Ένας Ασιάτης βετεράνος του Αμερικανικού Στρατού έβγαλε το πουκάμισό του ως αντίδραση, για να αποδείξει ότι είναι πατριώτης.

Ένας Ασιάτης βετεράνος του Αμερικανικού Στρατού έβγαλε το πουκάμισό του για να αποκαλύψει τα σημάδια πολέμου.  Θέλησε με αυτό τον τρόπο να αποδείξει ότι είναι πατριώτης, σε μια συνάντηση στο Δημαρχείο.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το τι είναι και τι δεν είναι Αμερικανός, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Lee Wong αποκάλυψε τις πληγές που υπέστη, ενώ υπηρετούσε στο στρατό των ΗΠΑ. Παρά τα 20 χρόνια στο στρατό, ο Lee λέει ότι εξακολουθεί να αντιμετωπίζει φυλετικές προκαταλήψεις.

«Ένα παιδί με κοίταξε υποτιμητικά. βγαίνοντας από ένα μπακάλικο. Σκέφτηκα ότι είναι απλά ένα παιδί αρχικά και γέλασα. Μετά σκέφτηκα ότι κάποιος του έμαθε αυτή τη συμπεριφορά», είπε. «Μου έλεγαν ότι δεν είμαι αρκετά…Αμερικάνος για να υπηρετώ στον στρατό», τόνισε. «Όταν μου το έλεγαν αυτό, ένιωθα μια μαχαιριά στο στήθος. Με πλήγωσαν αυτά τα λόγια».

Το παραπάνω περιστατικό στο δημαρχείο σημειώθηκε λίγες μέρες μετά από πυροβολισμούς που «έπεσαν» στην Ατλάντα. Πολλά ήταν τα θύματα, μεταξύ τους και Ασιάτες. Οκτώ άνθρωποι αναφέρθηκε πως έχασαν τη ζωή τους. Παραμένει άγνωστο αν ο σκοπευτής ήθελε να σκοτώσει σκόπιμα μόνο Ασιάτες.

ΣΟΚ στο ΝΑΤΟ: Τα γερμανικά υποβρύχια χρησιμοποιούν ρωσικά συστήματα πλοήγησης

Ποιοι ήταν οι Μαύροι Δαίμονες του Βελισσαρίου