FEATURED

Καλαμπάκος: «Όταν δεν έχεις λεφτά στη λαϊκή δεν πας 7.30 το πρωί, πας στις 2.45»

Η ΑΕΚ επικράτησε άνετα του Μεσολογγίου στο ΟΑΚΑ και ο Ντίνος Καλαμπάκος στη συνέντευξη Τύπου σχολίασε τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. 
Καλαμπάκος: «Όταν δεν έχεις λεφτά στη λαϊκή δεν πας 7.30 το πρωί, πας στις 2.45»

Η ΑΕΚ επικράτησε άνετα του Μεσολογγίου στο ΟΑΚΑ και ο Ντίνος Καλαμπάκος στη συνέντευξη Τύπου σχολίασε τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. 

Αναλυτικά, όσα είπε ο προπονητής του Μεσολογγίου, Ντίνος Καλαμπάκος: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Έμειναν αρκετό καιρό εκτός προπονήσεων και μαζεύτηκαν την Πέμπτη για προπόνηση. Προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητά μας ειδικά στο ξεκίνημα. Πήραμε ριμπάουντ και τρέξαμε στον αιφνιδιασμό. Η ποιότητα και το βάθος που έχει η ΑΕΚ της έδωσαν αυτό που ήθελε. Κέρδισε δίκαια και εύκολα η ΑΕΚ.

Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια. Περιμέναμε πιο κακή την ΑΕΚ λόγω της απουσίας της από το γήπεδο. Μας κέρδισε και με τα κορμιά της εύκολα και καθαρά. Περαστικά στα παιδιά που έχουν κορονοϊό. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και στον Ηλία και εμείς δίνουμε τη δική μας μάχη. Ήρθε ένα νέο παιδί που τον συναντήσαμε στην προπόνηση και συνεχίζουμε για τα επόμενα παιχνίδια ώστε να εξαντλήσουμε την όποια πιθανότητα έχει αυτή η ομάδα να σωθεί».

Για την πιο μεγάλη δυσκολία στο Μεσολόγγι: «Τα τελευταία παιχνίδια τα παίξαμε με 4-5 ξένους. Έγιναν τρομερά πράγματα στην ομάδα. Αλλάξαμε τους περισσότερους παίκτες που δεν θέλαμε. Και για οικονομικούς λόγους και για θέματα υγείας. Αναγκαστικά ζεις με αυτά. Δεν γκρινιάζω γιατί είμαστε μια ομάδα που δεν έχει πάρα πολλά λεφτά.

Όταν δεν έχεις λεφτά στη λαϊκή δεν πας 7.30 το πρωί, πας στις 2.45. Πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Ομάδες που δεν έχουν τον μεγάλο χορηγό, δεν έχουν μεγάλη βοήθεια πρέπει να ζούμε με αυτό. Εμείς θέλουμε να τελειώσουμε και να είμαστε περήφανοι. θα είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό. Αν φύγουμε να φύγουμε περήφανοι».

Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Τραγωδία στο εργοστάσιο «Βιολάντα»: Ανείπωτο παιχνίδι της μοίρας – Χαρούμενες οι 5 εργάτριες στο τραπέζι της βασιλόπιτας λίγες ώρες πριν τον όλεθρο

Τραγωδία στο εργοστάσιο «Βιολάντα»: Ανείπωτο παιχνίδι της μοίρας – Χαρούμενες οι 5 εργάτριες στο τραπέζι της βασιλόπιτας λίγες ώρες πριν τον όλεθρο

Ανύποπτες για το τι έμελλε να συμβεί, οι 5 γυναίκες περνούσαν ανέμελες στιγμές χαράς με τους συναδέλφους τους σε γιορτή της εταιρείας

Κοινωνία
Featured: Υπήρχαν μπισκότα σαν τα Oreo πριν από τα Oreo, αλλά κανείς δεν τα θυμάται σήμερα

Υπήρχαν μπισκότα σαν τα Oreo πριν από τα Oreo, αλλά κανείς δεν τα θυμάται σήμερα

Τα Oreo δεν ήταν τα πρώτα μπισκότα με κρέμα στη μέση. Υπήρχαν πριν από αυτά, αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να μείνουν στη μνήμη του κόσμου.

Featured
Must Read: Η Ελληνική ταινία που ήθελε να πρωτοτυπήσει με τεχνολογία και τελικά έφερε την καταστροφή

Η Ελληνική ταινία που ήθελε να πρωτοτυπήσει με τεχνολογία και τελικά έφερε την καταστροφή

Η ιστορία της ταινίας Καλώς ήλθε το δολλάριο και πώς το μεγάλο ρίσκο με το χρώμα και την τεχνολογία οδήγησε την Ανζερβό σε οικονομικό αδιέξοδο

Must Read
Ποδόσφαιρο: Ο Άρης είχε απορρίψει τον Κωστή!

Ο Άρης είχε απορρίψει τον Κωστή!

Ο Ουζουνίδης ήθελε τον Κωστή το περασμένο καλοκαίρι στον Άρη, αλλά Καρυπίδης και Ρέγες τον «έκοψαν»!

Ποδόσφαιρο
Ελευθέριος Ανδρώνης: Τραγωδία στο εργοστάσιο «Βιολάντα»: Ανύπαρκτο κράτος – Αχόρταγη παραγωγή – Απανθρακωμένες ζωές

Τραγωδία στο εργοστάσιο «Βιολάντα»: Ανύπαρκτο κράτος – Αχόρταγη παραγωγή – Απανθρακωμένες ζωές

Ανείπωτος θρήνος – Πέντε γυναίκες νεκρές στο νυχτοκάματο ενός εργοστασίου σε μια χώρα που κανένας εργαζόμενος δεν μπορεί να νοιώθει ασφαλής

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ποδόσφαιρο: Τα δύο μπακ που θέλει ο ΠΑΟΚ και είναι και Έλληνες!

Τα δύο μπακ που θέλει ο ΠΑΟΚ και είναι και Έλληνες!

Το δίδυμο στα μπακ που ονειρεύονται στον ΠΑΟΚ ενόψει καλοκαιριού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς προσπαθεί να τον χωρέσει!

ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς προσπαθεί να τον χωρέσει!

Μαζεύτηκαν πολλοί και δεν μπορούν να παίζουν όλοι. Ο Νίκολιτς σκέφτεται να αλλάξει θέση στον Ελίασον.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Θα τους αλλάξει όλους το καλοκαίρι!

Παναθηναϊκός: Θα τους αλλάξει όλους το καλοκαίρι!

Η γραμμή του Παναθηναϊκού που το καλοκαίρι θα υποστεί ολική αλλαγή!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναιτωλικός: Ο Βραζιλιάνος που ετοιμάζεται για τρίτη θητεία!

Παναιτωλικός: Ο Βραζιλιάνος που ετοιμάζεται για τρίτη θητεία!

Έτοιμος για τρίτη θητεία στον Παναιτωλικό ο Φάρλεϊ Ρόσα.

Ποδόσφαιρο