ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Aυτό είναι το μυστικό του ζητιάνου που μάζευε 290 ευρώ τη μέρα

Το κόλπο ενός ζητιάνου για να μαζέψει περισσότερα χρήματα.
Τουρκία: Aυτό είναι το μυστικό του ζητιάνου που μάζευε 290 ευρώ τη μέρα

Ζητιάνος στην Τουρκία είχε βρει ένα εκπληκτικό τρόπο προκειμένου να μαζεύει αρκετά χρήματα και έγινε μεγάλο θέμα στη γειτονική χώρα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tv100.com, η αστυνομία προχώρησε σε ελέγχους και διαπίστωσε πως ένας ζητιάνος κατάφερε να μαζέψει 10.780 τουρκικές λίρες, δηλαδή 290 ευρώ μέσα σε μία ημέρα.

Όπως αποκαλύφθηκε, δεν δεχόταν νομίσματα, μαζεύοντας μόνο χαρτονομίσματα, ενώ όπως χαρακτηριστικά σημείωσε κάποιος πολίτης «Υπήρχαν ακόμη και μέρες που του δίναμε κέρματα και δεν του άρεσαν τα χρήματα και μας τα πετούσε».

Παράλληλα, ανέφερε πως «είχε πάει πολλές φορές στο χώρο εργασίας μας. Έχει έρθει εδώ στο παρελθόν και έχει ζητήσει χρήματα πολλές φορές. Τον έχουμε δει και να ζητάει λεφτά στο δρόμο.  Ως πρόταση πιστεύω ότι πρέπει να τα μειώσουμε ή να μην δώσουμε καθόλου λεφτά, γιατί αν συμβεί αυτό, τέτοια περιστατικά δεν θα γίνονται».

Οι Αρχές μέτρησαν αρχικά τα χρήματα από τον ζητιάνο και στη συνέχεια τα κατάσχεσαν, ενώ έλαβαν μέτρα κατά των ζητιάνων.

Βαγγέλης Λάσκαρης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κόσμος: Αφιέρωμα των FT στον Έλληνα πλοιοκτήτη που στέλνει τα πλοία του στα Στενά του Ορμούζ

Αφιέρωμα των FT στον Έλληνα πλοιοκτήτη που στέλνει τα πλοία του στα Στενά του Ορμούζ

Τα Στενά του Ορμούζ αποτελούν κομβικό πέρασμα για την παγκόσμια αγορά ενέργειας καθώς από εκεί περνά μεγάλο μέρος των εξαγωγών πετρελαίου από τον Περσικό Κόλπο.

Κόσμος
Κόσμος: Τεράστιο κοίτασμα σπάνιων γαιών στη Νορβηγία

Τεράστιο κοίτασμα σπάνιων γαιών στη Νορβηγία

Νέα έκθεση αποκαλύπτει ότι κοίτασμα σπάνιων γαιών στη Νορβηγία είναι πολύ μεγαλύτερο από τις αρχικές εκτιμήσεις και μπορεί να αλλάξει την αγορά στην Ευρώπη.

Κόσμος
Κόσμος: Αραβικά Μέσα: Ιρανοί εκτέλεσαν τον στρατηγό των Φρουρών της Επανάστασης ως κατάσκοπο της Μοσάντ

Αραβικά Μέσα: Ιρανοί εκτέλεσαν τον στρατηγό των Φρουρών της Επανάστασης ως κατάσκοπο της Μοσάντ

Οι ιρανικές αρχές εκτέλεσαν τον στρατηγό Ισμαήλ Καανί, διοικητή της Δύναμης Quds των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης.

Κόσμος
Κόσμος: Από Αθήνα η πρώτη πτήση επαναπατρισμού στο Ισραήλ

Από Αθήνα η πρώτη πτήση επαναπατρισμού στο Ισραήλ

Αεροπλάνο που απογειώθηκε από την Αθήνα έγινε η πρώτη πτήση που έφτασε στο Ισραήλ μετά το προσωρινό άνοιγμα του εναέριου χώρου για επαναπατρισμό πολιτών.

Κόσμος
Κόσμος: Πώς ο Τραμπ έβαλε φρένο στην άνοδο της τιμής του πετρελαίου με μία… φράση και πώς το Ιράν έπαιξε τον ρόλο του

Πώς ο Τραμπ έβαλε φρένο στην άνοδο της τιμής του πετρελαίου με μία… φράση και πώς το Ιράν έπαιξε τον ρόλο του

Πάντως και το Ιράν βοήθησε με τον τρόπο του στην αποκλιμάκωση των τιμών.

Κόσμος
Κόσμος: Το ΝΑΤΟ αναχαίτισε ιρανικό πύραυλο πριν πέσει στην Τουρκία

Το ΝΑΤΟ αναχαίτισε ιρανικό πύραυλο πριν πέσει στην Τουρκία

Στοχεύσανε το Ιντσιρλίκ οι Ιρανοί ή ήταν λάθος υπολογισμός ο πύραυλος στην Τουρκία;

Κόσμος
Κόσμος: Ηχούν οι σειρήνες στην Κύπρο – Κάνουν δοκιμές

Ηχούν οι σειρήνες στην Κύπρο – Κάνουν δοκιμές

Αποστολή δοκιμαστικού μηνύματος σε όλους τους χρήστες κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο.

Κόσμος
Κόσμος: Έπεσε το Facebook

Έπεσε το Facebook

Χρήστες προσπαθούν να συνδεθούν και να τους βγαίνει μήνυμα για «τεχνικό πρόβλημα».

Κόσμος
Κόσμος: Κόβει κάθε σχέση με την Ισπανία ο Τραμπ αλλά γιατί η Ισπανία τραβάει το σχοινί και που έχει κάνει λάθος

Κόβει κάθε σχέση με την Ισπανία ο Τραμπ αλλά γιατί η Ισπανία τραβάει το σχοινί και που έχει κάνει λάθος

Ο... «τσαμπουκάς» του Σάντσεθ στον Τράμπ έχει... λόγο αλλά ο Ισπανός έκανε ένα λάθος που μπορεί να του στοιχίσει.

Κόσμος