FEATURED

Ολυμπιακός: Τι ζήτησε o Ποντένσε από τον Μεντιλίμπαρ!

Ο Ποντένσε μίλησε με τον Μεντιλίμπαρ και του ζήτησε να παίξει κόντρα στον Πανσερραϊκό το Σάββατο.
Ολυμπιακός: Τι ζήτησε o Ποντένσε από τον Μεντιλίμπαρ!

Το ζήτησε και λογικά θα παίξει στο ματς της 3ης αγωνιστικής με τον Πανσερραϊκό ο Ντάνιελ Ποντένσε.

Θεωρητικά στις μεταγραφές που γίνονται στο τέλος του Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου, υπάρχει ένα ερωτηματικό με την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε πάντως δεν μοιάζει να ανήκει στην κατηγορία αυτή. Προφανώς και χρόνο προσαρμογής δεν χρειαζόταν. Έρχεται σε μία ομάδα όπου ξέρει τα αποδυτήρια σαν την παλάμη του και σε ένα πολύ γνώριμο και οικείο περιβάλλον. Γνωρίζει τον Μεντιλίμπαρ πολύ καλά και κατά συνέπεια το μόνο που απέμενε ήταν να φανεί πόσο έτοιμος είναι από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Ο Πορτογάλος ήταν ενεργός με την Αλ Σαμπάμπ. Έκανε προετοιμασία, έπαιξε σε φιλικά και δεν ήταν πολύ πίσω. Ο Ποντένσε μάλιστα συζήτησε το θέμα με τον Μεντιλίμπαρ και του ζήτησε ήδη να συμμετέχει στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό.

Προφανώς και είναι απίθανο να τον δούμε να παίρνει φανέλα βασικού, όμως είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα περάσει στο ματς κάποια στιγμή ώστε να αρχίσει να παίρνει αγωνιστικό ρυθμό και ενόψει των ευρωπαϊκών παιχνιδιών που έρχονται.

 

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: «Μετρητά = Κοινωνική ελευθερία»: Η Ελβετία θωράκισε με δημοψήφισμα τη χρήση μετρητών εκθέτοντας τη συντεχνία της ψηφιακής σκλαβιάς

«Μετρητά = Κοινωνική ελευθερία»: Η Ελβετία θωράκισε με δημοψήφισμα τη χρήση μετρητών εκθέτοντας τη συντεχνία της ψηφιακής σκλαβιάς

Το 73% των Ελβετών ζήτησαν συνταγματική κατοχύρωση των μετρητών για λόγους ασφάλειας και ελευθερίας - Η Ελλάδα ακούει; Η ΕΕ ακούει;

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ποδόσφαιρο: Ο… κούκος αηδόνι βγαίνει ο Καντεβέρε στον Άρη

Ο… κούκος αηδόνι βγαίνει ο Καντεβέρε στον Άρη

Ένα 70αρι το παιχνίδι παίρνει στον Άρης ο Τίνο Καντεβέρε!

Ποδόσφαιρο
Κοινωνία: Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Καταγγελία σοκ από ναυτεργατικά σωματεία – Εφοπλιστές υποχρεώνουν ναύτες να ταξιδέψουν στον Κόλπο υπογράφοντας «θανατόχαρτα»!

Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Καταγγελία σοκ από ναυτεργατικά σωματεία – Εφοπλιστές υποχρεώνουν ναύτες να ταξιδέψουν στον Κόλπο υπογράφοντας «θανατόχαρτα»!

Απάνθρωπη μεταχείριση από «καρχαρίες» εφοπλιστές - Έλληνες ναυτικοί καλούνται να υπογράψουν ότι ταξιδεύουν «οικειοθελώς» στις εμπόλεμες ζώνες

Κοινωνία
Ποδόσφαιρο: Το παράπονο του Νίκολιτς!

Το παράπονο του Νίκολιτς!

Ο Μάρκο Νίκολιτς ήθελε κάτι πιο… έτοιμο από το… project Σαχαμπό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Aπίστευτο! Έχαναν, αλλά δεν ήθελαν να παίξουν καθυστερήσεις!

Διαιτησία: Aπίστευτο! Έχαναν, αλλά δεν ήθελαν να παίξουν καθυστερήσεις!

Έκπληκτοι οι παίκτες της Καλαμάτας, έβλεπαν εκείνους του Πανιωνίου να ζητούν από τον διαιτητή να μην κρατήσει καθυστερήσεις, αν και έχαναν 1-0!

Ποδόσφαιρο
Κοινωνία: Όλα τα σενάρια για τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά

Όλα τα σενάρια για τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά

Οι αρχές στη Θεσσαλονίκη ερευνούν τρία βασικά σενάρια για τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά. Καταθέσεις και βίντεο ασφαλείας θεωρούνται κρίσιμα για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Κοινωνία
Media: Eurovision 2026 : Τι είπε η Κλαυδία για τον Akyla

Eurovision 2026 : Τι είπε η Κλαυδία για τον Akyla

Η Κλαυδία εξέφρασε ανοιχτά τη στήριξή της στον Akyla για τη Eurovision 2026, μιλώντας με θετικά λόγια για τον ίδιο, το τραγούδι του και τη δυναμική της ελληνικής συμμετοχής.

Media
Stoiximan Super League: ΟΦΗ: Με επτά απουσίες η αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό

ΟΦΗ: Με επτά απουσίες η αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό

Ο ΟΦΗ μπαίνει στο ματς με τον Ολυμπιακό έχοντας σημαντικές απουσίες στην αποστολή του. Το αγωνιστικό πλάνο και η διαχείριση των κενών αναμένεται να κρίνουν πολλά για τους Κρητικούς.

Stoiximan Super League
Κοινωνία: Σκάνδαλο υποκλοπών: Μπουρλότο στην υπόθεση έβαλε ο ιδρυτής της Intellexa Ταλ Ντίλιαν – «Μόνο με κυβερνήσεις συνεργαζόμασταν»

Σκάνδαλο υποκλοπών: Μπουρλότο στην υπόθεση έβαλε ο ιδρυτής της Intellexa Ταλ Ντίλιαν – «Μόνο με κυβερνήσεις συνεργαζόμασταν»

Ο καταδικασμένος για την υπόθεση Predator, Ταλ Ντίλιαν, «έδειξε» την κυβέρνηση Μητσοτάκη και την ΕΥΠ ως «πελάτες» του κακόβουλου λογισμικού

Κοινωνία