Τώρα είναι τα «ζόρια» για τον Μπενίτεθ!
Με τέσσερις επιπλέον βασικούς του στη ρεβάνς με την Μπέτις ο Παναθηναϊκός!
Πολύ πιο γεμάτος θα παραταχθεί την ερχόμενη Πέμπτη στον επαναληπτικό με την Μπέτις ο Παναθηναϊκός. Οι έξτρα επιλογές που θα έχει ο Ράφα Μπενίτεθ.
Παραμένει δύσκολη, αλλά ο Παναθηναϊκός έκανε ένα σημαντικό πρώτο βήμα για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League. Με μόλις δύο διαθέσιμους στόπερ και με 10 ποδοσφαιριστές, οι πράσινοι όχι μόνο άντεξαν, αλλά έφτασαν και στη νίκη (1-0) στο πρώτο παιχνίδι με την Μπέτις.
Σαφώς πιο εύκολα τα πράγματα και πιο ξεκούραστα για τον Ράφα Μπενίτεθ, όσον αφορά τον καταρτισμό της 11άδας για τον επαναληπτικό. Αλλά παράλληλα και μεγαλύτερος και ο πονοκέφαλος. Στο Ολυμπιακό Στάδιο, αυτούς είχε, αυτούς έβαλε κατά κάποιο τρόπο ο τεχνικός του Παναθηναϊκού. Στην Ισπανία τα πράγματα θα είναι αλλιώς.
Οι διαθέσιμες επιλογές για τον Ισπανό προπονητή, σαφώς περισσότερες, με ποδοσφαιριστές που υπό νορμάλ συνθήκες θα έπαιζαν βασικοί και το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ.
Καταρχήν ο Τσιριβέγια. Ο Ισπανός ήταν μεν στην αποστολή αλλά όχι έτοιμος για να παίξει. Στη ρεβάνς, έχοντας πάρει χρόνο συμμετοχής και την Κυριακή κόντρα στον Παναιτωλικό, θα είναι πλέον υπολογίσιμος.
Ο Μπενίτεθ θα υπολογίζει εκ νέου στους Τάσο Μπακασέτα, Αχμέντ Τουμπά και Χάβι Ερνάντεθ, οι οποίοι ήταν χτες εκτός αποστολής λόγω τιμωρίας, εξέτισαν και επιστρέφουν.
Μοναδικό νέο πρόβλημα ο Ζαρουρί που αποβλήθηκε, αλλά καλύπτεται το κενό του Μαροκινού που κατ’ ανάγκη έπαιξε δεξί μπακ. Ο Καλάμπρια θα πάει στη φυσική του θέση και θα παίξει τρίτο στόπερ είτε ο Τουμπά, είτε ο Ερνάντεθ.