Τούρκοι: Τρελάθηκαν οι Έλληνες με τα χρησιμοποιημένα τζετ αναφέρει η τουρκική Milliyet, με φόντο την παραλαβή του πρώτου γαλλικού μαχητικού Rafale από την Αθήνα.

Σύμφωνα με τους Τούρκους τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης «χρησιμοποίησαν απίστευτα πρωτοσέλιδα όπως “Η πρώτη ελληνική καταιγίδα φέρνει εφιάλτες στην Τουρκία” και “πανικός στην Άγκυρα”».

«Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης έδωσαν μεγάλο χώρο σε φωτογραφίες του υπουργού Παναγιωτόπουλου και του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Φλώρου σε ένα αεριωθούμενο αεροσκάφος Rafale», αναφέρει η Milliyet, ενω γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο μήνυμα στο Twitter του στρατηγού Φλώρου, σύμφωνα με το οποίο η «αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει».

«Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τρελάθηκαν με τα μεταχειρισμένα αεριωθούμενα αεροσκάφη Rafale που παραδόθηκαν στην Ελλάδα με τους πυραύλους τους και έκαναν απίστευτα πρωτοσέλιδα με στόχο την Τουρκία», τονίζουν οι Τούρκοι.

Μάλιστα οι τίτλοι στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης χαρακτηρίζονται «αλαζονικοί».

«Η πρώτη ελληνική καταιγίδα φέρνει εφιάλτες στην Τουρκία», «Πανικός στην Άγκυρα», «Το επίπεδο αλλάζει στον αέρα», «Ελληνική κυριαρχία στην Ανατολική Μεσόγειο», είναι μερικοί από τους τίτλους των ελληνικων ΜΜΕ που ξεχώρισαν οι Τούρκοι.

«Η Ελλάδα θα πληρώσει 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ στη γαλλική εταιρεία Dassault για 18 αεροσκάφη Rafale, έξι από τα οποία είναι νέα. Σύμφωνα με τη συμφωνία, έξι νέα Rafales θα παραδοθούν το 2022 και τα υπόλοιπα έξι μεταχειρισμένα αεροσκάφη θα παραδοθούν το 2023», γράφει η Milliyet.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι: Όταν οι ΗΠΑ απαγόρευσαν την πτήση τουρκικών F-16 στο Αιγαίο

Ελληνοτουρκικά: Κάνει νομική προετοιμασία πολέμου η Τουρκία;

Toύρκοι: Με πυραύλους 300 χλμ παίρνουν οι Έλληνες τα Rafale – Πήραν το πρώτο

Τούρκοι: Τρελάθηκαν οι Έλληνες με τα χρησιμοποιημένα τζετ αναφέρει η τουρκική Milliyet, με φόντο την παραλαβή του πρώτου γαλλικού μαχητικού Rafale από την Αθήνα.