EXTRATIME

Στέλιος Καζαντζίδης: Η αλήθεια όλη!

(VIDEO) Τον μύθο του κορυφαίου ερμηνευτή «Δεν τον σβήνει κανένας»
Στέλιος Καζαντζίδης: Η αλήθεια όλη!

Ο Κώστας Μπαλαχούτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Παύλου Πανταζόπουλου στο τηλεοπτικό κανάλι της Ναυτεμπορικής.

Ο συγγραφέας του βιβλίου «Στέλιος Καζαντζίδης – Δεν με σβήνει κανένας» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ινφογνώμων, αναφέρθηκε με μεστό, διεισδυτικό και ειλικρινή τρόπο στις ιδιαιτερότητες της καλλιτεχνικής πορείας του βάρδου.

Κυριολεκτικά ο Μπαλαχούτης, μέσα σε δέκα περίπου λεπτά, «κεντράρισε» την ουσία και αλήθεια του φαινομένου Καζαντζίδης.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Μέση Ανατολή: Αγωνία για τους Έλληνες ναυτικούς που εγκλωβίστηκαν στον Περσικό – Σοκαριστικό βίντεο με εκρήξεις κοντά σε ελληνικό πλοίο

Μέση Ανατολή: Αγωνία για τους Έλληνες ναυτικούς που εγκλωβίστηκαν στον Περσικό – Σοκαριστικό βίντεο με εκρήξεις κοντά σε ελληνικό πλοίο

Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία ζητά τον άμεσο απεγκλωβισμό τον ελληνικών πλοίων, καταγγέλλοντας εταιρείες που στέλνουν πληρώματα «στο στόμα του λύκου»

Κοινωνία
Κοινωνία: Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: «Δεν μπορούν να πουν 3 χρόνια μετά ότι τα τρένα είναι ασφαλή – Τζογάρουν την ασφάλεια μας»

Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: «Δεν μπορούν να πουν 3 χρόνια μετά ότι τα τρένα είναι ασφαλή – Τζογάρουν την ασφάλεια μας»

«Τρία χρόνια μετά, μας κάνουν τεστ αντοχής - Κάθονται και λένε “θα τους έχουμε γραμμένους στα τέτοια μας, άστους να χτυπιούνται, θα βαρεθούν”»

Κοινωνία
Κοινωνία: Η μεγάλη ευκαιρία για προβολή ελληνικής ισχύος στη Μεσόγειο – Ενιαίο αμυντικό δόγμα Ελλάδας-Κύπρου, αλλά όχι μόνο για… Ιρανικά drones

Η μεγάλη ευκαιρία για προβολή ελληνικής ισχύος στη Μεσόγειο – Ενιαίο αμυντικό δόγμα Ελλάδας-Κύπρου, αλλά όχι μόνο για… Ιρανικά drones

Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ακροβατεί μεταξύ δράσης και παθητικότητας, κινδυνεύοντας να χάσει μια ιστορική ευκαιρία για τα ελληνοτουρκικά

Κοινωνία
ExtraTime: Σαν σήμερα 3 Μαρτίου 1903: Ιδρύεται η Ρεάλ Μαδρίτης και αλλάζει για πάντα το ποδόσφαιρο

Σαν σήμερα 3 Μαρτίου 1903: Ιδρύεται η Ρεάλ Μαδρίτης και αλλάζει για πάντα το ποδόσφαιρο

Στις 3 Μαρτίου 1903 ιδρύθηκε ο σύλλογος που έμελλε να γίνει η πιο επιτυχημένη δύναμη στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

ExtraTime
Ελευθέριος Ανδρώνης: Χτύπημα στο Ντουμπάι: Οι πύραυλοι ξύπνησαν τη «Βαβέλ» από το όργιο της ματαιοδοξίας της

Χτύπημα στο Ντουμπάι: Οι πύραυλοι ξύπνησαν τη «Βαβέλ» από το όργιο της ματαιοδοξίας της

Μια παγκόσμια μητρόπολη της διεστραμμένης ελίτ έγινε... σκορποχώρι μόλις έφυγε από τη μέση το απατηλό παραπέτασμα της ασφάλειας

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Φόβοι για ντόμινο εκρηκτικής ακρίβειας στην ενέργεια – Πώς επηρεάζεται η Ελλάδα

Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Φόβοι για ντόμινο εκρηκτικής ακρίβειας στην ενέργεια – Πώς επηρεάζεται η Ελλάδα

Τι θα προκαλέσει το παρατεταμένο «κλείσιμο» των Στενών του Ορμούζ - Στο μάτι του κυκλώνα εκατοντάδες ελληνικά δεξαμενόπλοια

Κοινωνία
Κοινωνία: Σάλος με τραπεζικό σκάνδαλο: Οι τράπεζες έφτιαξαν άτυπο «Τειρεσία» και φακελώνουν Έλληνες μέσω του εξωδικαστικού συμβιβασμού!

Σάλος με τραπεζικό σκάνδαλο: Οι τράπεζες έφτιαξαν άτυπο «Τειρεσία» και φακελώνουν Έλληνες μέσω του εξωδικαστικού συμβιβασμού!

«Σουρωτήρι» τα οικονομικά στοιχεία των Ελλήνων - Οι τράπεζες «κοκκίνιζαν» ΑΦΜ ακόμα και πολιτών που μπήκαν διερευνητικά στην πλατφόρμα!

Κοινωνία
ExtraTime: Σαν σήμερα 2 Μαρτίου 1969: Ο Πελέ φτάνει τα 1.000 γκολ και γράφει αιωνιότητα

Σαν σήμερα 2 Μαρτίου 1969: Ο Πελέ φτάνει τα 1.000 γκολ και γράφει αιωνιότητα

Στις 2 Μαρτίου 1969 ο Βραζιλιάνος θρύλος έφτασε τα 1.000 γκολ και μπήκε για πάντα στο ποδοσφαιρικό πάνθεον.

ExtraTime
ExtraTime: Σαν σήμερα 1 Μαρτίου 1896: Οι πρώτοι Σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες πήραν σάρκα και οστά στην Αθήνα

Σαν σήμερα 1 Μαρτίου 1896: Οι πρώτοι Σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες πήραν σάρκα και οστά στην Αθήνα

Η 1η Μαρτίου 1896 σηματοδότησε την αναγέννηση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα και την απαρχή του παγκόσμιου αθλητικού θεσμού.

ExtraTime