοντας να εφαρμόσουν την ανοσία της αγέλης. Τη μπάλα έχουν χάσει στην Αγγλία με τον κορονοϊό. Αρχικά οι Άγγλοι ακολούθησαν την ανόητη λογική της Κυβέρνησης Μπόρις Τζόνσον θέλοντας να εφαρμόσουν την ανοσία της αγέλης.

Τη μπάλα έχουν χάσει στην Αγγλία με τον κορονοϊό. Αρχικά οι Άγγλοι ακολούθησαν την ανόητη λογική της Κυβέρνησης Μπόρις Τζόνσον θέλοντας να εφαρμόσουν την ανοσία της αγέλης.

Διαβάστε επίσης:

Διορισμοί Εκπαιδευτικών: Αυτά είναι τα κενά ειδικοτήτων

Κατερίνα Ζαρίφη: Την τρόμαξε ο «τσαντάκιας» με το γλειφιτζούρι

Άρης: «Πετάει για Ελλάδα ο Ιτούρμπε – Απέρριψε πρόταση εκατομμυρίων απ’ τη Σαουδική Αραβία»

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
VIRAL: Η εφορία… γδύνει το OnlyFans !- Τι προβλέπει η νέα φορολόγηση της πλατφόρμας στην Ελλάδα

Η εφορία… γδύνει το OnlyFans !- Τι προβλέπει η νέα φορολόγηση της πλατφόρμας στην Ελλάδα

Οι φορολογικές κλίμακες στην Ελλάδα για όσους δραστηριοποιούνται στην πλατφόρμα OnlyFans.

VIRAL
Κόσμος: Αθήνα δεν είναι μόνο μία! Υπάρχουν άλλες 25 πόλεις με αυτό το όνομα σε άλλες 2 χώρες!

Αθήνα δεν είναι μόνο μία! Υπάρχουν άλλες 25 πόλεις με αυτό το όνομα σε άλλες 2 χώρες!

Αθήνα υπάρχει και σε άλλες χώρες

Κόσμος
Κόσμος: Τι είναι τα Ηθικά Νικομάχεια που αναφέρθηκε ο Τούρκος Αχμέτ Νταβούτογλου; Οι Τούρκοι μελετούν Αρχαία Ελλάδα

Τι είναι τα Ηθικά Νικομάχεια που αναφέρθηκε ο Τούρκος Αχμέτ Νταβούτογλου; Οι Τούρκοι μελετούν Αρχαία Ελλάδα

Επικαλείται την αριστοτελική σκέψη για να τονίσει την αξία του μέτρου, της ηθικής και της πνευματικής καθοδήγησης.

Κόσμος
Κόσμος: Γάζα: Φρικιαστική δήλωση του υπουργού Άμυνας του Ισραήλ – «Δεν πρέπει να τους δοθεί ανθρωπιστική βοήθεια, αλλά μια σφαίρα στο κεφάλι»

Γάζα: Φρικιαστική δήλωση του υπουργού Άμυνας του Ισραήλ – «Δεν πρέπει να τους δοθεί ανθρωπιστική βοήθεια, αλλά μια σφαίρα στο κεφάλι»

Παγκόσμιο σοκ έχουν προκαλέσει οι βάρβαρες δηλώσεις του Μπεν Γκβιρ - Το Ισραήλ συνεχίζει να σπέρνει το θάνατο σε αμάχους στη Γάζα

Κόσμος
Κόσμος: Γαλλία – Αλγερία: Ποιος κρατά τώρα το ενεργειακό τιμόνι;

Γαλλία – Αλγερία: Ποιος κρατά τώρα το ενεργειακό τιμόνι;

Για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, το Παρίσι ίσως χρειάζεται το Αλγέρι περισσότερο απ’ όσο το αντίστροφο.

Κόσμος
Κόσμος: Αυτό είναι το μέρος του κόσμου, που οι άνθρωποι ταίζουν τους καρχαρίες στο στόμα

Αυτό είναι το μέρος του κόσμου, που οι άνθρωποι ταίζουν τους καρχαρίες στο στόμα

Οι καρχαρίες παίρνουν την τροφή από τους ανθρώπους στο στόμα

Κόσμος
Κόσμος: Αρνείται να συνεργαστεί με Γάλλους δικαστές που ερευνούν καταγγελίες για διαφθορά στη συμφωνία αγοράς 36 Rafale

Αρνείται να συνεργαστεί με Γάλλους δικαστές που ερευνούν καταγγελίες για διαφθορά στη συμφωνία αγοράς 36 Rafale

Γάλλοι ανακριτές ζητούν πρόσβαση σε έγγραφα και πληροφορίες σχετικά με τη συμφωνία.

Κόσμος
Κοινωνία: Τέλος στην Ελληνική ΠΟΠ Φέτα θέλει να βάλει η Αμερική

Τέλος στην Ελληνική ΠΟΠ Φέτα θέλει να βάλει η Αμερική

«Καμπανάκι» για την ελληνική φέτα!

Κοινωνία
Κόσμος: Οι ούγγροι δε λένε τη χώρα τους Ουγγαρία αλλά αλλιώς και υπάρχει λόγος

Οι ούγγροι δε λένε τη χώρα τους Ουγγαρία αλλά αλλιώς και υπάρχει λόγος

Πως λένε οι ούγγροι την Ουγγαρία

Κόσμος