MARKET

Λαμπερή τελετή εγκαινίων για τη STIHL ΚΥΠΡΟΥ

Με κάθε επισημότητα και με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του υποκαταστήματος STIHL Κύπρου στη Λευκωσία.
Λαμπερή τελετή εγκαινίων για τη STIHL ΚΥΠΡΟΥ

Η STIHL, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αλυσοπρίονων και μηχανημάτων για τη δασοκομία και την περιποίηση πρασίνου στον κόσμο αναβαθμίζει και ενδυναμώνει την παρουσία της στην Κυπριακή αγορά με στόχο την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση των προϊόντων της μέσω των πιστοποιημένων αντιπροσώπων STIHL σε όλη την Κύπρο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, έκοψαν την κορδέλα και απηύθυναν χαιρετισμό ο κ. Burandt, Αντιπρόεδρος πωλήσεων κόσμου της STIHL, ο κ. Ηλίας Ραβάνης, CEO STIHL Ελλάδος και Κύπρου, ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Πέτρος Ξενοφώντος, ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωσταντίνος Γιωρκάτζης και ο Διευθυντής του υποκαταστήματος κ. Κωνσταντίνου Γιαννάκης.

Ανάμεσα στους υψηλούς παρευρισκoμένους ήταν και ο κ. Dirk Roland Haupt Deputy Head of Mission της Γερμανικής Πρεσβείας, ο Βουλευτής Τρυφωνίδης Αλέξανδρος, ο Διευθυντής δασών κ. Χαράλαμπος Αλεξάνδρου και πλήθος αντιπροσώπων stihl από όλη την Κύπρο, συνεργατών και φίλων.

Μετά το τέλος της τελετής των εγκαινίων ακολούθησε cocktail party σε πολύ φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα.

 

Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Πέτρος Ξενοφώντος, Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωσταντίνος Γιωρκάτζης, κ. Joachim Burandt, Αντιπρόεδρος πωλήσεων κόσμου της STIHL, Ηλίας Ραβάνης, CEO STIHL Ελλάδος και Κύπρου

Ηλίας Ραβάνης, CEO STIHL Ελλάδος και Κύπρου, Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Πέτρος Ξενοφώντος, Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωσταντίνος Γιωρκάτζης

Ηλίας Ραβάνης, CEO STIHL Ελλάδος και Κύπρου, κ. Joachim Burandt, Αντιπρόεδρος πωλήσεων κόσμου της STIHL

Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Πέτρος Ξενοφώντος

Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωσταντίνος Γιωρκάτζης

Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωσταντίνος Γιωρκάτζης, Διευθυντής STIHL CYPRUS κ. Κωνσταντίνου Γιαννάκης, Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Πέτρος Ξενοφώντος

 

 

Στιγμιότυπα από το Cocktail Party.

 

Στιγμιότυπα από το Cocktail Party

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Market: Ogdooshop.gr: Πρωταγωνιστεί στις χειμερινές εκπτώσεις με το Vinyl Winter Sale!

Ogdooshop.gr: Πρωταγωνιστεί στις χειμερινές εκπτώσεις με το Vinyl Winter Sale!

Ο χειμώνας είναι η καλύτερη εποχή για... βινύλιο!

Market
Market: Νέα σειρά εργαλείων μπαταρίας 42V – Η δύναμη που κάνει τη διαφορά

Νέα σειρά εργαλείων μπαταρίας 42V – Η δύναμη που κάνει τη διαφορά

η νέα γενιά εργαλείων μπαταρίας 42V έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα στην καθημερινή σου εργασία

Market
Market: Σε λίγες ημέρες οι χειμερινές εκπτώσεις 2026: Πότε αρχίζουν και μέχρι πότε θα ισχύσουν

Σε λίγες ημέρες οι χειμερινές εκπτώσεις 2026: Πότε αρχίζουν και μέχρι πότε θα ισχύσουν

Λίγες ημέρες απομένουν για την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων 2026, που αναμένεται να ξεκινήσουν στα μέσα Ιανουαρίου, δίνοντας στους καταναλωτές την ευκαιρία για αγορές σε μειωμένες τιμές

Market
World Football: Σέντρα στη γνώση με το Football World Cups!

Σέντρα στη γνώση με το Football World Cups!

Το νέο επιτραπέζιο Football World Cups φέρνει την ατμόσφαιρα των γηπέδων στο σαλόνι σας, προσφέροντας πάνω από 1.000 ερωτήσεις για τα Παγκόσμια Κύπελλα.

World Football
Ποδόσφαιρο: Σέντρα στη γνώση με το Football World Cups!

Σέντρα στη γνώση με το Football World Cups!

Το νέο επιτραπέζιο Football World Cups φέρνει την ατμόσφαιρα των γηπέδων στο σαλόνι σας, προσφέροντας πάνω από 1.000 ερωτήσεις για τα Παγκόσμια Κύπελλα.

Ποδόσφαιρο
Market: Lidl Plus: Πώς μπορείς να κερδίσεις έως 5.000€ – Συνολικά 100.000€ μοιράζει η Lidl Hellas

Lidl Plus: Πώς μπορείς να κερδίσεις έως 5.000€ – Συνολικά 100.000€ μοιράζει η Lidl Hellas

εφαρμογή Lidl Plus ξεπέρασε τους 2 εκατομμύρια χρήστες και η Lidl Hellas το γιορτάζει με έναν μεγάλο διαγωνισμό που μοιράζει συνολικά 100.000 ευρώ.

Market
Market: Black Friday στο Spitishop: Τα must have για το σπίτι σου!

Black Friday στο Spitishop: Τα must have για το σπίτι σου!

Η Black Friday είναι ξανά εδώ - και αυτό σημαίνει ένα πράγμα…. Μεγάλες εκπτώσεις, χαμηλές τιμές και τέλεια ευκαιρία για ανανέωση! Αν ανήκεις κι εσύ σε όσους λατρεύουν να δίνουν νέα πνοή στο σπίτι τους, τώρα είναι η στιγμή να το κάνεις έξυπνα και οικονομικά!

Market
Market: Υπενθύμιση: Η Φθινοπωρινή Καμπάνια STIHL συνεχίζεται – Μην τη χάσεις!

Υπενθύμιση: Η Φθινοπωρινή Καμπάνια STIHL συνεχίζεται – Μην τη χάσεις!

Το φθινόπωρο έφερε μαζί του τις καλύτερες ευκαιρίες!

Market
Market: 27th Motor Festival Size Matters!

27th Motor Festival Size Matters!

Η Επανάσταση των θεαμάτων επιστρέφει στη Λάρισα! 22–24 Μαΐου 2026 | Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης, Λάρισα!

Market