EXTRATIME

Mahershala Ali: Ο νέος… “Blade”

Mahershala Ali: Παρά το γεγονός ότι ο Wesley Snipes κατά διαστήματα είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του για την επιστροφή του στον ρόλο του κυνηγού βρικολάκων Blade, η Marvel, όπως φαίνεται, είχε άλλη γνώμη. Στη θέση του Blade θα δούμε να μπαίνει ο δις βραβευμένος με Όσκαρ, Mahershala Ali. Όπως αποκαλύφθηκε χθες μέσα στα πλαίσια του...
Mahershala Ali: Ο νέος… “Blade”

Mahershala Ali: Παρά το γεγονός ότι ο Wesley Snipes κατά διαστήματα είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του για την επιστροφή του στον ρόλο του κυνηγού βρικολάκων Blade, η Marvel, όπως φαίνεται, είχε άλλη γνώμη.

Στη θέση του Blade θα δούμε να μπαίνει ο δις βραβευμένος με Όσκαρ, Mahershala Ali.

Όπως αποκαλύφθηκε χθες μέσα στα πλαίσια του San Diego Comic-Con, o star του… True Detective αναλαμβάνει να ερμηνεύσει τον παραπάνω ήρωα όπου ο προκάτοχος του, Wesley Snipes είχε υποδυθεί τρεις φορές τον αμείλικτο αυτόν εξολοθρευτή βαμπίρ ο οποίος συνιστά το λεγόμενο ‘Dhampir’, δηλαδή άνθρωπος με αίμα βρικόλακα που συνδυάζει τις ισχυρές δυνάμεις των βαμπίρ, απαλλαγμένος όμως από τις αδυναμίες τους.

Ωστόσο δε δόθηκαν παραπάνω πληροφορίες για το project που είναι στα σκαριά, αν επρόκειτο για ταινία ή σειρά.

Η κινηματογραφική τριλογία Blade ξεκίνησε από το 1998 φτάνοντας έως το 2004 με το Blade Trinity, με το διάσημο franchise να ξεπερνάει τα $400 εκατ. στο παγκόσμιο box office.

O Mahershala Ali γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 1974 και είναι Αμερικανός ηθοποιός. Μεγάλωσε ως Χριστιανός, όμως το 2000 έγινε Μουσουλμάνος, λαμβάνοντας το όνομα Άλι.

Αποφοίτησε, γράφει η wikipedia από το τμήμα Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του St. Mary’s College της Καλιφόρνια το 1996 και στη συνέχεια στράφηκε στην υποκριτική, σπουδάζοντας στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, από όπου αποφοίτησε το 2000.

Καλλιτεχνική πορεία

Ξεκίνησε την καριέρα του στην υποκριτική το 2001 και μέχρι το 2010 ήταν γνωστός καλλιτεχνικά ως Μαχερσαλαλχάσμπαζ Άλι. Η πρώτη του σημαντική κινηματογραφική συμμετοχή ήταν το 2008 στην ταινία Η Απίστευτη Ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον.

Στη συνέχεια έπαιξε το 2009 στην τηλεόραση σε ένα επεισόδιο της σειράς Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα. Έπαιξε επίσης στη σειρά House of Cards από το 2013 ως το 2016.

Το 2014 συμμετείχε στην ταινία The Hunger Games: Επανάσταση – Μέρος 1 και το 2015 στο σίκουελ The Hunger Games: Επανάσταση – Μέρος 2.

Το 2016 έπαιξε στο Moonlight και κέρδισε το Όσκαρ Β’ Ανδρικού ρόλου, ενώ ήταν υποψήφιος και για τη Χρυσή Σφαίρα και το BAFTA Β’ Ανδρικού ρόλου. Την ίδια χρονιά συμμετείχε και στην ταινία Αφανείς Ηρωίδες, κερδίζοντας το Βραβείο Satellite και το Βραβείο Σωματείου Ηθοποιών μαζί με όλο το καστ. Το 2018 έπαιξε στην ταινία Το Πράσινο Βιβλίο και κέρδισε το Όσκαρ και τη Χρυσή Σφαίρα Β’ Ανδρικού Ρόλου.

Διονύσης Αντωνέλλος

Δημοσιογράφος με εμπειρία σε blogging, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Γράφω και μιλάω για όσα με απασχολούν καθημερινά και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Πιστεύω στις ιστορίες που κάνουν τον άνθρωπο καλύτερο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ExtraTime: Σαν σήμερα: Η Λέστερ έγραψε ευρωπαϊκή ιστορία στο Champions League (vid)

Σαν σήμερα: Η Λέστερ έγραψε ευρωπαϊκή ιστορία στο Champions League (vid)

Η Λέστερ απέκλεισε τη Σεβίλλη και έγραψε μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές στιγμές της ιστορίας της στο Champions League.

ExtraTime
Ελευθέριος Ανδρώνης: «Μετρητά = Κοινωνική ελευθερία»: Η Ελβετία θωράκισε με δημοψήφισμα τη χρήση μετρητών εκθέτοντας τη συντεχνία της ψηφιακής σκλαβιάς

«Μετρητά = Κοινωνική ελευθερία»: Η Ελβετία θωράκισε με δημοψήφισμα τη χρήση μετρητών εκθέτοντας τη συντεχνία της ψηφιακής σκλαβιάς

Το 73% των Ελβετών ζήτησαν συνταγματική κατοχύρωση των μετρητών για λόγους ασφάλειας και ελευθερίας - Η Ελλάδα ακούει; Η ΕΕ ακούει;

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Καταγγελία σοκ από ναυτεργατικά σωματεία – Εφοπλιστές υποχρεώνουν ναύτες να ταξιδέψουν στον Κόλπο υπογράφοντας «θανατόχαρτα»!

Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Καταγγελία σοκ από ναυτεργατικά σωματεία – Εφοπλιστές υποχρεώνουν ναύτες να ταξιδέψουν στον Κόλπο υπογράφοντας «θανατόχαρτα»!

Απάνθρωπη μεταχείριση από «καρχαρίες» εφοπλιστές - Έλληνες ναυτικοί καλούνται να υπογράψουν ότι ταξιδεύουν «οικειοθελώς» στις εμπόλεμες ζώνες

Κοινωνία
Κοινωνία: Σκάνδαλο υποκλοπών: Μπουρλότο στην υπόθεση έβαλε ο ιδρυτής της Intellexa Ταλ Ντίλιαν – «Μόνο με κυβερνήσεις συνεργαζόμασταν»

Σκάνδαλο υποκλοπών: Μπουρλότο στην υπόθεση έβαλε ο ιδρυτής της Intellexa Ταλ Ντίλιαν – «Μόνο με κυβερνήσεις συνεργαζόμασταν»

Ο καταδικασμένος για την υπόθεση Predator, Ταλ Ντίλιαν, «έδειξε» την κυβέρνηση Μητσοτάκη και την ΕΥΠ ως «πελάτες» του κακόβουλου λογισμικού

Κοινωνία
ExtraTime: Σαν σήμερα 13 Μαρτίου 2012: Ο Μέσι έκανε το αδιανόητο και έγραψε ιστορία (vid)

Σαν σήμερα 13 Μαρτίου 2012: Ο Μέσι έκανε το αδιανόητο και έγραψε ιστορία (vid)

Ο Μέσι διέλυσε τη Λεβερκούζεν με πέντε γκολ στο Καμπ Νόου, χαρίζοντας στο Champions League μία νύχτα αληθινής ποδοσφαιρικής αιωνιότητας.

ExtraTime
Κοινωνία: Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Τσιάρας άδειασε τον Βορίδη για το έγγραφο Βάρρα – Εστάλη στο υπουργείο Ανάπτυξης το 2020 σε e-mail

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Τσιάρας άδειασε τον Βορίδη για το έγγραφο Βάρρα – Εστάλη στο υπουργείο Ανάπτυξης το 2020 σε e-mail

Στα άκρα οι ισορροπίες «τρόμου» μεταξύ Μαξίμου και Βορίδη - Βρέθηκε το mail ενώ στην Εξεταστική είχε καταθέσει ότι δεν έλαβε καμία ενημέρωση

Κοινωνία
Κοινωνία: Kαρφιά Ράμμου για το Alitheia Forum: «Η εξουσία δεν μπορεί να ορίζει τι είναι αληθές και τι δεν είναι»

Kαρφιά Ράμμου για το Alitheia Forum: «Η εξουσία δεν μπορεί να ορίζει τι είναι αληθές και τι δεν είναι»

«Ο ελεγχόμενος δεν μπορεί ποτέ να προσδιορίσει πως θα του γίνει ο έλεγχος στον οποίο υπόκειται» έγραψε με νόημα ο Χρήστος Ράμμος

Κοινωνία
Κοινωνία: Μετωπική επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη: «Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες – Υπάρχουν ερασιτέχνες εφησυχασμένοι»

Μετωπική επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη: «Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες – Υπάρχουν ερασιτέχνες εφησυχασμένοι»

«Αν τα παπαγαλάκια του πρωθυπουργού έχουν δίκιο, τότε εκείνος θα πρέπει να ανησυχεί» - Σφοδρή κριτική Σαμαρά για τα εθνικά θέματα

Κοινωνία
ExtraTime: Ηξερες ότι η λευκή σοκολάτα ξεκίνησε σαν κάτι τελείως άλλο

Ηξερες ότι η λευκή σοκολάτα ξεκίνησε σαν κάτι τελείως άλλο

Η λευκή σοκολάτα προέρχεται από το βούτυρο κακάο και όχι από τα στερεά κακάο, κάτι που εξηγεί τη γεύση και το χρώμα της

ExtraTime