Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα στη «Ντελίνα» στα Ανώγεια
Με τον Βασίλη Σκουλά αλλά και άλλους ξεχωριστούς καλλιτέχνες
Για όσους τις ημέρες του Πάσχα βρίσκονται στην Κρήτη, θα έλεγα πως η «Ντελίνα» στα Ανώγεια αποτελεί, αν όχι «μονόδρομο», ιδανική επιλογή.
Το πανέμορφο αυτό στέκι (Delina mountain resort) που έχει δημιουργήσει ο σπουδαίος Βασίλης Σκουλάς αποτελεί μοναδικό χώρο αναψυχής και ψυχαγωγίας.
Πέρα από στιγμές διακοπών, χαλάρωσης και ευεξίας, στις αίθουσές της «Ντελίνας» παρουσιάζονται ανελλιπώς μουσικά δρώμενα, τα οποία συνοδεύονται και από εξαιρετική και φροντισμένη κουζίνα που προσφέρει πανδαισία γεύσεων της κρητικής παράδοσης και όχι μόνο.

Έτσι το Μεγάλο Σάββατο παρουσιάζεται «Μουσική βραδιά» με πρωταγωνίστρια την προικισμένη ερμηνεύτρια, βιολίστρια και κιθαρίστρια Ελένη Τορνεσάκη και συνοδοιπόρους τους εξαίρετους μουσικούς, οι οποίοι συνδράμουν και τραγουδιστικά, Χριστόφορο Παπανικολάου και Μιχάλη Σκουλά.
Το ρεμπέτικο τραγούδι αποτελεί κορμό αυτών των βραδιών αλλά έχουμε και διακριτικές εκπλήξεις με ανοίγματα και σε άλλα ρεπερτοριακά βιλαέτια (λαϊκό, έντεχνο, κρητικό, δημιουργίες τραγουδοποιών).
Όσοι έχουν παρακολουθήσει ανάλογες στιγμές της παραπάνω καλλιτεχνικός ομάδας μιλούν για δυνατές εμπειρίες.

Την Κυριακή του Πάσχα, στην μεγάλη αίθουσα της «Ντελίνας», το παρών θα δώσει ο Βασίλης Σκουλάς μαζί με τους ξεχωριστούς μουσικούς συνεργάτες του.
Ο σπουδαίος -με όλη τη σημασία της λέξης- ερμηνευτής, λυράρης και δημιουργός θα πλαισιώνεται από ένα εξαιρετικό συγκρότημα ταλαντούχων μουσικών και τραγουδιστών απολύτως συνταιριαστό με την υψηλή τέχνη και τεχνική του.
Άραγε ποιος δεν θα ήθελε να είναι εκεί;