ΚΟΣΜΟΣ

Η Ριάνα επιτίθεται στον Ντόναλντ Τραμπ

Ως τον «πιο άρρωστο πνευματικά άνθρωπο» τον χαρακτήρισε η τραγουδίστρια
Η Ριάνα επιτίθεται στον Ντόναλντ Τραμπ

Η Ριάνα έχει αρκετές φορές στο παρελθόν υψώσει ανάστημα εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ λόγω των ρατσιστικών ή οπισθοδρομικών του αντιλήψεών.

Αυτή την φορά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Vogue», η διάσημη τραγουδίστρια σχολίασε τον πρόεδρο των ΗΠΑ με τον πιο αιχμηρό τρόπο. Η κουβέντα με τη δημοσιογράφο πήγε στα περιστατικά πυροβολισμών που έγιναν πριν λίγους μήνες στο Ελ Πάσο και το Ντέιτον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιωάννα Τούνη ALERT: Χάθηκαν οι καμπύλες της!

Στην ανάρτηση που είχε κάνει ο Τραμπ στα social media χαρακτήρισε την πράξη αυτή ως δειλία, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στους οικείους των θυμάτων, χωρίς ωστόσο κάποια αναφορά σε τρομοκρατία, αλλά και στην ανεξέλεγκτη οπλοκατοχή που επικρατεί στις ΗΠΑ, και χάρη στην οποία ο δράστης μπόρεσε με μεγάλη ευκολία να αποκτήσει το όπλο με το οποίο εξαπέλυσε την επίθεση.

«Είναι συγκλονιστικό. Οι άνθρωποι σκοτώνονται από πολεμικά όπλα που αγόρασαν νόμιμα. Αυτό δεν είναι και δεν θα έπρεπε να είναι φυσιολογικό. Και το γεγονός ότι κρίνεται διαφορετικά ανάλογα με το χρώμα του δέρματος είναι ένα χαστούκι στο πρόσωπο. Είναι πολύ ρατσιστικό. Βάλε έναν Άραβα με όπλο στο χέρι να κάνει το ίδιο πράγμα και θα δεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Πρόεδρος Τραμπ να το αναγάγει σε ζήτημα πνευματικής υγείας. Ο πιο άρρωστος πνευματικά άνθρωπος αυτή τη στιγμή φοβάμαι πως είναι ο ίδιος ο Πρόεδρος», είπε η Ριάνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🖤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη R I H A N N A 🔹 (@rihanna_honey) στις

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κόσμος: Αφιέρωμα των FT στον Έλληνα πλοιοκτήτη που στέλνει τα πλοία του στα Στενά του Ορμούζ

Αφιέρωμα των FT στον Έλληνα πλοιοκτήτη που στέλνει τα πλοία του στα Στενά του Ορμούζ

Τα Στενά του Ορμούζ αποτελούν κομβικό πέρασμα για την παγκόσμια αγορά ενέργειας καθώς από εκεί περνά μεγάλο μέρος των εξαγωγών πετρελαίου από τον Περσικό Κόλπο.

Κόσμος
Κόσμος: Τεράστιο κοίτασμα σπάνιων γαιών στη Νορβηγία

Τεράστιο κοίτασμα σπάνιων γαιών στη Νορβηγία

Νέα έκθεση αποκαλύπτει ότι κοίτασμα σπάνιων γαιών στη Νορβηγία είναι πολύ μεγαλύτερο από τις αρχικές εκτιμήσεις και μπορεί να αλλάξει την αγορά στην Ευρώπη.

Κόσμος
Κόσμος: Αραβικά Μέσα: Ιρανοί εκτέλεσαν τον στρατηγό των Φρουρών της Επανάστασης ως κατάσκοπο της Μοσάντ

Αραβικά Μέσα: Ιρανοί εκτέλεσαν τον στρατηγό των Φρουρών της Επανάστασης ως κατάσκοπο της Μοσάντ

Οι ιρανικές αρχές εκτέλεσαν τον στρατηγό Ισμαήλ Καανί, διοικητή της Δύναμης Quds των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης.

Κόσμος
Κόσμος: Από Αθήνα η πρώτη πτήση επαναπατρισμού στο Ισραήλ

Από Αθήνα η πρώτη πτήση επαναπατρισμού στο Ισραήλ

Αεροπλάνο που απογειώθηκε από την Αθήνα έγινε η πρώτη πτήση που έφτασε στο Ισραήλ μετά το προσωρινό άνοιγμα του εναέριου χώρου για επαναπατρισμό πολιτών.

Κόσμος
Κόσμος: Πώς ο Τραμπ έβαλε φρένο στην άνοδο της τιμής του πετρελαίου με μία… φράση και πώς το Ιράν έπαιξε τον ρόλο του

Πώς ο Τραμπ έβαλε φρένο στην άνοδο της τιμής του πετρελαίου με μία… φράση και πώς το Ιράν έπαιξε τον ρόλο του

Πάντως και το Ιράν βοήθησε με τον τρόπο του στην αποκλιμάκωση των τιμών.

Κόσμος
Κόσμος: Το ΝΑΤΟ αναχαίτισε ιρανικό πύραυλο πριν πέσει στην Τουρκία

Το ΝΑΤΟ αναχαίτισε ιρανικό πύραυλο πριν πέσει στην Τουρκία

Στοχεύσανε το Ιντσιρλίκ οι Ιρανοί ή ήταν λάθος υπολογισμός ο πύραυλος στην Τουρκία;

Κόσμος
Κόσμος: Ηχούν οι σειρήνες στην Κύπρο – Κάνουν δοκιμές

Ηχούν οι σειρήνες στην Κύπρο – Κάνουν δοκιμές

Αποστολή δοκιμαστικού μηνύματος σε όλους τους χρήστες κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο.

Κόσμος
Κόσμος: Έπεσε το Facebook

Έπεσε το Facebook

Χρήστες προσπαθούν να συνδεθούν και να τους βγαίνει μήνυμα για «τεχνικό πρόβλημα».

Κόσμος
Κόσμος: Κόβει κάθε σχέση με την Ισπανία ο Τραμπ αλλά γιατί η Ισπανία τραβάει το σχοινί και που έχει κάνει λάθος

Κόβει κάθε σχέση με την Ισπανία ο Τραμπ αλλά γιατί η Ισπανία τραβάει το σχοινί και που έχει κάνει λάθος

Ο... «τσαμπουκάς» του Σάντσεθ στον Τράμπ έχει... λόγο αλλά ο Ισπανός έκανε ένα λάθος που μπορεί να του στοιχίσει.

Κόσμος