Το μεγάλο αμερικάνικο περιοδικό Forbes μιλά πλέον για τα βαρύτατα ψυχικά τραύματα που προκαλεί στις παιδικές ηλικίες η επιβολή της μάσκας!

Αίφνης, ένα από τα βαρέα οχήματα του νεοφιλελευθερισμού και θερμότατος θιασώτης της δυστοπίας των ακραίων περιοριστικών μέτρων, το αμερικανικό περιοδικό Forbes, αλλάζει ρότα.

Συγκεκριμένα το Forbes μιλά πλέον για τα βαρύτατα ψυχικά τραύματα που προκαλεί στις παιδικές ηλικίες η επιβολή της μάσκας!

Αναλυτικότερα ο Zak Ringelstein, Υπ. Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Columbia, τονίζει στο άρθρο του τις καταστρεπτικές επιπτώσεις στην ψυχική υγεία των παιδιών από την επιβολή της κοινωνικής αποστασιοποίησης και την υποχρεωτική χρήση της μάσκας στα σχολεία!

Οι περιπτώσεις παιδικής κατάθλιψης αυξάνονται, το γλωσσικό αισθητήριο δεν αναπτύσσεται, η παιδική παχυσαρκία επιτείνεται, αναπτύσσεται έντονη κοινωνική φοβία και άγχος («ο διπλανός μου είναι εχθρός μου») ενώ τα παιδιά δεν έχουν την δυνατότητα να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και να αλληλεπιδράσουν με τον περίγυρό τους!

Κι όλα αυτά την ώρα που, κατά τον αρθρογράφο, η πιθανότητα κατάληξης παιδιού από τον Covid-19 είναι πολύ μικρότερη από τον θάνατο από χτύπημα κεραυνού ή από τροχαίο ατύχημα!

Λέτε οι «ειδικοί» των τηλεοπτικών παραθύρων να «στολίσουν» τώρα και το Forbes;;;

Δείτε εδώ αναλυτικά ολόκληρο το άρθρο 

Διαβάστε επίσης:

Κυβέρνηση – Ανασχηματισμός: Ανατροπή, ο Αποστολάκης δεν αποδέχεται την υπουργοποίησή του

Τέλος το φθηνό ψωμί στην Ελλάδα

Big Brother: Ο Ισίδωρος παραμιλά στο λευκό δωμάτιο