MARKET

Pizza Fan: Δύο νέα καταστήματα σε Χαϊδάρι και Πέραμα

Δύο νέα καταστήματα Pizza Fan άνοιξαν την Τρίτη 6/7, φέρνοντας λαχταριστές γεύσεις σε δύο γειτονιές της Αθήνας που έχουν αποδείξει ότι ξέρουν από καλό φαγητό.
Pizza Fan: Δύο νέα καταστήματα σε Χαϊδάρι και Πέραμα

Δύο νέα καταστήματα Pizza Fan άνοιξαν την Τρίτη 6/7, φέρνοντας λαχταριστές γεύσεις σε δύο γειτονιές της Αθήνας που έχουν αποδείξει ότι ξέρουν από καλό φαγητό.

Δύο νέα καταστήματα Pizza Fan άνοιξαν την Τρίτη 6/7, φέρνοντας λαχταριστές γεύσεις σε δύο γειτονιές της Αθήνας που έχουν αποδείξει ότι ξέρουν από καλό φαγητό.

Το πρώτο στο Χαϊδάρι, Αγ. Τριάδος 242 και το δεύτερο στο Πέραμα, Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου 62. Με άνοιγμα 10 νέων καταστημάτων, νέα εταιρική ταυτότητα και ολοκληρωτικό rebranding του δικτύου της η Pizza Fan δημιουργεί σήμερα μια νέα, σύγχρονη και ελκυστική εικόνα για το brand και μια καλύτερη εμπειρία για τον πελάτη.

Ταυτόχρονα οι μετεγκαταστάσεις καταστημάτων στα πιο κεντρικά σημεία πανελλαδικά δίνουν τη δυνατότητα σε όλους για φτηνότερες αγορές με προσφορές take away και ταχύτερη εξυπηρέτηση.

Η οικογένεια Pizza Fan συνεχίζει να μεγαλώνει με 82 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και είναι σήμερα η μεγαλύτερη εταιρεία pizza delivery στην Ελλάδα έχοντας μια σημαντική πορεία στο χώρο της εστίασης από το 1996.

Διαβάστε επίσης:

Spοrtime kids τεύχος 13: Mια ανάσα δροσιάς στα χέρια σου

Κασάμι: Γιατί δεν τον πήρε ο Ολυμπιακός – Παραμένει το ενδιαφέρον

Κορονοϊός σήμερα: Έκρηξη κρουσμάτων στην Ελλάδα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Market: Σέντρα στη γνώση με το Football World Cups!

Σέντρα στη γνώση με το Football World Cups!

Το νέο επιτραπέζιο Football World Cups φέρνει την ατμόσφαιρα των γηπέδων στο σαλόνι σας, προσφέροντας πάνω από 1.000 ερωτήσεις για τα Παγκόσμια Κύπελλα.

Market
Market: Lidl Plus: Πώς μπορείς να κερδίσεις έως 5.000€ – Συνολικά 100.000€ μοιράζει η Lidl Hellas

Lidl Plus: Πώς μπορείς να κερδίσεις έως 5.000€ – Συνολικά 100.000€ μοιράζει η Lidl Hellas

εφαρμογή Lidl Plus ξεπέρασε τους 2 εκατομμύρια χρήστες και η Lidl Hellas το γιορτάζει με έναν μεγάλο διαγωνισμό που μοιράζει συνολικά 100.000 ευρώ.

Market
Market: Black Friday στο Spitishop: Τα must have για το σπίτι σου!

Black Friday στο Spitishop: Τα must have για το σπίτι σου!

Η Black Friday είναι ξανά εδώ - και αυτό σημαίνει ένα πράγμα…. Μεγάλες εκπτώσεις, χαμηλές τιμές και τέλεια ευκαιρία για ανανέωση! Αν ανήκεις κι εσύ σε όσους λατρεύουν να δίνουν νέα πνοή στο σπίτι τους, τώρα είναι η στιγμή να το κάνεις έξυπνα και οικονομικά!

Market
Market: Υπενθύμιση: Η Φθινοπωρινή Καμπάνια STIHL συνεχίζεται – Μην τη χάσεις!

Υπενθύμιση: Η Φθινοπωρινή Καμπάνια STIHL συνεχίζεται – Μην τη χάσεις!

Το φθινόπωρο έφερε μαζί του τις καλύτερες ευκαιρίες!

Market
Market: 27th Motor Festival Size Matters!

27th Motor Festival Size Matters!

Η Επανάσταση των θεαμάτων επιστρέφει στη Λάρισα! 22–24 Μαΐου 2026 | Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης, Λάρισα!

Market
Market: Last Call για Συμμετοχή!

Last Call για Συμμετοχή!

Μην ξεχάσετε τον μεγάλο διαγωνισμό της STIHL!

Market
Market: STIHL: Μια στρατηγική επένδυση στην Κεντρική Ευρώπη

STIHL: Μια στρατηγική επένδυση στην Κεντρική Ευρώπη

Η STIHL ενισχύει το παγκόσμιο δίκτυό της με τα εγκαίνια του πρώτου εργοστασίου αποκλειστικά για επαναφορτιζόμενα προϊόντα στην Oradea της Ρουμανίας

Market
Market: Ιστορική εκκίνηση για το ΔΕΗ IRONMAN® 70.3® Costa Navarino, Peloponnese, Greece 2025: Παγκόσμια συμμετοχή και συγκίνηση στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού

Ιστορική εκκίνηση για το ΔΕΗ IRONMAN® 70.3® Costa Navarino, Peloponnese, Greece 2025: Παγκόσμια συμμετοχή και συγκίνηση στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού

Το ΔΕΗ IRONMAN® 70.3® Costa Navarino, Peloponnese, Greece 2025 είχε τεράστια επιτυχία!

Market
Market: Η ΒΙΚΟΣ COLA παραμένει στο πλευρό της ΚΑΕ Μαρούσι για δεύτερη χρονιά

Η ΒΙΚΟΣ COLA παραμένει στο πλευρό της ΚΑΕ Μαρούσι για δεύτερη χρονιά

Μία σπουδαία συνεργασία συνεχίζεται!

Market